بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی از دوستان قضیه E3 و گفته ی شهید احم رو نگرفته بودم توی تصویر زیر به صورت کامل براشون توضیح دادم .

این عکس ها رو برید به Ubisoft نشون بدید در جا استخدامتون می کنن . :d
توی تمامی جداول با اختلاف زیاد اولم

رکورد زیر حاصل بیش از 50 بار بازی کردن تنها یک آهنگ هستش . سخت ترین چالشی که تا حالا تجربه کردم توی کل بازی ها ! بسیار سخت هستش فقط باید پرفکت و گریت امتیاز بگیرید ok یا miss کار تمومه . جدول رو نگاه کنید حالشو ببرید .

الان توی MGS Peace walker هم مرحله Torture chamber باید پشت سر هم 3 بار مثلث رو فشار بدیم بدبخت مثلث از کار افتاد من نتوسنتم رد کنم . واقعا مخش تعطیله ها یعنی چی که هی باید مثلث فشار بدی 10 بار رفتم نشد . به خدا این کوجیما زیر دست من بود اخراجش می کردم . :|
تازه داشتم با Boss fight ها و R&D ایش حال می کردم .
این سخت افزار PS Vita رو هم دو بار دکمه هاش رو فشار میدی از کار می افته . :d

اقا شنیدم بازی gt6 برای ویتا قرار نیست عرضه بشه من الان باید یقه ی کی رو بگیرم هااااااااااااااااااااا)x
Yoshida گفته طبیعتا ps3 قویتر از ps vita هست و همینطوریش هم GT6 دارای یکی از بالاتری کیفتها هست. اوردنش روی ps vita خیلی کاره مشکلی هست. اما playphony گفته بود که بدشون نمیاد. منظورش فکر کنم به طوره غیر مستقیم اینکه اگر قرار باشه gt برای vita بیاد نیاز هست که یک نسخه به صورت جداگانه براش طراحی بشه .
در هر صورت کانفریم شده که سونی فعلا برنامه ای برای اوردن gt رو ویتا نداره. از نسخه ps4 هم خبری نیست فعلا. اما میگن اگر قرار باشه که gt6 تکمیل بشه و مثلا روی ps4 بیاد احتماله اینکه نسخه ای برای vita هم در نظر گرفته بشه زیاد هست. به نظرم اگر هم قرار باشه بیاد میره تا 2014 یا 2015 حتی :\ با توجه به اینکه در حال حاضر نسخه ای از این بازی در دست ساخت برای ویتا نیستش.

بچه ها تو games coom داشتن رو ویتا assassins creed IV بازی می کردن.چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ذوق زده نشون
remote play ماله ps4
ظاهرا Ubi فکوس کرده این remote play رو توی عناوین ps4 با کیفیت خیلی خوب داشته باشه :)

- - -ویرایش - - -

این ایندای هایی که براش معرفی شد تو گیمز کام قیمتشون هم گفتن؟:-/
مجانیم توشون هست؟:دی
قیمتاشون موقع عرضه مشخص میشه
دیگه معمولا از 3-4 تا هستن تا 20 اینا :\ البته اینایی که توی gamescome بود همه با این 10 دلاری و 15 تایی و 20 تایی میخوردن تا زیره 10

دادا ببخشید نمی خوام سوتی بگیرم ولی اون gamescome هست.
داداش ایشون یه اشتباهی کردند، شما چرا به روشون میارید
در ضمن اون Gamescom هست.
نمیخواستم سوتی بگیرم ولی چون از اون بنده خدا سوتی گرفتید (تازه ممکنه اشتباه تایپی باشه) اشتباهتون رو گفتم.

داداش ایشون یه اشتباهی کردند، شما چرا به روشون میارید
در ضمن اون Gamescom هست.
نمیخواستم سوتی بگیرم ولی چون از اون بنده خدا سوتی گرفتید (تازه ممکنه اشتباه تایپی باشه) اشتباهتون رو گفتم.

خخخخخ
چوب خدا صدا نداره دیگه.
البته من از پست 3007 آقا آرمان کپی گرفتم.

راستی یه خبر جدید تازگی ها یه عکس منتشر شده تو اینترنت مبنی بر این که یه gow جدید برای vitaوps4 در راهه اگه سرچ کنید عکس رو تو گوگل مشاهده میکنید:-o

درسته این اون زمان پخش شده بود ولی واقعی به نظر میاد راستی روی psp هم چند عنوان از بازی naruto اومده بود به احتمال زیاد رو ps vita هم این بازی زیبا رو شاهد باشیم که یه شاهکار بزرگه هم انیمش هم بازیش:x

درسته این اون زمان پخش شده بود ولی واقعی به نظر میاد راستی روی psp هم چند عنوان از بازی naruto اومده بود به احتمال زیاد رو ps vita هم این بازی زیبا رو شاهد باشیم که یه شاهکار بزرگه هم انیمش هم بازیش:x
از من میپرسی فیکه
میدونی چرا
gow اخری خیلی بالا پایین داشت.
اون یکی سازنده های psp هم که دارن 1886 میسازن. میمونه خودشون که به نظرم حالا حالاها به این زودی gow جدیدی نمیسازن. باید بشینن روش خیلی فکر کنن تا ببینن چه چیزی میتونن بسازن که هم به حس تازگی به gow بده هم در سطح gow 1-2-3 باشه

از من میپرسی فیکه
میدونی چرا
gow اخری خیلی بالا پایین داشت.
اون یکی سازنده های psp هم که دارن 1886 میسازن. میمونه خودشون که به نظرم حالا حالاها به این زودی gow جدیدی نمیسازن. باید بشینن روش خیلی فکر کنن تا ببینن چه چیزی میتونن بسازن که هم به حس تازگی به gow بده هم در سطح gow 1-2-3 باشه
امیدوارم به زودی شاهد عناوین بزرگی مثل gow روی ویتا باشیم و استودیو های بزرگ برای ویتا بازی بسازن مثل psp که خیلی بازی براش ساختن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or