بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بهترین بازیی که توی E3 میتونه برای ویتا تایید بشه، به نظر من Patapon 4 هست! :d بسیار بازی باحال و جذابیه! :x توش موندم چرا هنوز برای ویتا تایید نشده پاتاپون! واقعا عجیبه:|
فقط زحمت بکشن بعد از تایید این،3تا قبلیا رو روی PSN برای PS3 هم بزارن :-" البته این جزو اون بازی هاییه که روی کنسول دستی،یک حال دیگه ای میده و اصلا مخصوص همینه! :d
آره مخصوصا صفجه لمسی داره خوب میشه با ویتا :دی
من تو Patapon 1 هم دکمه ها رو انداخته بودم رو صفحه ویتا با لمسی ها میزدم البته یکم سخت بود :دی

واقعا :دی به جای معرفیه بازی های در پیتی مثل Assasins و این چیزا یه Locoroco و Patapon جدید بدن واسه ویتا . یعنی هر دوتاشون خوراک سخت افزار ویتا هستن . اون لوکوروکو که با جیروسکوپ و این چیزا خیلی باحال میشه . پاتاپون هم با تاچ پشت ویتا میشه دایره زد تو بازی و با Voicـش شو لو لو لو کرد تو بازی :دی ( درست گفتم ؟ این امیر آکیبا پیش عربا بوده میدونه اسمش چیه . همینی که زنا تو عروسی میگن شولولولو :دی )
خدایی پاتاپون خیلی بازیه مادر بگریدیه خیلی ظلمه اگه واسه ویتا نیاد :دی
پ.ن : دایره زدن منظورم اینه :دی
10.jpg
تاچ پشت ویتا تو پاتاپون همین نقش رو ایفا میکنه :دی

آخرین ویرایش:
واقعا :دی به جای معرفیه بازی های در پیتی مثل Assasins و این چیزا یه Locoroco و Patapon جدید بدن واسه ویتا . یعنی هر دوتاشون خوراک سخت افزار ویتا هستن . اون لوکوروکو که با جیروسکوپ و این چیزا خیلی باحال میشه . پاتاپون هم با تاچ پشت ویتا میشه دایره زد تو بازی و با Voicـش شو لو لو لو کرد تو بازی :دی ( درست گفتم ؟ این امیر آکیبا پیش عربا بوده میدونه اسمش چیه . همینی که زنا تو عروسی میگن شولولولو :دی )
10.jpg

کاملا موافقم خدا کنه یه بازی تو این مایه ها باشه تا gta و بقیه بازی های خسته کننده...

10.jpg

ایده های عالی:-D ولی پاتاپونو لوکوروکو کسیو شوک زده نمیکنه :-D نمیدونم چرا فکر میکنم mgs4 هستش:-D

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

gta ؟؟ خسته کننده ؟؟!! بام ؟؟ شیــب ؟؟
حتما شوخی میکنی دیگه رفیق ..؟

:-o:-o
عجب ملت طرفدار جی تی ای هستن اینجا!!!! تسلیم...
منظورم این بود که اگه یه بازی معروف مثل GTA یا GOW باشه مثل بازی های قبلی که واسه ویتا دادن ممکنه خراب بشه...خدا کنه یه عنوان انحصاری درست درمون باشه تا الان هرچی عنوان معروف رو ویتا دادن حالمون رو گرفتن ولی انحصاری هاش عالی بودن منظورم این بود....
ولی خب من GTA دوست ندارم چرا ناراحت میشید:p
تازه هنوز که نمیدونید از فوتبال و کانتر و وارکرفت و....بدم میاد:d بقیه اش رو بگم از سایت بن میشم!

آخرین ویرایش:
داداش از گیمریت استعفا بده :دی
ولی نه gow نه gta های پی اس پی بد بودند . قشنگم بودن ! بایوشاکم بدن عالی میشه:دی

آره حقیقتا گیمر نیستم عناوین خاصی رو بازی میکنم...یا بهتر بگم عناوینی که دوست دارم....بیشتر هم جاپونی هستن!!
بایوشاکو هستم اگه خرابش نکنه کسی یا ندن نیهیلیستیک بسازه...
فقط تصور کن یه بازی خفن مثل همین GTA باشه بعد اول تریلرش بنویسه Nihilistick قیافه ملت دیدنی میشه:))

من خودم بیشتر احتمال میدم عناوینی مثل GTA اینا باشه ! البته واقعا معلوم نیست چی بشه ... BT شاید ! چون گفته بود از Third party هست .... واقعا الان که فکر میکنم به نظرم هیچی به اندازه یک GTA درست حسابی یا Resident evil آنحصاری یا بازی از Quantim dream به صورت انحصاری شوکه کننده نیست !!!! اگر همگی دسته جمعی EPIC FAIL شدیم .... دیگه لول

احتمال میدم بازی Infamous هم در دست ساخت باشه . به هر حال خوده BEnd بعد از ساختن Uncharted GA از اون موقع داره روی یک بازی جدید برای ویتا کار میکنه ... حالا ممکنه Infamous باشه و یا Uncharted جدید یا اینکه نهایتا Syphon ****** چون عنوانی مثل GOW رو نمیدن به BEnd ...

:-o:-o
عجب ملت طرفدار جی تی ای هستن اینجا!!!! تسلیم...
منظورم این بود که اگه یه بازی معروف مثل GTA یا GOW باشه مثل بازی های قبلی که واسه ویتا دادن ممکنه خراب بشه...خدا کنه یه عنوان انحصاری درست درمون باشه تا الان هرچی عنوان معروف رو ویتا دادن حالمون رو گرفتن ولی انحصاری هاش عالی بودن منظورم این بود....
ولی خب من GTA دوست ندارم چرا ناراحت میشید:p
تازه هنوز که نمیدونید از فوتبال و کانتر و وارکرفت و....بدم میاد:d بقیه اش رو بگم از سایت بن میشم!

از کانتر بدت میااااااااااااااااااااااااااااااااااد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما خوبی؟؟؟:-o

وقتی میگه ترد پارتی باید سانتا رو از ذهنتون خارج کنید.
نایلیستیک فرست ـه یا ترد ؟ مگه وظیفه جدیدش ساخت بازیای پی اس ان نیست ؟
جی تی ای هم باشه باید بهتون این اطمینانو بدم که 5 نیست ! ممکنه یا SA STORIES باشه یا ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or