بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
SEGAطبق اعلامیه ای عنوان کرده است که قصد دارد حق انتشار ۵ بازی برای کنسول دستی ps vita را به دست بگیرد و این بازی ها را هرچه زودتر عرضه کند. سگا اطلاعاتی در مورد سبک بازی ها و سازنده اعلام نکرده اما تاکیید کرده اند که این بازی ها تا پایان سال ۲۰۱۳ راهی بازار جهانی میشوند.

درون این اعلامیه علاوه بر با خبر کردن طرفداران ویتا برای عرضه کردن بازی های زیبا در آینده ، سگا رسمی اعلام کرد که چندین بازی برای نسل بعدی کنسول ها نیز در دست ساخت دارد که بزودی اطلاعات این بازی ها منتشر خواهد شد و میتواین احتمال داد سگا با دست پر در نمایشگاه E3 2013 حضور پیدا میکند.

SEGAطبق اعلامیه ای عنوان کرده است که قصد دارد حق انتشار ۵ بازی برای کنسول دستی ps vita را به دست بگیرد و این بازی ها را هرچه زودتر عرضه کند. سگا اطلاعاتی در مورد سبک بازی ها و سازنده اعلام نکرده اما تاکیید کرده اند که این بازی ها تا پایان سال ۲۰۱۳ راهی بازار جهانی میشوند.

درون این اعلامیه علاوه بر با خبر کردن طرفداران ویتا برای عرضه کردن بازی های زیبا در آینده ، سگا رسمی اعلام کرد که چندین بازی برای نسل بعدی کنسول ها نیز در دست ساخت دارد که بزودی اطلاعات این بازی ها منتشر خواهد شد و میتواین احتمال داد سگا با دست پر در نمایشگاه E3 2013 حضور پیدا میکند.
سونیک پلتفرمر،سونیک تنیس،سونیک کارت،سونیک المیپک،سونک .... :|

نکنه سورپرایزشون بازیه سگائه :| ؟
مثلا اِلینز وی اس پردیتور باشه کلا ویتامو مجانی میدم ببرن :|
بچه ها بهتره انتظارتونو پایین بیارین آخرش هممون ضایع میشیم :|

خوبه آخرش CoD: Declassified 2 باشه ! lol
لول
تازه فکر کنم بگه سازندش دوباره Nihilistic هست ...
البته عمرا COD باشه ... !

این خیلی توهم ـش خفنه ولی اگر بشی فروش 20 25 میلیونی دستگاه رو تضمین میکنه :))
من واقعیتش با هرچی راک استار بسازه هایپ میشیم البته غیر مکس پین :دی
GOW ،آنچارتد جدید،LOTU،بتلفید، و... هایپ و ... نمیشم ککمم نمیگزه :دی
البته یک Harvest moon هم بد نیست :دی
ولی فکر کنم آخر همه اپیک فیل بشیم
من اگر واقعا جای سونی باید انقدر ریسک میکردم کلی پول بدم دسته Rockstar بره یک GTA برای ویتا بسازه ! الان همچین بازی تایید بشه فروش کنسول میپره بالا ... قاعدتا همه میگن که GTA که 100% عالی میشه پس ویتا میخریم ! کنارش هم کلی بازی جالبه دیگه مثل KZ - SS - P4G - LBP هم هست و ...
لول ...
اصلا GOW - Uncharted - Infamous - BT اینا که هایپ کردن نداره ! Epic Fail میشیم :D این الان یک جوری اومده گفته انگاری که CAPCOM بیاد بگه RE آنحصاری براش میسازه !

بازی از یک ناشر غیر از سونی هست و Third Partyـه. Indie هم نیست
خوب مثله ای که میمونه اینجاست که یه جوری داره معرفیش میکنه که آدم فکر میکنه یه استدیویه داغونه :|
یک احتمال ضعیف ! اینسومنیاک ممکنه فیوز رو برا ویتا بده ! ( ترد پارتی هم که هست )
والا دیگه نمیدونم چه احتمالاتی موجوده ! کاش بولی بدن براش :دی

من اگر واقعا جای سونی باید انقدر ریسک میکردم کلی پول بدم دسته Rockstar بره یک GTA برای ویتا بسازه ! الان همچین بازی تایید بشه فروش کنسول میپره بالا ... قاعدتا همه میگن که GTA که 100% عالی میشه پس ویتا میخریم ! کنارش هم کلی بازی جالبه دیگه مثل KZ - SS - P4G - LBP هم هست و ...
لول ...
اصلا GOW - Uncharted - Infamous - BT اینا که هایپ کردن نداره ! Epic Fail میشیم :D این الان یک جوری اومده گفته انگاری که CAPCOM بیاد بگه RE آنحصاری براش میسازه !
البته سونی هم باید درک کرد :دی
امسال کلا 18 تا 20 میلیون دلار از بخش سرگرمی سود کردن :|
این در حالی ـه که مایکرو فقط از لایو ـش 500 میلیون پول دراورده :دی
راک استار هم که تابعه 2K هست حتما میگه شما بی زحمت یه 10 میلیون بریزید به حسابمون تا باهاتون حرف بزنیم :دی
ولی بازم سرمایه گذاری مطمئنی ـه
اینسومنیاک ممکنه فیوز رو برا ویتا بده !
آخه این چه هایپی داره ؟:دی
کالاف جدید بدن من بیشتر هایپ میشم :دی

آخه این چه هایپی داره ؟
:biggrin1:
نه منظورم اینه که اینا همه احتمالاتن :دی البته این چیزایی که اینا میگن بعضیاشون فقط از نظر خودشون محشره :|
چند روز مونده ؟ 10 روز ؟ یه سئوال نسبتا بی ربط ! کنفرانس سونی 11 روز دیگه ـست ؟ ( E3 ) هیچوقت تاریخشو یاد نگرفتم درصورتیکه از 2008 دارم اخبارشو دنبال میکنم :|

نه منظورم اینه که اینا همه احتمالاتن :دی البته این چیزایی که اینا میگن بعضیاشون فقط از نظر خودشون محشره :|
چند روز مونده ؟ 10 روز ؟ یه سئوال نسبتا بی ربط ! کنفرانس سونی 11 روز دیگه ـست ؟ ( E3 ) هیچوقت تاریخشو یاد نگرفتم درصورتیکه از 2008 دارم اخبارشو دنبال میکنم :|
منم قاطی کردم همه رو باهم :دی
سونی از یه طرف میخواد GT6 معرفی کنه از یه طرف میخواد برای ویتا بای معرفی کنه از یه طرف ساعت شمار گذاشته تو سایتش از اون طرفم E3 :|:دی

یه درصد احتمال بدید GTA V باشه ولی عمرا بخوان همچین کاری کنن ولی اگه بشه چی میشه
اگه GTA باشه من رسما ویتامو نمیفروشم :d
منم نمیفروشم ولی مطئمنم یه چیزی ـه در حد ـه فاینال فانتزی یا رسیدنت اویل انحصاری و از این چیزا که منو مشتاق تر میکنه برای فروش ویتا :دی

من نمیدونم با این سخت افزار ویتا چرا بازی هایی که روی کنسول خونگی میاد برای ویتا هم پورتش نمیکنند گوشی اندروییئدی هم دارم بعضی وقتا real racing 3 رو بازی میکنم میگم اخه تا این هست چرا ویتا خریدی
من یه چیزی خریدم که متفاوت باشه

خدا کنه بازی درست حسابی رونمایی کنند خوش حال شیم بازی خوب ندادند سریع مشتری خوب پیدا شد ردش میکنم

بچه ها خوبه بیان بگن escape plan 2 باشه!!!!:-&

نه بگن تمام عنوان های AAA ویتا رو به استدیو خفن نیهیلیستیک سپردن دیگه خیالتون راحت باشه....فکر کنید گاد آو وار و جی تی ای رو نیهیلیستیک بزنه چه شود....دیگه تو جی تی ای نمیتونید سیو کنید چک پوینت داره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or