بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بی صبرانه منتظر کیلزون ویتا هستم این بازی از اون بازیهای پرفروش و به یاد ماندنی خواهد شد و عنوان بهترین گرافیک و گیم پلی روی کنسولهای دستی را هم امیدوارم به دست بیاره:d

میگم ویتا رسما دیگه کویر شده ها ! من فعلا فقط روش دارم رزیدنت ایول های کلاسیک رو بازی می کنم فقط !
خیلی دوس داشتم بازی فارنهایت برای ویتا با قابلیت های تاچ میومد و البته کد ورونیکا و رزیدنت ایول 4 hd
در کل سونی داره سخت افزار ویتا رو حیف می کنه به نظرم
ویتا درسته کنسول دستیه ولی امکانات جانبیش افتضاحه
نه روی بازی تمرکز کرده نه روی مسائل جانبی
امیدوارم بعد از لانچ 4 سونی یکم به این بدبخت بپردازه

تا رسما دیگه کویر شده ها ! من فعلا فقط روش دارم رزیدنت ایول های کلاسیک رو بازی می کنم فقط !
خیلی دوس داشتم بازی فارنهایت برای ویتا با قابلیت های تاچ میومد و البته کد ورونیکا و رزیدنت ایول 4 hd
در کل سونی داره سخت افزار ویتا رو حیف می کنه به نظرم
ویتا درسته کنسول دستیه ولی امکانات جانبیش افتضاحه
نه روی بازی تمرکز کرده نه روی مسائل جانبی
امیدوارم بعد از لانچ 4 سونی یکم به این بدبخت بپردازه

شاید الان کویر باشه ولی انصافا چیزایه خفنی واسش تو راهه من منتظر واکینگ ددم! البته کیلزون و بتمنم جایه خود دارن ، 10 دلارمم نگه داشتم باسه روز مبادا:دی

شاید الان کویر باشه ولی انصافا چیزایه خفنی واسش تو راهه من منتظر واکینگ ددم! البته کیلزون و بتمنم جایه خود دارن ، 10 دلارمم نگه داشتم باسه روز مبادا:دی
walkin' dead فوق العادست اما من دل و روده اش و روی کنسول خونگی کشیدم بیرون
کیلزون بتمن tear away عالین ولی تنوع کمه دیگه
شرکت های دیگه اصلا تمایل ندارن بازی روی ویتا عرضه کنن
مثلا رزیدنت ایول رولیشن اصلا روی ویتا نیومد

به نظرم سونی باید خیلی بیشتر باید با بازی ساز های مستقل روی ویتا کار کنه
تنوع بازی رو روی ویتا ببره بالا شاید خیلی از بازی های موبایل ها با کیفیت عالی روی ویتا بترکونه و سونی می تونه خودش ناشر باشه
در کل سونی در قبال ویتا اون سونی نیست که ما روی کنسول خونگی میشناسیم
بحث بازی به کنار
ویتا می تونه یکم از ویژگی های تبلت ها رو هم داشته باشه
یه وب بروازر درست درمون براش عرضه کنه
چندتا برنامه کاربردی

walkin' dead فوق العادست اما من دل و روده اش و روی کنسول خونگی کشیدم بیرون
کیلزون بتمن tear away عالین ولی تنوع کمه دیگه
شرکت های دیگه اصلا تمایل ندارن بازی روی ویتا عرضه کنن
مثلا رزیدنت ایول رولیشن اصلا روی ویتا نیومد

به نظرم سونی باید خیلی بیشتر باید با بازی ساز های مستقل روی ویتا کار کنه
تنوع بازی رو روی ویتا ببره بالا شاید خیلی از بازی های موبایل ها با کیفیت عالی روی ویتا بترکونه و سونی می تونه خودش ناشر باشه
در کل سونی در قبال ویتا اون سونی نیست که ما روی کنسول خونگی میشناسیم
بحث بازی به کنار
ویتا می تونه یکم از ویژگی های تبلت ها رو هم داشته باشه
یه وب بروازر درست درمون براش عرضه کنه
چندتا برنامه کاربردی

66561665785140715547.jpg

HD Quicktime82.6MB
Download
Hi-Res H.264 MP450.2MB
Download
Lo-Res IPOD / PSP12.4MB

RE که داره ساخته میشه هرچند Out break هستش.من دنبال گادآووارم، الان gos رو روی ویتا میزدم، بینهایت گرافیکش برای پی اس پی بالا بوده، یعنی سانتا نمیتونه یه چیزی در حدو واندازه گاد3 بسازه؟

سلام
یک سوال
مگه fruit ninja برا vita اومده؟:-/
اخه تو uk تو بخش ps vita add-ons دیدمش اما اسمشو که سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه

میلاد توی استوره منم اومده
به نظرم یه جور لیک شده است !
احتمالا fruit ninja هم برای ویتا میاد اما هنوز خبر رسمی نیست. به نظرم همون استودیویی که JetPack Joyraide رو پرت کرد میاد پرتش میکنه !

یک RPG جدید برای ویتا تایید شده به اسم Chronos Materia که قرار اطلاعاته بیشتری بعدا ازش منتشر بشه.

بازی Angry Birds Star Wars هم برای ویتا تایید شده و توسط Activiosn منتشر خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه مشخص نشده اما قیمت بازی 39.99 اعلام شده

بازی دارای Trophy خواهد بود. دارای قابلیتهای خواهد بود که متناسب با سخت افزار ویتا طراحی شده . علاوه بر 200 مرحله خوده بازی 20 مرحله جدید طراحی شده. ضمن اینکه بازی دارای بخش multiplayer هست و دو مد co op و مد competition رو برای 4 نفر داره.

اینهارو ول کنید این عکس های آنچارتد 4 رو دیدید که لیک شده؟؟؟؟احتمال خیلی زیاد واسه ویتا هست...اصلا هم بهش نمیخوره فیک باشه چون چندتا عکس لیک شده اسمش فکر کنم چشم آتلانتیس باشه....تازه اساسینی هم که دارن میسازن هنوز مونده....راستی اون بازی ژاپنی انحصاری که دمو داد کی میاد؟اسمش یادم نیست...:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or