سونیک پلتفرمر،سونیک تنیس،سونیک کارت،سونیک المیپک،سونک ....SEGAطبق اعلامیه ای عنوان کرده است که قصد دارد حق انتشار ۵ بازی برای کنسول دستی ps vita را به دست بگیرد و این بازی ها را هرچه زودتر عرضه کند. سگا اطلاعاتی در مورد سبک بازی ها و سازنده اعلام نکرده اما تاکیید کرده اند که این بازی ها تا پایان سال ۲۰۱۳ راهی بازار جهانی میشوند.
درون این اعلامیه علاوه بر با خبر کردن طرفداران ویتا برای عرضه کردن بازی های زیبا در آینده ، سگا رسمی اعلام کرد که چندین بازی برای نسل بعدی کنسول ها نیز در دست ساخت دارد که بزودی اطلاعات این بازی ها منتشر خواهد شد و میتواین احتمال داد سگا با دست پر در نمایشگاه E3 2013 حضور پیدا میکند.

؟

لولخوبه آخرش CoD: Declassified 2 باشه ! lol
من اگر واقعا جای سونی باید انقدر ریسک میکردم کلی پول بدم دسته Rockstar بره یک GTA برای ویتا بسازه ! الان همچین بازی تایید بشه فروش کنسول میپره بالا ... قاعدتا همه میگن که GTA که 100% عالی میشه پس ویتا میخریم ! کنارش هم کلی بازی جالبه دیگه مثل KZ - SS - P4G - LBP هم هست و ...این خیلی توهم ـش خفنه ولی اگر بشی فروش 20 25 میلیونی دستگاه رو تضمین میکنه![]()
من واقعیتش با هرچی راک استار بسازه هایپ میشیم البته غیر مکس پین
GOW ،آنچارتد جدید،LOTU،بتلفید، و... هایپ و ... نمیشم ککمم نمیگزه
البته یک Harvest moon هم بد نیست
ولی فکر کنم آخر همه اپیک فیل بشیم
خوب مثله ای که میمونه اینجاست که یه جوری داره معرفیش میکنه که آدم فکر میکنه یه استدیویه داغونهبازی از یک ناشر غیر از سونی هست و Third Partyـه. Indie هم نیست
البته سونی هم باید درک کردمن اگر واقعا جای سونی باید انقدر ریسک میکردم کلی پول بدم دسته Rockstar بره یک GTA برای ویتا بسازه ! الان همچین بازی تایید بشه فروش کنسول میپره بالا ... قاعدتا همه میگن که GTA که 100% عالی میشه پس ویتا میخریم ! کنارش هم کلی بازی جالبه دیگه مثل KZ - SS - P4G - LBP هم هست و ...
لول ...
اصلا GOW - Uncharted - Infamous - BT اینا که هایپ کردن نداره ! Epic Fail میشیماین الان یک جوری اومده گفته انگاری که CAPCOM بیاد بگه RE آنحصاری براش میسازه !

آخه این چه هایپی داره ؟اینسومنیاک ممکنه فیوز رو برا ویتا بده !
نه منظورم اینه که اینا همه احتمالاتنآخه این چه هایپی داره ؟:biggrin1:

منم قاطی کردم همه رو باهمنه منظورم اینه که اینا همه احتمالاتنالبته این چیزایی که اینا میگن بعضیاشون فقط از نظر خودشون محشره
![]()
چند روز مونده ؟ 10 روز ؟ یه سئوال نسبتا بی ربط ! کنفرانس سونی 11 روز دیگه ـست ؟ ( E3 ) هیچوقت تاریخشو یاد نگرفتم درصورتیکه از 2008 دارم اخبارشو دنبال میکنم![]()

منم نمیفروشم ولی مطئمنم یه چیزی ـه در حد ـه فاینال فانتزی یا رسیدنت اویل انحصاری و از این چیزا که منو مشتاق تر میکنه برای فروش ویتایه درصد احتمال بدید GTA V باشه ولی عمرا بخوان همچین کاری کنن ولی اگه بشه چی میشه
اگه GTA باشه من رسما ویتامو نمیفروشم :d
یه درصد احتمال بدید GTA V باشه ولی عمرا بخوان همچین کاری کنن ولی اگه بشه چی میشه
اگه GTA باشه من رسما ویتامو نمیفروشم :d

بچه ها خوبه بیان بگن escape plan 2 باشه!!!!![]()