بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میلاد توی استوره منم اومده
به نظرم یه جور لیک شده است !
احتمالا fruit ninja هم برای ویتا میاد اما هنوز خبر رسمی نیست. به نظرم همون استودیویی که JetPack Joyraide رو پرت کرد میاد پرتش میکنه !

یک RPG جدید برای ویتا تایید شده به اسم Chronos Materia که قرار اطلاعاته بیشتری بعدا ازش منتشر بشه.

بازی Angry Birds Star Wars هم برای ویتا تایید شده و توسط Activiosn منتشر خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه مشخص نشده اما قیمت بازی 39.99 اعلام شده

بازی دارای Trophy خواهد بود. دارای قابلیتهای خواهد بود که متناسب با سخت افزار ویتا طراحی شده . علاوه بر 200 مرحله خوده بازی 20 مرحله جدید طراحی شده. ضمن اینکه بازی دارای بخش multiplayer هست و دو مد co op و مد competition رو برای 4 نفر داره.
WTF!!
R U Kiddin' me
اول که خوندم گفتم حتما میخرم قیمت رو دیدم ناجور پشیمون شدم:دی
خدا وکیلی کی اینهمه پول میده واسه همچین بازی؟
نمیگم بده اما ته ته ته تهش 10 دلار دیگه نه بیشتر...

WTF!!
R U Kiddin' me
اول که خوندم گفتم حتما میخرم قیمت رو دیدم ناجور پشیمون شدم:دی
خدا وکیلی کی اینهمه پول میده واسه همچین بازی؟
نمیگم بده اما ته ته ته تهش 10 دلار دیگه نه بیشتر...
منم از قیمتش تعجب کردم
اما هم قیمت دیگر نسخه های ps3 و x360 و pc هست. نسخه wii u که 49.99 دلار هستش

نمایشگاه چند روز دیگه شروع میشه؟ خواهشا جواب بدین ، TWD هم هست دیگه؟ شنیدین که TWD SEASON2 برا ویتا هم میاد ؟

نمایشگاه چی؟ اگه گیمزکام منظورته 21 اگوست یعنی 31روز دیگه شروع میشه واکینگ دد هم نگفتن سیزن2 برای ویتا میاد یا نه

Angry birds قیمتش ۴۰ دلاره ! شوخی می کنید ؟ خودش چی هست که قیمتش این باشه .
فروت نینجا توی استور منم هست من نفهمیدم چیه ! یکی ایمیل بزنه به سونی ب\رسه .

اره گیمزکام ، مرتضی تو بخش اخبار اونجایی که نوشته کلمنتاین تو بازیه دومم هست برو تو منبع ( آی جی ان ) نوشته زیر ویدیوش نوشته برا ویتا هم میاد ، البته درست نخوندم که شایعه ست یا نه !

82936224088309102336.png

گفته 50 تا Title تو راه برای ویتا از indie بگیرید تا ناشرهای غول
انتظار برا گیمز کام سخت تر و سخت تر میشه:x(با تشکر از Fratos برا تصویر و مطلب)

آقا کسی این سول سکرفایس رو بازی نکرده ؟
چرا !
تو تیپکش میرفتی بچه ها نظراشون رو داده بودن
اگر سبک Arena و نبرد دوست داری بخر. داستانش ok هست اما نحوه روایتش فقط به صورت نوشته هست. مرحله هاشم همش در مورده کشتن دشمنان توی یک منطقه و level up و استفاده جادو ها هست. درجه سختیش هم خیلی بالا میره توی مراحل بالا. اگر اینطور بازیا خوشت میاد اونوقت بگیر اگر نه که هیچی

احتمال زیاد Walking Dead season 2 روی ویتا هم میاد . شکه زیادی درش نیست.

قیمت Angry bird هم خیلی زیاد. کامنتهای IGN رو میخوندم اکثرا گله میکردن ! مخصوصا نسخه wiiu که 50 دلاره ناقابله . رسما angry bird رو به یک فرنچایز در حده بازیهای معمول تبدیل میکنن !

عه احمد، تو مگه نگفتی یه چیزی داریم که شوکه تون میکنه؟ از 50تا هم لابد 45تاش ایندیه 4تاش باززیای چیپ و یه بازیه درست :|

از 50 تا 3-4 تا رو حداقل ریتیل و اساسی هستن البته یکیشون که ratchet جدید هست که هنوز رسمی اعلام نشده
واکینگ دد هم فصل2 مطمئنا برای ویتا میاد ولی هنوز رسمی اعلام نشده چیزی و اشاره ای هم نکردن

TWD به طور کامل برای ویتا تایید شده و خود سازنده ها هم گفتن هم زمان با نسخه کنسولی میاد ! یعنی یک نفر نبوده اینجا این خبر رو خونده باشه :|
2 - 3 روز پیش خبرش اومده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or