بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب یک خبر خوب:d Stealth Inc: A Clone In The Dark که برای پلاس فری میشه بصورت کراس بای فری میشه یعنی هم نسخه پلی3 فری میشه هم نسخه ویتا!

بسیار عالی.اینو تو بلاگ eu زده ، همراه New Little King's Story فری میشه دیگه؟

آنچارتد و گرویتی راش جزو بازیای سالانه پلاس هستند و فکر کنم نهایتا تا یکی دو ماه دیگه باشند و بعد بازیای سالانه بعدی معرفی بشن!

یه سوال مهم من (از طریق بلاگ eu) تازه متوجه شدم که unite13 و ninja gaiden بازی های سالانه نبودند!(یعنی در کنار آنچارتد و گراویتی راش معرفی شدند)!درسته؟

بازی های فری دقیقا عین همون نسخه ای هستند که میخرید و هیچ فرقی ندارن پس انلاین و همه چی دارند.
Unit13 و Ninja gaiden بازیای فری دوماه پیش بودن که همون موقع معرفی شدن و بعد یک ماه هم برداشته شدند. تمام بازی هایی که برای سپتامبر معرفی شدن از تاریخ 28آگست تو استور فری میشند و قابل دانلود هستند.

گفتگو شهید احمد :| ( ما رو کشت این ) در مورد ویتا :

منبع اصلی : Sony believes releasing an iOS game is like ‘playing the lottery’ | VG247

ترجمه و منبع : Bazi Wagon | صفحه اصلی

واقعا اعصابم خورد میشه این ها رو میخونم . داره میگه سود بازی ساز ها روی ویتا خیلی بیشتر از گوشی های همراه هست . و به بازی های F2P ( رایگان برای بازی ) اشاره می کنه روی گوشی های همراه و میگه بیشتر اینجور بازی های فروش و دریافت بالایی دارند .
یک جای دیگش می گه بازی سازی برای ios مثل شرکت در لاتاری هستش .

وقتی دارن Fruit ninja یه عنوان F2P رو برای ویتا با قیمت فضایی منتشر می کنن باید هم سود بیشتری بکنند . حالا تازه شهید احمد خوشحال هم هست .
من از همون اول که گیزکام رو دیدم با سال پیش مقایسه کردم فهمیدم قصد این ها چیست انتشار بیش از حد بازی مستقل اونم با قیمت های فضایی.
برداشتن Border lands 2 رو پورت کردن ( بازی خوبیه منم می دونم ) به جاش یه نسخه جدید می دادید .

بنده خدا کوین اونجا خودشو کشت برای Bioshock ویتا 1 ساله تحویلش نگرفتن . بنده خدا خودش اومده جلو می گه می خوام بسازن در حالی که خیلی ها از ویتا دست کشیدن .
خود شهید احمد داره اعتراف می کنه کاربرای ویتا برای خرید بازی کنسول رو خریدن حالا می خوان بچاپن با بازی های مستقل

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
صحبت های یوشیدا در مورد کنسول دستی ویتا :

آیا ویتا آخرین کنسول دستی شرکت سونی است ؟

منبع اصلی : http://www.vg247.com/2013/08/22/ps-vita-still-has-a-place-in-the-handheld-market-says-yoshida/

منبع فارسی : www.baziwagon.ir

یوشیدا گفت ما هنوز ویتا رو دوست داریم و مردمی هم که اون رو می خرم اون رو دوست خواهند داشت .
ازش در مورد آینده کنسول دستی و بازی سازی کنسول دستی هم سوال پرسیده شده که گفتن
فاصله کنسول دستی و موبایل ها در حال از بین رفتن هستن و در همین حد صحبت کرده و در مورد اینده کنسول دستی ویتا صحبتی نکرده

آخرین ویرایش:
از یه لحاظ راست میگه.
خیلی بازی ها توی App Store هستند که ارزش خیلی زیادی دارن اما به دلیل سیل عظیم تبلیغات و برخی بازی های به ظاهر top باعث شده محو بشن و واقعا باید شانس بیارن که فروش خوبی داشته باشن.

من که با همه ایندی هاش حال کردم:ی رایم و موروساکی که حرف نداشتند! و 199 دلار در کنار 399 دلار بنظر بصرفه میاد:دی تازه یه 50 دلارم روش بذار پلاس 1ساله بگیر بازیای مجانیه جفتشونو دانلود کن:دی خوبه دیگه:دی

من که با همه ایندی هاش حال کردم:ی رایم و موروساکی که حرف نداشتند! و 199 دلار در کنار 399 دلار بنظر بصرفه میاد:دی تازه یه 50 دلارم روش بذار پلاس 1ساله بگیر بازیای مجانیه جفتشونو دانلود کن:دی خوبه دیگه:دی
خوب نیست عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه:d

های
نظرتون درباره گیمزکام چی بود؟ من که پاک نامید شدم... فقط BL2 که پورت شدست اونم، با Rime که هنوز زوده قضاوت کنیم دربارش... با یه مشت Indie :(

های
نظرتون درباره گیمزکام چی بود؟ من که پاک نامید شدم... فقط BL2 که پورت شدست اونم، با Rime که هنوز زوده قضاوت کنیم دربارش... با یه مشت Indie :(
از جمله ای که میگید یه مشت بازی ایندی :( انقدر متنفرم که خدا عالمه! داداش انقدر بازیای ایندی خوفی معرفی کرد که برای مدت زیادی سرگرمت میکنه! ویتا فعلا علاوه بر چیز بزگی مثل کیلزون به چیزایی نیاز داره که پتانسیل دستی بودنشو نشون بده! من که از نمایش بسیار رراضیبودم فقط اولش یکم کند شروع شد و یوشیدا رو صندلی ننشستهبود خخیلی باحال بود:دی
و قابلیت ریموت هرچند ویتا رو نجات نمیده! ولی خیلی بدرد بخوره و سوالی که دارم اینه که اگه بتل4 مثلا ریموت شد ما آنلاینشم درحال ریموت میتونیم بازی کنیم؟
کلا قرار نبود اتفاقیم بیوفته اینجا ولی ردی آت داون و ناتی داگ و ساکر پانچ ببهاحتمال شدید برنامه ای دارن! بند هم حتما سایفون فییلتر میسازه:دی

از جمله ای که میگید یه مشت بازی ایندی :( انقدر متنفرم که خدا عالمه! داداش انقدر بازیای ایندی خوفی معرفی کرد که برای مدت زیادی سرگرمت میکنه! ویتا فعلا علاوه بر چیز بزگی مثل کیلزون به چیزایی نیاز داره که پتانسیل دستی بودنشو نشون بده! من که از نمایش بسیار رراضیبودم فقط اولش یکم کند شروع شد و یوشیدا رو صندلی ننشستهبود خخیلی باحال بود:دی
و قابلیت ریموت هرچند ویتا رو نجات نمیده! ولی خیلی بدرد بخوره و سوالی که دارم اینه که اگه بتل4 مثلا ریموت شد ما آنلاینشم درحال ریموت میتونیم بازی کنیم؟
کلا قرار نبود اتفاقیم بیوفته اینجا ولی ردی آت داون و ناتی داگ و ساکر پانچ ببهاحتمال شدید برنامه ای دارن! بند هم حتما سایفون فییلتر میسازه:دی

خوب هر کسی یه سلیقه داره و باید برا همه سلایق بازی بسازن اما ذیگه این همه بازی indie می خوایم چیکار کنیم .اینام اومدن 2 تا بازی نشون دادن اما خدا میدونه کی قراره منتشر شه واقعا که من انتظار بیشتری داشتم .استور us ام که فقط بازی psp برا پلاس free میکنه من دلم می خواد حداقل sly cooper ya resistance رو تخفیف بزنن بخریم .من هنوزم به ویتا امید دارم هر اتفاقی ام که بیفته نمیفروشمش :d من دوست دارم یه بازی سبک dark siders رو ویتا بیاد یا devil may cry :| jh تا کی بازی کارتونی می خوان بدن بسه دیگه :d البته منتظر Ratchet and Clank: Into the Nexus ام هستم یه بازی مثله knack واقعا جاش رو ویتا خالیه اما نامردا فقط برا لانچ ps4 میدن )x این عکسا بازیه به نظرم ویتا پتانسیل کافی برا این بازیو داره

[h=3][/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or