بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با یه دلار Angry Birds آیپد میخری تازه اکثر اوقات هم free میشه هر چند ماه هم کلی مرحله و آیتم و ... اضافه میشه. آدم مگه مغز ... خورده ۴۰ دلار بده Angry Birds !!!

"خود سازنده ها هم گفتن هم زمان با نسخه کنسولی میاد"

منم دارم نسخه دوم رو می گم ! :| مگه نسخه اول یا 400 روز با نسخه کنسولی یکی عرضه شده که من بگم سازنده ها گفتن همزمان با نسخه کنسولی میاد ! این چیزی که من می گم مربوط به همون خبر حضور کلمنتایم در فصل دومه که در انتها ذکر شده بود این بار نسخه ویتا همزمان با نسخه کنسولی میره ! کلمه کلیدی جمله " همزمان " و "اینبار" هستش که نشون میده منظور نسخه دوم هستش :d

باو پس بگو چرا من تاکید داشتم که برا ویتا میاد خودم یادم رفته بود ، دوستان یه سوال ، سونی چه زمانایی لیست بازیای استور رو منتشر میکنه؟ پلاس نه ، بازیای عادی

باو پس بگو چرا من تاکید داشتم که برا ویتا میاد خودم یادم رفته بود ، دوستان یه سوال ، سونی چه زمانایی لیست بازیای استور رو منتشر میکنه؟ پلاس نه ، بازیای عادی

آمریکا چهارشنبه صبح !
پلاسش سه شنبه صبح

اروپا تا جایی که توی این چند هفته عضو بودم دوشنبه یا سه شنبه صبح می زاره معمولا ! استورش رو برنامه نیست حالی به حولی Update می کنه .

"خود سازنده ها هم گفتن هم زمان با نسخه کنسولی میاد"

منم دارم نسخه دوم رو می گم ! :| مگه نسخه اول یا 400 روز با نسخه کنسولی یکی عرضه شده که من بگم سازنده ها گفتن همزمان با نسخه کنسولی میاد ! این چیزی که من می گم مربوط به همون خبر حضور کلمنتایم در فصل دومه که در انتها ذکر شده بود این بار نسخه ویتا همزمان با نسخه کنسولی میره ! کلمه کلیدی جمله " همزمان " و "اینبار" هستش که نشون میده منظور نسخه دوم هستش :d

IGN *****ه ندیدمش ولی جاهای دیگه دیدم خود سازنده چیزی نگفته که رو ویتا میاد یا نه فقط بعضی سایتا خود خبر میگه انتظار داره برای همه پلتفرم ها بیاد حالا نمیدونم IGN چی گفته

ویتا مگه بازی هم داره که براش تاپیک زدین :|
همین مونده برم رو ویتام angry bird و pvz و jetpack بازی کنم
انگار اتاریه
حالا اینارو رو گوشی میتونی بازی کنی هیچی قیمتش هم دو برا بر بیشتره تو جت پک که اگه میخواستی coins بخری 1000000 تاش 18$$$$ بود:-o همون موقع برا اندرید 9$ بود
اخه کی میاد برای یه تروفی gold 18$ بده میری با 15 $ یه sound shapes میخره با اون همیی تروفی silver و یه gold و یه plat
از ترسشون اومدن ارزونش کردن کردن 13$ که بازم زیاده
pvz هم که 14$$$$$ مگه جنگه
من که یک سال و نیم صبر کردم یه چیزی بشه هیچی به هیچی دیگه داره حالم از ویتا به هم میخوره

آخرین ویرایش:
ویتا مگه بازی هم داره که براش تاپیک زدین :|
همین مونده برم رو ویتام angry bird و pvz و jetpack بازی کنم
انگار اتاریه
حالا اینارو رو گوشی میتونی بازی کنی هیچی قیمتش هم دو برا بر بیشتره تو جت پک که اگه میخواستی coins بخری 1000000 تاش 18$$$$ بود:-o همون موقع برا اندرید 9$ بود
اخه کی میاد برای یه تروفی gold 18$ بده میری با 15 $ یه sound shapes میخره با اون همیی تروفی silver و یه gold و یه plat
از ترسشون اومدن ارزونش کردن کردن 13$ که بازم زیاده
pvz هم که 14$$$$$ مگه جنگه
من که یک سال و نیم صبر کردم یه چیزی بشه هیچی به هیچی دیگه داره حالم از ویتا به هم میخوره
...
ببینید کی بهتون میگم
من نمیدونم چرا انقدر سری همتون از ویتا نا امید شدین
سونی فعلا سرش به ps4 گرمه
اونقدر ها هم بیخیال ویتا نیست که همینجوری ولش کنه
بهتون قول میدم تا چند وقت دیگه ویتا وضعیتش خوب میشه و همتون از این نا امید بودنتون در میاید.
تا چند وقت دیگه حتما چند تا بازی خوب براش معرفی میشه و همتون خوشحال میشید:d
میگید نه من این صفحه رو سیو میکنم بعدا که ویتا وضعیتش خوب شد لینک این صفحه رو میدم پی به حرف من ببرید و لایک بدید:dفقط مرد باشید اون موقع لایکو بدید:d

...
ببینید کی بهتون میگم
من نمیدونم چرا انقدر سری همتون از ویتا نا امید شدین
سونی فعلا سرش به ps4 گرمه
اونقدر ها هم بیخیال ویتا نیست که همینجوری ولش کنه
بهتون قول میدم تا چند وقت دیگه ویتا وضعیتش خوب میشه و همتون از این نا امید بودنتون در میاید.
تا چند وقت دیگه حتما چند تا بازی خوب براش معرفی میشه و همتون خوشحال میشید:d
میگید نه من این صفحه رو سیو میکنم بعدا که ویتا وضعیتش خوب شد لینک این صفحه رو میدم پی به حرف من ببرید و لایک بدید:dفقط مرد باشید اون موقع لایکو بدید:d

من کاملا موافقم با حرفت

تو چند تا صفحه قبلتر گفتم که سونی فعلا مشغول 4 هستش و کلا بازی های تاپ سونی همیشه از سال سوم انتشار کنسول شروع به ریلیز شدن می کنن

من همین الان لایک رو زدم :d

من کاملا موافقم با حرفت

تو چند تا صفحه قبلتر گفتم که سونی فعلا مشغول 4 هستش و کلا بازی های تاپ سونی همیشه از سال سوم انتشار کنسول شروع به ریلیز شدن می کنن

من همین الان لایک رو زدم :d

خیلی آقایی:d
خداوند رو شکر که یکی پی به حرف ما برد:d
دقیقا همینطوره
ویتا تازه اول راهه
سازنده ها فعلا درگیر نسل بعد هستن
بعدش حتما یک فکری میکنن
تازه یادمه naughty dog گفته بود ما از امکانات ویتا خیلی خوشمون میاد ولی فعلا درگیر TLOU هستیم (یادم نیست کجا خونده بودم) احتمالا naughty dog هم یک فکری میکنه براش

تا گیمرزکام صبر می کنم اگه بازی خوب نبود،سری میفروشمش...
مطمئن باش یه روزی پشیمون میشی...اصلا شک نکن...من که تا نسل بعدی کنسول های دستی ویتامو نیگه میدارم...

- - -ویرایش - - -

به خدا قسم اگر ویتا رو تو دست راستم بزارند و Angry Birds تو دست چپم باز هم این بازی رو بازی نمیکنم...:d

تا گیمرزکام صبر می کنم اگه بازی خوب نبود،سری میفروشمش...

لطف بزرگی در حق خودت میکنی .منتظر چیز درست درمونی نباش همین الان بزار برا فروش با خیال راحت :bighug:
راستی گیمرز کام کدوم یکیه ؟ بعد گیمز کامه ؟ /:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or