بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدا کنه یه گرن توریسمو باشه که این ریل ریسینگ رو اندروید و آی اوس بساطشونو جمع کنند برند :دی
حتی اگه عنوان شاخی نیاد براش، به عنوان یه مکمل برا پی اس4 یه چیز استثنائی میتونه باشه!

Jacob and the bigfoot mystery رو دانلود کردم . در یک کلام . فوق العاده :دی
سبک بازی هم دقیقا مثل Puzzle Agent ـه ( Which im sure nobody played it here :D) . بازی ادونچر پازله . در نقش یه بچه هستین که باید راز و قضیه پا گنده تو کمپ رو حل کنه :دی . گرافیک بازی عالیه و مهم تر از این پازل های بازیه که الان توضیح میدم در موردشون .
داستان بازی خودش به جلو پیش میره و گیم پلیه اصلی حل کردن معماهاست . مثلا اوایل بازی تو جاده یه درخت شکسته میشه و میوفته جلو ماشین بعد صفحه پازل و معمای بازی باز میشه که تو اون باید مثلا با 10 تا حرکت این کُنده درخت رو جوری جا به جا کنید که برسه به گوشه و کنار جاده بدون زیر کردن گنجشک ها . این رو که حل کنید باز داستان جلو میره و معمای بعدی مثلا میگه فلان سیم رادیو قطع شده بعد صفحه معمای جدید میاد باید بدون اینکه مثلا سیم قرمز با بقیه سیم ها برخورد کنه اون رو به ته فلان سیم بچسبونید ولی پازل ها اینطوری که من میگم آسون نیستن و واقعا بعضی هاشون Unique و چالش بر انگیزن و حل کردنشون خیلی سخته . تو هر معما هم جای 3 تا کمک دارین (Hint) که یکی زنگ زدن به عمو غلام ـه ( اسم عموش یادم نیست ) و یکیش مثلا زنگ زدن به دایی اصغره و یکیش هم یکی دیگه :دی .
کلا هر اپیزود بازی قیمتش 2.99 دلاره و ارزش خریدن رو داره البته به شرط اینکه حوصله داشته باشین و اهل پازل و معما باشید هر چند داستان بازی هم خیلی خوبه ( به ظاهر کودکانش توجه نکنید:دی ) . حل کردن معماهاش تو اوقات بیکاری و موقع چای خوردن و اینا خیلی حال میده :دی . حتما بازی رو بخرید اگه ته حسابتون یه چند دلاری باقی مونده .
650x.jpg
650x.jpg
650x.jpg

مرد مومن تو بگو کدوم یکی از قسمت های رتچت رو از نزدیک دیدی که حالا این و خز کردی؟
احتمالا رفیق مون منظورمش اینکه همه منتظر یه IP جدید یا حداقل یه GT جدیدن ...
نمیدونم ولی من که اصلا برای GOW جدید هم تره خورد نمیکنم چه برسه به این ...

Ratchet & clank full front assault هفته دیگه برای ویتا میاد ( Vg247 )
هر چی بازی خزه داره میاد دیگه !!! :|
جهت اطلاعات این بازی خیلی وقت پیش تایید شده بود قرار بودش که همراه با نسخه کنسولی منتشر بشه اما تاخیر خورد به سال 2013 و بالاخره آماده شده. افرادی هم که نسخه PS3 رو خریده بودن یا قصد دارن بخرن می تونند نسخه ویتا رو مجانی دانلود کنند و بازی کنند!

احتمالا رفیق مون منظورمش اینکه همه منتظر یه IP جدید یا حداقل یه GT جدیدن ...
نمیدونم ولی من که اصلا برای GOW جدید هم تره خورد نمیکنم چه برسه به این ...
برهان ـم گفت که قبل تایید شده ضمنا گاد جدید خیلی قشنگه ! ولی مطمئن باشید اونچیزی که ما انتظارشو داریم برای ویتا نمیاد ! ولی من آرزو میکنم یه هیتمنی DEAD SPACE ـی یا یه بازیه استراتژیه خفن بدن براش ! سیم سیتی ـم بدن من راضیم :دی

مرد مومن تو بگو کدوم یکی از قسمت های رتچت رو از نزدیک دیدی که حالا این و خز کردی؟

من منظور من این بود که هر چی کالکشن و بازی PS3 قدیمی داره پورت میشه روی ویتا که شما رو جو گرفته شما نگران نباش من PS3 , PSvita رو هر دو شو دارم که نسخه ای از بازی رو از دست ندم
نسخه آخری بازی هم خیلی موفق عمل نکرده که سنگشو به سینه می زنی !!!
معمولا روی PSP یک نسخه کاملا متفاوت عرضه می شد از یه IP ولی PSvita کلا زده توی کار پورت بازی های قدیمی PS3

بهترین بازیی که توی E3 میتونه برای ویتا تایید بشه، به نظر من Patapon 4 هست! :d بسیار بازی باحال و جذابیه! :x توش موندم چرا هنوز برای ویتا تایید نشده پاتاپون! واقعا عجیبه:|
فقط زحمت بکشن بعد از تایید این،3تا قبلیا رو روی PSN برای PS3 هم بزارن :-" البته این جزو اون بازی هاییه که روی کنسول دستی،یک حال دیگه ای میده و اصلا مخصوص همینه! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or