بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Disgaea قبلا برای پلاس US فری شده :(

PlayStation Plus: Disgaea 3 Free on PS Vita for Members – PlayStation.Blog

پس شاید در آینده برای UK هم بشه.پرسونا هم همینطور، منم هرماه منتظرم تخفیف بخوره اما این ماه فقط سه تا بازی آتاری هر کدوم 0.5 پوند تخفیف خوردند:|
Disgaeaحدود یه سال پیش برا uk فری شده بود!

بچه ها بازی Valhalla Knights قسمت 1 که برای psp هستش مجانی شده تو استور آمریکا یه سرچ بزنید پیداش کنید و برای دانلود بزارید

مفت باشه کوفت باشه

هرچی مفتش خوبه حال میده حتی بدردنخور تریناش

اینم لینکش تو استور

https://store.sonyentertainmentnetw...ghts/cid=UP1023-ULUS10230_00-VALHALLAKNLEGACY

تو psn ویتا هم سرچش کنید میبینیدش

آخرین ویرایش:
واکینگ دد رو که هم رو پی سی میشه رفت هم پی اس3 ولی خب اگه رو هیچکدوم نمیتونی از دستش نده که واقعا شاهکاره....کیل زان هم که جای خود داره دیگه یه عنوان ناب.....
هی انقدر از این disgea تعریف نکنید من به داستان و شخصیت پردازی حساسیت دارم میرم میگیرمش ها....رو پی اس3 نمیشه گرفت؟
توی ویتا کلی امکاناته اضافه داره ... تونستی توی ویتا برو

disgaea بعدی کاشک 4 نباشه ! همون D2 باشه ! میگن خیلی عالیه بازیش !

بچه ها بازی Valhalla Knights قسمت 1 که برای psp هستش مجانی شده تو استور آمریکا یه سرچ بزنید پیداش کنید و برای دانلود بزارید

استور آمریکا این روزا داره بدجوری قلقلک میده، اون از ریمن اینم از این.تازه پرسوناشم که تقریبا نصف قیمت پرسونای UK هستش.

Rain امروز دوم اکتبر برای PS3 اومد، واسه ویتا پس کی میاد؟

استور آمریکا این روزا داره بدجوری قلقلک میده، اون از ریمن اینم از این.تازه پرسوناشم که تقریبا نصف قیمت پرسونای UK هستش.

Rain امروز دوم اکتبر برای PS3 اومد، واسه ویتا پس کی میاد؟

راین فکر کنم فقدر برای پی اس تری باشه .
راستی بچه ها سرعت استور امریکا اومده پایین یا ویتای من خرابه؟
با کامپیوت راحت میتونم از نت دانلود کنم ولی تو ویتا نه
حتی نتونستم کیلزونو اپدیت کنم
مشکل سرعت بر طرف شد یک ریستارتش کردم الان اره 600 مگو 150 دقیقه ایی دانلود میکنه

آخرین ویرایش:
راین فکر کنم فقدر برای پی اس تری باشه

بسلامتی.یعنی کنسل شد؟ من همش میخوام از ویتا اعتراض نکنم ولی این سونی نمیزاره.

این تو این تریلر(فیلم یوتیوب هستش!) میگه برای ویتا هم میاد ضمن اینکه من قبلا خبراشو دنبال میکردم قرار بود برای جفت کنسولا بیاد:

[video=youtube;mu1meZXTZ7I]http://www.youtube.com/watch?v=mu1meZXTZ7I[/video]​

تا جایی که یادمه رین همیشه برای پلی3 بوده! ولی بازیش جون میده برای ویتا! احتمال داره بعدها (:d) این و جرنی و یکی دوتا بازی دیگه بیان رو ویتا ولی چیزی رسمی نیست

تا جایی که یادمه رین همیشه برای پلی3 بوده! ولی بازیش جون میده برای ویتا! احتمال داره بعدها (:d) این و جرنی و یکی دوتا بازی دیگه بیان رو ویتا ولی چیزی رسمی نیست

آره مخصوصا پاییزم هستیم، شبا هندزفری رو با بازی رین بزنی تو گوشت و بری تو عمق بازی غرق شی.عجب کنسول فوق العاده ای می تونه باشه ویتا.

Rain از اولشم برای PS3 تایید شده بود. خبره رسمی مبنا بر عرضش روی Vita نبود.
هرچند شکل و شمایلی که داره برای Vita مناسب هست. احتماله اومدنش هست. اما بازیش به نسبت خوبه . شاهکار نیست D: سلیقه ای اما بخش هنریش و اتمسفر و جوش عجیب گیراست

بازی Mighty.9 هم برای ویتا تایید شد.
از این Kickstarter ها بوده که برای one و 4 هم میاد.

چند وقت پیش داشتم تایپینگ رسیستنس رو می خوندم همه گفته بودن بازیش خیلی داغونه والا من بازی کردم بهم حال داد و ارزش یه بار بازی کردن رو داره شایدم چون ازش زیاد بد گفتن توقع من اومده بود پایین ولی وقتی بازی کردم نمی گم مشکلی نداشت ولی ارزش بازی کردن رو برای من داشت:d

به خدا بعضی ها باعث شدن منم Resistance و SH BOM رو بازی نکنم ! اعصابم انقدر خورده .
SH رو خریدم دیروز اصلا خیلی باحاله ( باحال بودنش بستگی نحوه بازیتون داره )
Resistance رو هم می خوام بگیرم .
طرف تو Review توی utube هم گفت بازیش باگ داره و شاید مشکل داشته باشه ولی به عنوان یه بازی FPS اولیه PS Vita ارزش خرید داره .
شده بود 9 پوند نذاشتید بخرم :| الان نشستم SLy Cooper بازی میکنم مثل ســـ گ پشیمونم . SH تموم بشه COD , Resistance رو میگیرم

به خدا بعضی ها باعث شدن منم Resistance و SH BOM رو بازی نکنم ! اعصابم انقدر خورده .
SH رو خریدم دیروز اصلا خیلی باحاله ( باحال بودنش بستگی نحوه بازیتون داره )
Resistance رو هم می خوام بگیرم .
طرف تو Review توی utube هم گفت بازیش باگ داره و شاید مشکل داشته باشه ولی به عنوان یه بازی FPS اولیه PS Vita ارزش خرید داره .
شده بود 9 پوند نذاشتید بخرم :| الان نشستم SLy Cooper بازی میکنم مثل ســـ گ پشیمونم . SH تموم بشه COD , Resistance رو میگیرم

Resistance رو من قبل اینکه ویتا بگیرم ویدئو هاشو میدیدم کیف میکردم، اینطور که دیدم بازی از امکانات تاچ ویتا تو گیم پلی بازی هم خیلی خوب استفاده کرده بود، گرافیکشم به قولت برای FPS اولیه خیلی عالی بود.

ولی COD با متای 33 :d دیگه خیلی ضایع اس (اکثر سایتا 30 یه تعداد هم 7 الی 10! و یکی هم 0 داده بود :d )نمیدونم چرا هنوز جزو گرون ترین بازی های استوره؟! یا اونقدارم که میگن بد نیست یا اینکه قیمتش صرفا بخاطر اسم COD هست که یدک میکشه.منم دلم میخواد بازی کنم اما خب قیمتش مسئله اس آخه 45 پوند بدم برای 40 دقیقه شلیک؟:dمگه اینکه آنلاینش بیشتر از کیلزون حال بده.

لیست تخفیفات پلاس برای استور خراب شده ی UK اعلام شد:|

66151105966794141675.png

0.5 الی 1 پوند تخفیف برای کلیه ی بازی های تحفه ی LEGO + استریت فایتر دو بعدی آلفا دو

رامتین بازی رسیستنس خیلی باحاله اگه یکم از بعضی موارد چشم پوشی کنی کیف میکنی با بازی امروز دوستم یه ویتا خرید با یه رسیستنس همراهش گفتم عوضش کن بچه های سایت میگن اشغاله بازیش اخر پا رو کرد تو یه کفش که بازی رو می خواد بازی رو که خرید بازی کرد دیدم خیلی کف بر شدم بازی رو ازش گرفتم بدون خستگی 6 ساعته دارم بازی میکنم و تفنگ های بازی خیلی زیادن و می تونی تعداد زیادی تفنگ حمل کنی یعنی مثل cod نیاز نیست فقط دوتا برداری در ضمن یه چیزیش که بهم خیلی حال داد یه سری موجود فضایی داره شبیه عقرب و جونور های داخل بازی رزیدنت اویل من که با بازیش حال کردم و میکنم راستی یه بازی توپ psp فری شده از دستش ندین تا سونی ورش نداشته :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or