IvIEHR4N
کاربر سایت
اول اینو ببینید::d
فقط اونی که ویدئوی فاینال فانتزی رو گزارش داده چه جونوری بوده!!
ویدئوی مقایسه ی گرافیک Street Fighter X Tekken در PS VITA و PS3:
نور بازی تو ویتا بهتره اما پلی استیشن 3 جزییات و سایه پردازی خیلی خیلی بهتری داره، و البته این فاصله گرافیکی از کم کاری کپکامه وگرنه این فاصله تو بازی هایی مثل Playstation All-star مخصوصا Dead or Alive ناچیزه.
عکس کارکترهای بایوشاک، آنچارتد و ایفیمس در پلی استیشن آل استار:
Street Fighter X Tekken
متای بازی : 79!!
قیمت: 39 پوند!!
گیم پلی و گرافیکش خیلی جذابه و همه با اون کاراکترای تیکن بازی کلی خاطره داریم به همین عشق بازی میکنم
- - -ویرایش - - -
اتفاقا اگه خدایی نکرده بازم خواستیم پتیشن بزنیم باید همینطوری بازی یا بازی های مشخصی رو درخواست بدیم، چون خیلی عجیبه بوردر لندز و گاد امونگ آس و یه بازیای دیگه که یادم نیست پتیشنش رو داده بودند.
فقط اونی که ویدئوی فاینال فانتزی رو گزارش داده چه جونوری بوده!!ویدئوی مقایسه ی گرافیک Street Fighter X Tekken در PS VITA و PS3:
[video=aparat;FQrPx]http://www.aparat.com/v/FQrPx[/video]
نور بازی تو ویتا بهتره اما پلی استیشن 3 جزییات و سایه پردازی خیلی خیلی بهتری داره، و البته این فاصله گرافیکی از کم کاری کپکامه وگرنه این فاصله تو بازی هایی مثل Playstation All-star مخصوصا Dead or Alive ناچیزه.
عکس کارکترهای بایوشاک، آنچارتد و ایفیمس در پلی استیشن آل استار:
Street Fighter X Tekken
متای بازی : 79!!
قیمت: 39 پوند!!
گیم پلی و گرافیکش خیلی جذابه و همه با اون کاراکترای تیکن بازی کلی خاطره داریم به همین عشق بازی میکنم

- - -ویرایش - - -
من میگم بریم پتیشن بزنیم کیلزون شدوفال رو با همون گرافیک و تازه 60 فریم برای ویتا پورت کنیدباور کنید میدن
دوستان پتیشن بزنیم برای بازیا؟
راکبند لطفا![]()
اتفاقا اگه خدایی نکرده بازم خواستیم پتیشن بزنیم باید همینطوری بازی یا بازی های مشخصی رو درخواست بدیم، چون خیلی عجیبه بوردر لندز و گاد امونگ آس و یه بازیای دیگه که یادم نیست پتیشنش رو داده بودند.
آخرین ویرایش:

باور کنید میدن