Hunter lord
کاربر سایت
خیلی از دوستان قضیه E3 و گفته ی شهید احم رو نگرفته بودم توی تصویر زیر به صورت کامل براشون توضیح دادم .
این عکس ها رو برید به Ubisoft نشون بدید در جا استخدامتون می کنن . :d
توی تمامی جداول با اختلاف زیاد اولم
رکورد زیر حاصل بیش از 50 بار بازی کردن تنها یک آهنگ هستش . سخت ترین چالشی که تا حالا تجربه کردم توی کل بازی ها ! بسیار سخت هستش فقط باید پرفکت و گریت امتیاز بگیرید ok یا miss کار تمومه . جدول رو نگاه کنید حالشو ببرید .
الان توی MGS Peace walker هم مرحله Torture chamber باید پشت سر هم 3 بار مثلث رو فشار بدیم بدبخت مثلث از کار افتاد من نتوسنتم رد کنم . واقعا مخش تعطیله ها یعنی چی که هی باید مثلث فشار بدی 10 بار رفتم نشد . به خدا این کوجیما زیر دست من بود اخراجش می کردم .
تازه داشتم با Boss fight ها و R&D ایش حال می کردم .
این سخت افزار PS Vita رو هم دو بار دکمه هاش رو فشار میدی از کار می افته . :d
این عکس ها رو برید به Ubisoft نشون بدید در جا استخدامتون می کنن . :d
توی تمامی جداول با اختلاف زیاد اولم
رکورد زیر حاصل بیش از 50 بار بازی کردن تنها یک آهنگ هستش . سخت ترین چالشی که تا حالا تجربه کردم توی کل بازی ها ! بسیار سخت هستش فقط باید پرفکت و گریت امتیاز بگیرید ok یا miss کار تمومه . جدول رو نگاه کنید حالشو ببرید .
الان توی MGS Peace walker هم مرحله Torture chamber باید پشت سر هم 3 بار مثلث رو فشار بدیم بدبخت مثلث از کار افتاد من نتوسنتم رد کنم . واقعا مخش تعطیله ها یعنی چی که هی باید مثلث فشار بدی 10 بار رفتم نشد . به خدا این کوجیما زیر دست من بود اخراجش می کردم .

تازه داشتم با Boss fight ها و R&D ایش حال می کردم .
این سخت افزار PS Vita رو هم دو بار دکمه هاش رو فشار میدی از کار می افته . :d