بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اره پلاسم
ارزش دانلود دارن يا نه؟
راستش من اهل اركيد و بازيهايي كه زياد حوصله ميخوان نيستم الان گراويتي راش حوصله ام نذاشت تا چپتر 16 بيشتر نرفتم پاكش كردم:d
یک سری به این Big Sky Infinity بزن ! شاید خوشت بیاد ...
لول .... Gravity Rush که اونقدر ها هم حوصله نمیخواست !!!!
حوصله خواستن یعنی Dark SOuls ! لول :D

خب منم + شدم..خیلی حال میده..مخصوصا واسه ویتا!!:d
مبارک باشه @__@ ///// اره امکاناتاش برای ویتا انصافا خیلی خوبه ....

دوستان لطف کنن بازیهایی رو که انجام میدن یه دو سه خط دربارش توضیح بدن و نظر خودشون هم بگن . ما که نمیتونیم همه بازیارو بخریم بعد ببینیم خوشمون میاد یا نه
چشم ! البته توی تاپیک امتیازات هم من سعی کردم یک توضیح مختصر کلی هم بدم .

واقعا واسه ویتا عالیه..البته واسه PS3 هم خوبه..این Retro City Rampage عجب بازیه..Jet Set هم باحاله!
Jet set رو دموش رو دانلود کردم به نظرم اصلا جالب نبود gameplay .... دیگه تاریخ گزشتش ! یه نسخه برای xbox اومده بود اون خیلی خیلی قشنگ بود البته از نظر هنری انصافا بازیش هنوز خیلی حرف داره ....
Retro City هم تو pc رفتم .... به نظرم vita حالش بیشتره اما بازی خوبی نیست زیاد ...
به نظرم یه سر به Oddworld Strangers Wrath بزن چون من تو ps3 رفته بودم خیلی خوب بود الان هم رو ویتا گرفتم اما هنوز زیاد نرفتم اما خیلی خوبه ....
راستی دوستان میگن Big Sky Infiinity خیلی خوبه ... تو استوره من که برای پلاس مجانی هست اما خودش 15.99 دلاره ... بگیر تو هم یک نظری بده اگر free هست توی استورت

Big Infinity رو گرفتم زیاد جالب نبود..شما دمو Uncharted رو بگیر..Wipeout هم خوبه بچه ها..Retro City فعلا تو PSN ویتا صدر پرفروشترینها ست!

آخرین ویرایش:
این بازی SunFlowers بود فک کنم واقعا بازی مزخرفیه !!
چه بازی در حال حاضر بهترین گرافیک PS Vita رو داره ؟ که من دموش رو بگیرم ؟

جدی از Sunflowers خوشت نیومد ؟ به نظرم که خیلی خوب بود !!! gameplay ساده و خوبی داره ...
بهترین های گرافیک ویتا
1. Uncharted
2. LBP
3. AC
به نظرم

Big Infinity رو گرفتم زیاد جالب نبود..شما دمو Uncharted رو بگیر..Wipeout هم خوبه بچه ها..Retro City فعلا تو PSN ویتا صدر پرفروشترینها ست!
لول استوره من هنوز LBP اول هستش ....
Wipeout اره خیلی خوبه ... DLC هاش هم بگیری بد نیست... کلی gameplay اضافه میکنه ...

جدی از Sunflowers خوشت نیومد ؟ به نظرم که خیلی خوب بود !!! gameplay ساده و خوبی داره ...

این بازی های به این سادگی رو گوشی ام میشه بازی کرد PS Vita گرفتیم که از گیم پلی پیچیده و .. فیض ببریم :d
این دیگه خیلی ساده بود آخه گیم پلی اش هم یکنواخت بود

سلام بچه ها یه سوال
Motor Storm RC به نظرتون ارزش خریدن داره چون تو استور آمریکا 12 دلار واسه فروش گذاشته با کل ادآناش اصلا بازیش جالب هست

سلام بچه ها یه سوال
Motor Storm RC به نظرتون ارزش خریدن داره چون تو استور آمریکا 12 دلار واسه فروش گذاشته با کل ادآناش اصلا بازیش جالب هست
اون زمان که من گرفتم free بود ولی به نظر من خیلی ارش نداره.البته بدم نیست

بازی های PS3 که قابلیت کراس بای دارند ,داخلشون برای گرفتن نسخه ویتا کدی وجود داره مثل بازی Ratchet And Clank: Q- Force .
محدودیتی که برای اکانت ها و استفاده از کد آنلاین هست برای این کد ها هم برقراره یا شامل این کد ها نمیشه؟
یعنی اگر بازی Ratchet And Clank: Q- Force ریجن 2 باشه , از کدی که برای گرفتن نسخه ویتا بازی هست,میشه روی اکانت ریجن 1 استفاده کرد؟

بازی های PS3 که قابلیت کراس بای دارند ,داخلشون برای گرفتن نسخه ویتا کدی وجود داره مثل بازی Ratchet And Clank: Q- Force .
محدودیتی که برای اکانت ها و استفاده از کد آنلاین هست برای این کد ها هم برقراره یا شامل این کد ها نمیشه؟
یعنی اگر بازی Ratchet And Clank: Q- Force ریجن 2 باشه , از کدی که برای گرفتن نسخه ویتا بازی هست,میشه روی اکانت ریجن 1 استفاده کرد؟
کلا بازی که cross buy داره نسخه ps3 با اون اکانتی که بازی رجیستر میشه با همون هم فقط میشه نسخه ویتا رو دانلود کرد ... برای دانلود ویتاش باید اکانتها یکی باشه روی هر دو دستگاه در غیره این صورت نمیشه دانلودش کرد

کلا بازی که cross buy داره نسخه ps3 با اون اکانتی که بازی رجیستر میشه با همون هم فقط میشه نسخه ویتا رو دانلود کرد ... برای دانلود ویتاش باید اکانتها یکی باشه روی هر دو دستگاه در غیره این صورت نمیشه دانلودش کرد

یعنی ربطی به ریجن بازی نداره؟
اکانت PS3 و ویتا یکی هست و ریجن 1, بازی Ratchet And Clank: Q- Force ریجن 2.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or