بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان بازی مثل Diablo یا Death spank برای ویتا هستش . کلا منظورم بازی های هایی که باید لولت بره بالا و بری تو سیاه چال و هی خودتو ارتقا بدی ؟
من با این که این سبک رو دوست نداشتم ولی Death spank عالی بود یا همین بازی ماجراجویی های ون هلسینگ که برای PC هستش .

بهترین بازی تو این سبک برای ویتا چی هستش ؟

SH book of memories نزدیکه به این چیزی که میخوای.

آخرین ویرایش:
بازیا پلاس ماه اکتبر که دوشنبه وارد استور us میشه
Kingdoms of Amalur: Reckoning1.
2. Shadow of the Colossus
Poker Night.3
Hotline Miami (PS Vita/PS3, Cross-Buy.4)
5.Sine Mora(PS Vita

آخرین ویرایش:
اونقدر از ویتا بد شنیدم ..احساس میکنم پی اس پی بخرم برام بصرفه تره!
ویتا به نظرم بازی داره...ولی خب 100% ترافیک بازی هاش در حد کنسول های خانگی نیست
ولی همین الان کلی بازی AAA داره :)
کیلزون..TWD...FIFA و ....
من خودم هنوز ریمن رو نگرفتم
ولی مشکلی که خیلی ها باهاش دارن قیمت بازی هاش به نظرم...که قیمت یه سری از بازی هاش بی خودی گرونه :d
ولی یه بازی مثل کیلزون قیمتش عالیه...
یا حتی ریمن
ویه سری بازی های مثل لیمبو و یا PVZ در مقایسه با پلتفرم های IOS یا آندروید قیمتشون خیلی بالاتره!

هر کی بد گفته چرت گفته...

دوست عزیز به نظرات دیگران کمی احترام بذار ! از نظر شما یه کنسول خیلی خوبیه چون با سلیقه شما جوره بازی هاش

با سلیقه من اونقدر ها جور نیست و کنسول در حد معمولی هستش ( برا من 50% 50% هستش )

برای یکی هم اصلا خوب نیست چون بازی هایی که اون دوست داره رو نداره .

اونقدر از ویتا بد شنیدم ..احساس میکنم پی اس پی بخرم برام بصرفه تره!
lol ِ: شنیدن که همیشه مهم نیست اما یک نگاهی به لینک توی امضام بندازم . تازه خیلی از بازیهای خوبی که بازی کردیم توش نیست D: (حقیقتا!)

این عکس هم از رده بندی برزیل در رفته که نسخه GOTY بازی Injustice برای PS VITA هم به چشم میخوره. البته یک مشکلی هست ( از نظر اینکه ارور باشه ! ) اینکه بازی برای PS4 و One هم تایید شده !!!!!

دوستان کسی این بازی رو بازی کرده یه توضیحی دربارش بده که مولتی پلیر داره یا نه یا این بازی سبکش استراتزی هست یا rpg خلاصه ارزش خرید داره یا نه :d
51213732983402372189.jpg

سلام دوستان من میخوام فردا برم یک رم 16 و کیلزون و سوال ساکرافیک (نمیدونم درست نوشتم یا نه ) بخرم .
اگر کسی از دوستان جایی رو سراغ داره که هر سه یا یکی از بازی ها و رمو داشته باشه لطفا تا فردا برای من پیغام خصوصی بده.
قیمتش هم مهم نیست ولی نه دیگه بگن بازی ها 200 تومن.

دوستان کسی این بازی رو بازی کرده یه توضیحی دربارش بده که مولتی پلیر داره یا نه یا این بازی سبکش استراتزی هست یا rpg خلاصه ارزش خرید داره یا نه :d
51213732983402372189.jpg
ارزش نگاه کردن به کاور بازی هم نداره !
اصلا سراغه این سری بازیهای hISTORY CHANNEL نرو که نابودن !

51213732983402372189.jpg

من رو ps3 رفتم استراتجی نوبتی هست یعنی شما یه حرکت میری بعد دشمن یه حرکت میزنه باید حساب کنی طوری حرکت کنی که دشمن تو حرکتش کمتر به نیرو هات صدمه بزنه . در کل زیاد بازیش قشنگ نیست باید این کاره باشی عامه پسند نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or