بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من حالا یه حرفی زدم چرا حاشیه میرین :d
خود کنسول PSVita به نظرم فوق العادست
اما صحبت اینجاست که سونی درست از آی پی هاش استفاده نمیکنه و خیلی از آی پی هاشو تو این چند سال از بین برد
نمایشگاه تکنولوژی که نیست که دارین سر قابلیت های PSVita بحث میکنین :d
حالا هر چقدر هم میخواد PSVita قابلیت های متنوع داشته باشه مهم اینه که ببینیم بازی چی داره و چیا واسش میخواد بیاد
خودشون هم گفتن که ما از PSP درس گرفتیم و میخوایم تو تبلیغاتمون هم بگیم که کار اصلی PSVita بازی کردن هست
به هر حال باید نشست و دید سونی تو اولین سال PSVita چه کارهایی واسش انجام میده

دوست من نینتندو همیشه نو اوری داره.زیاد رو گرافیک نمیره.شما کنسول وی رو ببینید .3دی اس هم نوع دیگری از نو اوری هست.لذت بازی همیشه به گرافیک نیست.لمسی بودن کنسول ویتا هم چیز جدیدی نبود.
پشتیبانی از بابت بازی ها رو داره. سونی اینطور نیست.سونی .سونی بودنشو از کوجیما و متال گیر داره فقط.
کلا سلیقه ای هستش!!
ولی من خودم فقط دنبال انحصاری های سونی بر روی ps3 و ps vita هستم...
سونی بیچاره دیگه چه پشتیبانی کنه؟؟تقریبا بهترین بازی ها انحصاری سونی هستن...
گرافیک هم مهمه مگه میشه مهم نباشه...
در ضمن به نظرم mgs در مقایسه با بقیه انحصاری های سونی یه بازیه متوسط هستش!
یه heavy rain میارزه به کل بازی های نینتندو...

دوست من نینتندو همیشه نو اوری داره.زیاد رو گرافیک نمیره.شما کنسول وی رو ببینید .3دی اس هم نوع دیگری از نو اوری هست.لذت بازی همیشه به گرافیک نیست.لمسی بودن کنسول ویتا هم چیز جدیدی نبود.
پشتیبانی از بابت بازی ها رو داره. سونی اینطور نیست.سونی .سونی بودنشو از کوجیما و متال گیر داره فقط.

شما حرفات دوباره جالب شد!یعنی اون موقع که ps1 مثل چی میفروخت سونی،سونی نبود؟یا اون ps2 که همین نینتندو و مایکرو رو به خاک سیاه نشوند فقط با دو تا mgs این کارو کرد؟شما اگه از ویتا خوشت نیومده،چرا حرف بی ربط میزنی؟

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

دوستانی که از ps vita و شرکت سونی و برند پلی استیشن بدشون میاد خواهشا اینجا رو به گندنکشن برن تو همون تاپیک 3ds عزیزشون فعالیت کنن!!!!!!

تحدید و بی ادبی وظیفه شما نیست .و من خودم همه کنسول هایی که دارم رو برا اطلاعات وبحث میرم. به کسی بی ادبی نکردم. بی ربط هم نگفتم چیزی .علنی هم وظیفه بی ادبی نداشتید و قوانین مشخص بوده.

---------- نوشته در 04:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:01 PM ارسال شده بود ----------

شما حرفات دوباره جالب شد!یعنی اون موقع که ps1 مثل چی میفروخت سونی،سونی نبود؟یا اون ps2 که همین نینتندو و مایکرو رو به خاک سیاه نشوند فقط با دو تا mgs این کارو کرد؟شما اگه از ویتا خوشت نیومده،چرا حرف بی ربط میزنی؟

نمره بازی متال گیر 10 از 10 تمام سایت ها بوده. هوی رین و نظیر این بازی های انحصاری پلی 3 عالی هست. اما رو ویتا پشتیبانی انچنانی نشده. در ضمن من تو نوشته هام .نوشتم عاشق پلی 3 پی اس ان هستم. جو سازی هست کارت.

تحدید و بی ادبی وظیفه شما نیست .و من خودم همه کنسول هایی که دارم رو برا اطلاعات وبحث میرم. به کسی بی ادبی نکردم. بی ربط هم نگفتم چیزی .علنی هم وظیفه بی ادبی نداشتید و قوانین مشخص بوده.

---------- نوشته در 04:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:01 PM ارسال شده بود ----------

نمره بازی متال گیر 10 از 10 تمام سایت ها بوده. هوی رین و نظیر این بازی های انحصاری پلی 3 عالی هست. اما رو ویتا پشتیبانی انچنانی نشده. در ضمن من تو نوشته هام .نوشتم عاشق پلی 3 پی اس ان هستم. جو سازی هست کارت.

این چیزایی که من گفتم اصلن ربطی به ویتا و این که پشتیبانی نمیشه نداره و متاسفانه ربطی به این تاپیک نداره،اما اینارو در جواب جمله قشنگ شما"سونی،سونی بودنشو از متال گیر داره"گفتم و به نظرم تنها کسی که میتونه تو این تاپیک جو سازی کنه شمایی!از همون اول شما داری حرف غیر منطقی در مورد ویتا می زنی،هر چی هم که کاربرا توجیهت می کنن،توجه نمی کنی!فقط خواهشا دیگه حرف بی ربط در این تاپیک نزنید

دوستان بعد از این پست دیگه پستی در مورد بحث های نامربوط به تاپیک صورت نگیره در غیر این صورت مجبور میشم که علاوه بر پاک کردن پست ها تذکر هم بدم. اینجا تاپیک بازی های ویتا هست نه دلیل موفقیت یا عدم موفقیت این کنسول یا شرکت سونی. به این موضوع دقت کنید.

موفق باشید

سلام

در مورد بازی Resistance burning skies من در تبلیغاتی که دیدم به نظر مشکل افت فریم داره می خواستم بدونم که آیا این مشکل به نظر شما در هنگام عرضه قابل حل هست یا در آینده؟

فکر کنم یه جا خوندم که در یک ورژن دیگه ای از همین بازی در psp هم مشکل افت فریم داشت می خواستم بدونم ک آیا اگر مشکل افت فریم داشت با به روز شدم مثل دستگاه (PSP) مشکل قابل حل بود؟

باتشکر

سلام

در مورد بازی Resistance burning skies من در تبلیغاتی که دیدم به نظر مشکل افت فریم داره می خواستم بدونم که آیا این مشکل به نظر شما در هنگام عرضه قابل حل هست یا در آینده؟

فکر کنم یه جا خوندم که در یک ورژن دیگه ای از همین بازی در psp هم مشکل افت فریم داشت می خواستم بدونم ک آیا اگر مشکل افت فریم داشت با به روز شدم مثل دستگاه (PSP) مشکل قابل حل بود؟

باتشکر
در طی زمانی که سازنده در مورده gameplay بازی صحبت میکنه خودش اشاره میکنه که این هنوز تصویر و کیفیت نهایی بازی نیست ! پس حتما که نه اما به احتمال زیاد مشکلات زیادی تا زمان عرضه حل میشه و شکی درش نیست
من یادم نمیاد Resistance توی psp مشکل فریم ریت داشت !

اين مدنيشن وقتي ميرم كه انلاين بزنم توي مولتي پلير هيچ رومي رو پيدا نميكنه كسي ميدونه مشكل از چيه؟
سلام
من دیروز به سرور ea کانکت شدم و داشتم اکانت میساختم که ول کردم ولی امروز نمیره!
به دوری و نزدیکی وایرلس ربط داره؟
بي تاثيرنيست

اين مدنيشن وقتي ميرم كه انلاين بزنم توي مولتي پلير هيچ رومي رو پيدا نميكنه كسي ميدونه مشكل از چيه؟

بي تاثيرنيست
ممکنه به خاطره سرعت نت و پینگ باشه که نمیتونه توی رومهای با پینگ مناسب join بشه ؟ کاستوم نداره کلا ببینی چه رومهایی هستن ؟؟؟ شاید بتونی اونطوری جوین شی ... QuIck نزن
سلام
من دیروز به سرور ea کانکت شدم و داشتم اکانت میساختم که ول کردم ولی امروز نمیره!
به دوری و نزدیکی وایرلس ربط داره؟
ممکنه مشکل از سروهای EA یا ترافیک هم باشه !!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or