بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هم Resistance هم Sly cooper برای UK تخفیف خورده BURN .......... BURN .......... BURN :d
تخفیف های UK واقعا استسنایی بودن این ماه .
من از سونی فقط و فقط 3 بازی می خوام سیفون شیلتر !!!!!!!!!! - رزیدنت اویل اختصاصی - Infamous
بازی سندباکس خوب ویتا نداره به جز یدونه Gravity rush .

این جور که سونی پیش میره مراسم بعدی -----> 100 تا بازی مستقل + پورت Resident evil 6 // مراسم بعدیش 200 تا بازی مستقل + پورت Infamous 1 & 2
الگوریتم کلی بازی مستقل * 2 ( نسبت به سال پیش ) + یه پورت کنسولی از دو سال پیش

آقا اینقدر نگید knack میتونه برا ویتا بیاد!فیزیک و تخریب پذیری خود نک و محیط بازی به قدری عالیه که ps3 هم نمیتونه همچین چیزی رو پردازش کنه!نا سلامتی بازی با Unreal Engin4 ساخته شده!
الان از فرانچایز های R&C,GOW,Infamous و JAK راحت یه نسخه میتونه برا ویتا بیاد!مشکل این جاست استدیوی مثل RAD که شاهکارهای PSP رو میساخت,الان رو ps4 کار میکنه!یکی باید فقط برا ویتا بازی بسازه

سلام دوستان

یکی از عزیزانی که هم PS3 و هم PSV داره امتحان میکنه ببین اگه از طریق PS3 یک بازی رو بخره و به ویتا منتقل کنه میره توی لیست دانلود یا نه ؟

PS3 من چراغ قرمز چشمک زن داده رسما کار نمیکنه ، سپاس فراوان

دوستان من الان یه چیز دیدم اولش باورم نشد,دوباره دیدم!LBP ویتا فقط و فقط 6 پوند!!!
کسی خبر داره این تخفیف ها تا کی هست؟

بله تخفیف اساسی ای خورده تو توضیحات پایین صفحه نوشته تا کی تخفیف داره که فکر کنم تا 20سپتامبر بود ولی مطمئن نیستم! البته اگه پلاس هستی شاید جزو بازیای سالانه که احتمالا تو اکتبر معرفی میشه قرار داشته باشه چون شایعاتش زیاده
سلام دوستان
یکی از عزیزانی که هم PS3 و هم PSV داره امتحان میکنه ببین اگه از طریق PS3 یک بازی رو بخره و به ویتا منتقل کنه میره توی لیست دانلود یا نه ؟
PS3 من چراغ قرمز چشمک زن داده رسما کار نمیکنه ، سپاس فراوان
جای سوال اینجا نیست ولی میشه
Metal gear HD فری نمیشه چون قبلا فری شده

آخرین ویرایش:
من وسوسه شدم بخرم Little big planet رو ولی از این مدل بازی های خیلی خوشم نمیاد . اگه Free بشه جز بازی های سالانه عالی میشه .
امیدوارم LBP و Metal gear HD جز سالانه ها باشن

ریمن لجندز هفته دیگه میادش
Open me کاملا بیخوده:| دوربین فاجعه ولی خوب سبک جالبیه
Break quest هم یه بازی مجانیه که عالیه! یجوری سرکار میرید که نمیفهمید زمان کی میگذره:دی

جای سوال اینجا نیست ولی میشه
Metal gear HD فری نمیشه چون قبلا فری شده

این حرف شما ربطی به پست من نداشت ؛ بحث من چیز دیگه ای هست.

---ویرایش---

این هم ایده ی من ، الان دو تا ویتا ندارم اینجا بخوام تست کنم.

ایده ی من در مورد این هک توسط ایرانی این هست :
از اونجایی که ادعا کردند نت روی دستگاه نباید فعال باشه ؛ پس می تونن به صورت غیر همزمان از یک اکانت در چند ویتا استفاده کنند.
اول از همه شما برید ، یه بازی رو از پی اس ان بخرید و سپس با ****** لینکش رو بگیرید روی کامپیوتر نصب کنید در این صورت PSN آیدی شما رو توی فایل ساین میکنه که کسی دیگه نمیتونه ازش استفاده کنه. بعد اون رو با PS3 روی اولین ویتا نصب کنید و بعد از اتمام قضیه یکم صبر کنید و بعد روی ویتای دوم بریزید.

حواستون باشه اکانت پی اس ان رو از روی PS3 دریافت میکنه ، پس حتما ساین کرده باشید و بهش نت وصل بشه.

نتیجشو هم بگید ببینیم چی شده ، ولی من ذهنم فعلا تا اینجا قد میده و احتمال شکستش هم هست ولی باید تست بشه. ببخشید شرلوک هولمز نیستم با نگاه کردن ویدیو بتونم کل روش رو بکشم بیرون دیگه :d :دی . سپاس فراوان دوستان عزیز.

آخرین ویرایش:
سلامدوستان بازي pes2013 واسه ويتا هس؟؟؟pes 2014 واسه ويتا مياد؟؟؟ممنون ميشم اگه پاسخ بديد
نه متاسفانه - متاسفانه کلا هیچ pes برای ویتا تایید نشده. فعلا فقط fifa 14 در راه هست .... که اونم امیدوارم به جای زیبا تر کردن کاور حداقل بازیش رو بهتر کنن !
ریمن لجندز هفته دیگه میادش Open me کاملا بیخوده:| دوربین فاجعه ولی خوب سبک جالبیه Break quest هم یه بازی مجانیه که عالیه! یجوری سرکار میرید که نمیفهمید زمان کی میگذره:دی
rayman عالی میشه ! دموی ps3 رو رفتم بسی حال کردم ! حتما باید روی ویتا بازیش کرد !

من نصف شهریه دانشگاهم رو بابت بازی های ویتا دادم ولی هنوز Resistance و Little big planet رو باید بخرم ! :d
معـــتاد PS Vita شدم عجیب الانم MGS Peace walker + Sly cooper دارم می زنم چه حالی دارم می کنم من .
یعنی BL2 و Killzone و بتمن عرضه بشن باید دیگه بانک بزنیم .

سونی هم همینجوری تو بلاگش داره بازی مستقل معرفی می کنه یه سری بزنید دهنتون وا می مونه :-$

رامتین رسیستنس بینهایت مضخرفه بذار برا پلاس مجانی بشه بعد بگیر اصلا چرا پلاس ترایلشو دانلود کن 5 دقیقه بازی کن میفهمی چرا میگم بده:| والا انچارتدم لانچ بود ولی عالی بود ، بلاخره رزیست بازیه نایلیستیک نیست دیگه:| ماله اینسومنیاکه:|

بعد از تجربه دمو RAYMAN L بازی به حدی در نظرم عالی و بی نظیر به نظر اومد که به راحتی باعث شد که جز انتخاب اول بازی های پیش رو باشه، واقعا شایستگی و ارزش و حس خوب بازی بودن و بازی کردن ، توی بخش بخش این بازی دیده می شه ، حرفی نذاشته برای گفتن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or