بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کارایی دقیقا یعنی چی ؟ :d بعد خزه یعنی چی ؟ :d حتما بازی ها اونجا پشت مو میزارن :d .
من چون طراح وبسایتم روی بعضی مسایل یکم حساسم مثل طراحی آیکون و فونت و رنگ بندی و ........ :d
استور آمریکا شیک و مجلسی هستش یه بار یه عکس از 2 تا استور می زارم به تفاوتش پی ببرید طراحی بلاگشم خیلی حرفهه ای تره آمریکا
کاراییش از این لحاظ خوبه همه چی دسته بندی هستش و راحت دسترسی داری

من چون طراح وبسایتم روی بعضی مسایل یکم حساسم مثل طراحی آیکون و فونت و رنگ بندی و ........ :d
استور آمریکا شیک و مجلسی هستش یه بار یه عکس از 2 تا استور می زارم به تفاوتش پی ببرید طراحی بلاگشم خیلی حرفهه ای تره آمریکا
کاراییش از این لحاظ خوبه همه چی دسته بندی هستش و راحت دسترسی داری

آره خداییش با این حرفت موافقم

استور uk مث بازار شام میمونه :d همه چی قر و قاطیه !

سوتی هم زیاد میده ، نمونش همین آخریا برا پلاس نینجا گیدن 1 رو free کرده بود اما عکس شماره 2 رو گذاشته بود !!! بعد چند ساعت درستش کردن

آخرین ویرایش:
نمونش همین آخریا برا پلاس نینجا گیدن 1 رو free کرده بود اما عکس شماره 2 رو گذاشته بود !!! بعد چند ساعت درستش کردن
اون عکس 2 الی 3 روز مونده بود! امید واهی ایجاد کرده بود:d

دوستان این ماه پلاس امریکا بازی مجانی نداره؟ کی اپدیت میشه؟ الان فقط mortal پنج دلار گذاشته و the lord of the ring پس بازی رایگان کی میذاره ؟:d:-b/:)
دوتا داره.یکی metal slug xx هست که احتمالا 23 جولای میاد( جای germinator) . اون یکی هم dokuro هست که احتمالا 30 جولای میاد.(جای zero's escape)
این هفته هم دو سه تا بازی تخفیف میخورن که یکیش سایلنت هیل هست که قیمت سی دلاریش نصف میشه و برای پلاس هم قیمتش یک چهارم میشه.

دوتا داره.یکی metal slug xx هست که احتمالا 23 جولای میاد( جای germinator) . اون یکی هم dokuro هست که احتمالا 30 جولای میاد.(جای zero's escape)
این هفته هم دو سه تا بازی تخفیف میخورن که یکیش سایلنت هیل هست که قیمت سی دلاریش نصف میشه و برای پلاس هم قیمتش یک چهارم میشه.

عمو ترتون خسته نباشه با این پلاسش! تو پلاسunit 13,uk رفت تو instant collection,نینجا گایدن هم مجانی شد!

کاری به کاراکتراش ندارم ، چون من حال نمیکنم این کاراکترا رو تو بازیه فایتینگ ببینم. ولی گیمپلیش از کمبت خیلی بهتر بود....
نه بابا اذیت نکن...گیم پلی کمبت انصافا هم سریع تر هم بهتر بود...اصن سیستم دفاعی کمبت کجا و اینجاستیس کجا...ولی سرور های کمبت خیلی بده...من که تا حالا یه بار هم به سروراش وصل نشدم...

کاری به کاراکتراش ندارم ، چون من حال نمیکنم این کاراکترا رو تو بازیه فایتینگ ببینم. ولی گیمپلیش از کمبت خیلی بهتر بود....
اره به نظرم gameplay بازیش خیلی بهتر بود ! اما منم کارکتاراش رو دوست ندارم ×_×
به نظرم این Persona 4 Arena بیاد بهتره !!!!

سلام.دوستان بازی جدید چی اومده!!:-/
Hotline miami و یک دوتا DLC جدید برای Soul SAcrifice ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or