بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به تازگی مدیر تمامی استودیوهای سرگرمی سونی آقای Shuei Yoshida اعلام کرده اند که دارندگان PS3 نگران نباشند زیرا ما ساپورت های طولانی و زیادی را از Ps Vita و Ps3 انجام خواهیم داد.
بنابراین حرفی که ما در رابطه با pS4 زدیم،در واقع تمامی استودیوهای ما در حال کار بر روی عناوینی بر روی Ps4 می باشند.اما این به این معنی نیست که آنها به طور انحصاری بر روی عنواین Ps4 کار میکنند.بسیاری از آنها نیز بر روی عناوین Ps3 و Vita نیز کار میکنند.

اولین نمره ی عنوان Reyman Legends منتشر شد

در نقدی که سایت officialnintendomagazine از این عنوان انجام داه است به آن نمره ی ۹٫۲ داده است و اعلام کرده است این عنوان تا مدتها شما را سرگرم خواهد کرد.

نه تو رو خدا می خواست برا کنسولی که یکساله عرضه کرده بازی عرضه نکنه .

خدا لعنتشون کنه استدیو بازی Unit 13 رو بستن این بازی یکی از 3 بازی برتر من برای ویتا هست همه چی داشت این بازی فقط داستان نداشت .

یونیت سیزده خیلی شبیه سافون شیلتر بود:x
پلاتش آسونه؟:دی

آسون نیست ولی کارایی که باید انجام بدی قابل انجام دادن هستن
من پلاتش کردم ( اولین بازی روی ویتا و دومین بازی در کل زندگیم ) :d

آنلاینشم خوبه اگه پول داری حتما بگیر

:| یوشیدا میگه گرن توریسمو 6 اوردنش روی ویتا خیلی خیلی سخته :| چون روی 3 داره از نهایت قدرتش استفاده میکنه ، و ساختنش برای 4 هم به امادگی یاماءوچی و پولیفونی و شناختشون از سخت افزار 4 بستگی داره ! تازه اگه برای 4 بیاد میتونید ریموت پلی رو ویتا بیارینش :| یکیم کامنت زده بود کل دیسک گگرنتوریسمو اندازه ویتا میشه:|
مرتیکه بجای یه خورجین ایندی دوتا آی پی کلفت مثل اینو معرفی کن:| بیاین منبعشم ایناهاSony: It Would Be ‘Really Hard’ to Get Gran Turismo 6 on PS Vita - IGN

:| یوشیدا میگه گرن توریسمو 6 اوردنش روی ویتا خیلی خیلی سخته :| چون روی 3 داره از نهایت قدرتش استفاده میکنه ، و ساختنش برای 4 هم به امادگی یاماءوچی و پولیفونی و شناختشون از سخت افزار 4 بستگی داره ! تازه اگه برای 4 بیاد میتونید ریموت پلی رو ویتا بیارینش :| یکیم کامنت زده بود کل دیسک گگرنتوریسمو اندازه ویتا میشه:|
مرتیکه بجای یه خورجین ایندی دوتا آی پی کلفت مثل اینو معرفی کن:| بیاین منبعشم ایناهاSony: It Would Be ‘Really Hard’ to Get Gran Turismo 6 on PS Vita - IGN
شروین بازیا indie که خیلی دوست داشتی :d

من تعجب می کنم داشتم یه ویدیو تو اپارات راجب بازیش میدیدم از امکانات vita تو بازیش خیلی خوب استفاده شده ولی حیف که گرافیک بازیش در حد psp1 هست اگه برای psp1 منتشر میشد بیشتر موفق بود حیف:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or