بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دلیلش این که دموی بازی زیاد جالب نبود کلا ! اما خودش خوبه !!!!

اها که اینطور!

البته اینو بگم من دموهای ms رو ps3 هم که میگرفتم همچین اش دهن سوزی نبودن دیگه نهایتش یکی دو جاده با یه ماشین و موتور ولی وقتی اصلی ها رو میگرفتی ادرنالین بود که ازم میبرد بالا مخصوصا اخریش که تو کار زلزله بود محیط
:d

اها که اینطور!

البته اینو بگم من دموهای ms رو ps3 هم که میگرفتم همچین اش دهن سوزی نبودن دیگه نهایتش یکی دو جاده با یه ماشین و موتور ولی وقتی اصلی ها رو میگرفتی ادرنالین بود که ازم میبرد بالا مخصوصا اخریش که تو کار زلزله بود محیط
:d
دقیقا ...
منم روزه اوله ویتا با شوق دموش رو رفتم حالم بد شد !
اما بازی اصلی رو که میره کلا خیلی بهتر میشه در طی زمان !
RAcing خوبی هست ! البته یک MotorStorm درست حسابی هم بزن کاره خوبی میکنن !!!
من 100 دلار واسه psn دارم...چه بازی هایی پیشنهاد میشه بخرم...??
uncharted رو دارم....
اونهایی که Thrall گفت عالیه ... البته ممکنه Lumines قیمتش پایینتر هم بیاد ! اما حدس زدم !!! ممکن هم هست که نیاد !
به هر حال این
Ninja gaiden - Unit 13 - Blazblue هم خوبن ...
اگر نه که نگه دار برای بازی هایی که دارن میاد تا ماه دیگه

من 100 دلار واسه psn دارم...چه بازی هایی پیشنهاد میشه بخرم...??
uncharted رو دارم....
10 بازی برتر ویتا در psn ... هر کدومش دوست داشتی بخر

Escape Plan
Unit 13
Tales From Space: Mutant Blobs Attack
Super Stardust Delta
Plants vs. Zombies
MLB 12: The Show
Ultimate Marvel vs Capcom 3
Ninja Gaiden Sigma Plus
Rayman Origins
Hustle Kings

خب اینم یک تاییده رسمی برای بخش Multiplayer بازی Resistance که قراره نمایش هم داده بشه
بازی سه Mode مختلف داره در 6 Map متفاوت و قابلیت ساپورت 8 بازیکن و minimum بازیکن هم برای اجرای مولتی 2 نفر هستش .
بازی هم 1.5 ماه دیگه حدودا عرضه میشه

Tales From Space: Mutant Blobs Attack این بازی از eurogamer امتیاز 8 رو گرفته و همچنین جز بازی های برتر vita هم هست
قیمتش
£5.49/$7.99 هست و اینم چند تا عکس از محیط بازی
a_med_6.jpg.jpg

a_med_xv.jpg.jpg

a_med_sdff.jpg.jpg

نقد بازی توسط EuroGamer.net

Tales From Space: Mutant Blobs Attack این بازی از eurogamer امتیاز 8 رو گرفته و همچنین جز بازی های برتر vita هم هست
قیمتش
£5.49/$7.99 هست و اینم چند تا عکس از محیط بازی
a_med_6.jpg.jpg

a_med_xv.jpg.jpg

a_med_sdff.jpg.jpg

نقد بازی توسط EuroGamer.net

ای بابا یه لحظه نزدیک بود سکته کنم فک کردم قسمت دوم بازی تایید شده.
اینو که صدبار تموم کردیم و بازم هر روز میریم سراغش :d

در چه سبکی هست این بازی؟یه کم اطلاعات میدید.Super Stardust Delta
Arcade با طمع Shooter خالی !!!
کلا یک سفینه رو کنترل میکنه که دو عدد تیر داره که از المنتهای یخی و اتشی تشکیل شده و هر کدوم برای کشتن دشمنان منسبتر هست ... دوره یک سیاره میچرخه و موج پشت سره هم دشمنان رو نابود میکنه و برای Upgrade . ایتمهای مختلف هم سنگهایی که به سیاره میان رو نابود میکنی ! کلا خیلی بازی خوبی هست

دمو چی پیشنهاد میکنید بگیرم؟ چیزی که به نسبت حجمش ارزش داشته باشه میدونید که ایجا ایرانه :دی راستی مفتی چیزی هست ؟ :دی
مفتی اون 3 تا بازی برای دوربین هستش !!! Diving - Firworks - Table Footbal دمو ها هم انصافا خیلی کوتان ! بدانلودی سری تموم میشه ... اما بدک نیست Lumines - Unit 13 - SUper StarDust - KAtamari اینا همه جالبن - دموی Gravity Rush هم تو بعضی Store ها هست که عالیه

مفتی اون 3 تا بازی برای دوربین هستش !!! Diving - Firworks - Table Footbal دمو ها هم انصافا خیلی کوتان ! بدانلودی سری تموم میشه ... اما بدک نیست Lumines - Unit 13 - SUper StarDust - KAtamari اینا همه جالبن - دموی Gravity Rush هم تو بعضی Store ها هست که عالیه

من اکانتم رو دانمارک برداشتم
به نظرتون درخواست بدم تغییرش میدن؟ بعد بهترین استور کدوم استوره؟ من زیاد توی کاره PSN نیستم

به نظرتون درخواست بدم تغییرش میدن؟ بعد بهترین استور کدوم استوره؟ من زیاد توی کاره PSN نیستم
چرا دانمارک؟:-/
به نظرم یا us درست کن یا امارات...کارت psn این 2 تا تو ایران با قیمت خوب پیدا میشه
ولی من us رو پیشنهاد میکنم چون الان که میبینم بیشتر بازی های ویتا در ایران ریجن 1 هستش!

بیخودی وقت خودتون رو تلف نکنین من میخواستم عوض کنم نکردن !
اول با ایمیل بود اخر سر تلفنی باهاشون جرو بحث میکردم که عوض کنن ولی بازم نکردن از اونور هم چون خیلی تروفی و پلات و اینا توش دارم نمیشه بیخیالش شد:d
بهترین استور امریکاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or