بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من شاید فردا Wipeout 2048 رو بگیریم ! از دموش خوشم اومد باحال بود .... کلا سبک Racing جالبی داره .... البته موندم اینو بگیرم یا Fifa رو
من fifa رو هم دارم بازیش خوبه...من رو ps3 اصلا حال فوتبال ندارم رو ویتا حالش بیشتره!!
آنلاین هم داره و آنلاینش نیازی به کد نداره یعنی بازی دست دوم باشه مشکلی ایجاد نمیشه!!البته تروفی بی تروفی:d
اگه گرفتی بیا آنلاین:d...البته قبلش باید ساعت اینا هماهنگ بشه!

---------- نوشته در 09:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 PM ارسال شده بود ----------

اصلا حرفی از گرن توریسمو نزده شده که !
شایعه شده میاد...
به نظر من هم میاد...سونی برای همه ی کنسول هاش یه گرن توریسمو داده

من fifa رو هم دارم بازیش خوبه...من رو ps3 اصلا حال فوتبال ندارم رو ویتا حالش بیشتره!!
آنلاین هم داره و آنلاینش نیازی به کد نداره یعنی بازی دست دوم باشه مشکلی ایجاد نمیشه!!البته تروفی بی تروفی:d
اگه گرفتی بیا آنلاین:d...البته قبلش باید ساعت اینا هماهنگ بشه!

---------- نوشته در 09:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 PM ارسال شده بود ----------

شایعه شده میاد...
به نظر من هم میاد...سونی برای همه ی کنسول هاش یه گرن توریسمو داده
برم ببینم چی گیرم میاد ... ظاهرا هنوزم اینحا تو تخفیفه البته اگر تموم نکرده باشن !!! میام انلاین ! نزنی مارو نابود کنی !! تازه واردم :d.
به نظره منم Gran Turismo هم یک روز میاد .... از الان وقتی Killzone - Littlbe BIg Planet - REsistance تو راه و Uncharted هم که اومده معملومه بازی های مهمه سونی یک دست رو Vita میان .... حالا وایسیم برای GOW - GT شایدم Uncharted جدید !!!!

سلام بازی مجانی هم رو استور هست؟ اگه هست معرفی کنید تا دانلود کنیم
البته قراره یک سری Mini و چندتا بازی سازگار با Camera دیگه هم بیاد به صورت Free آما هنوز خبری نشده ....
---------------------
من Wipeout 2048 گیرم نیومد تخفیفی ... اما Fifa رو گرفتم 27.99 دلار ! قیمت یعنی عالیتر از اینم نمیشد !

البته قراره یک سری Mini و چندتا بازی سازگار با Camera دیگه هم بیاد به صورت Free آما هنوز خبری نشده ....
---------------------
من Wipeout 2048 گیرم نیومد تخفیفی ... اما Fifa رو گرفتم 27.99 دلار ! قیمت یعنی عالیتر از اینم نمیشد !

این سیستم قیمت بازی ها چجوریه؟الان شما رفتی حراج فیفای 40 دلاری رو 28 دلار گرفتی(مبارکه!) یا مثلا تو gamespot هم ديدم بعضي از بازيا 10,15 دلار تخفيف خوردن ولي تو psn قيمتا يه ذره هم تغيير نكرده!اصلا تو psn قيمتا كم ميشه؟

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

این سیستم قیمت بازی ها چجوریه؟الان شما رفتی حراج فیفای 40 دلاری رو 28 دلار گرفتی(مبارکه!) یا مثلا تو gamespot هم ديدم بعضي از بازيا 10,15 دلار تخفيف خوردن ولي تو psn قيمتا يه ذره هم تغيير نكرده!اصلا تو psn قيمتا كم ميشه؟

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk
PSN شامل اینطور تخفیفها نمیشه ! این تخفیفها رو Official Retailer ها بسته به مناسبت خاص میزارن !!! الانم اینجا Easter Day هست فردا (جشن مهمه !) برا همین رو همه چیز تخفیف میخوره ... اما باید سری بری که گیرت بیاد ... دوباره از دوشنبه همون قیمت اصلی 50 دلار برمیگرده ... منم میخواستم Wipeout 2048بگیرم که تموم بود ... خوشبختانه FIFA مونده بود. بهترین تخفیف رو دمه عیده میزنن اما در طوله سال های تخفیف میخوره ... مخصوصا این ماه
----------
خب ما یک 2 دستی Fifa زدیم خوشمان امد !! این افت فریم روی انیمشنها یکمی تو ذوق میزنه .... اما کلا خوبه ... سیستم Gameplay هم به نظره من بیشتر تو مایه های Fifa 10-11 هستش ... اما کلا خوبه !
باشه هر وقت Wipeout 2048 شد 20 دلار نمیگیرمش !
راستی الان دیدم Micheal Jackson بازیش تخفیف خورده !!! البته ارزش نداره بازیش

آخرین ویرایش:
راستي من نظرم راجبش عوض شدا.... يكم بيشتر بري دست بياد بازي بدي نيست:d
:dمن که گفتم!!
بازیه باحالیه...و واقعا رایگان بودنش هم بر ارزش بازی افزوده:d
شاید یه سری توقع گرن توریسمو داشتن این دلشون رو زد ولی در کل یکم بازی کنی میبینی باحاله...بعضی مراحلش خیلی خوبه
تازه نمره ی خوبی از ign گرفته...اگه اشتباه نکنم 8

---------- نوشته در 03:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:23 PM ارسال شده بود ----------

آقا سر پیچ که میرسی گ..گیجه میگیری!
اصلا نباید طرفش رفت.
=))خب باید تلاش کرد اون جاها

خير
شيتي بيش نيست ارزشه همون دمو رو هم نداره كلا
البته من هنوز تجربش نکردم ولی یه سر به متای بازی زدید؟
از 34 نقد 79 که از خیلی از بازی های ویتا سرتره :d مثلا یوروگیمر اصلی بهش 8 داده فرعیاش که از خودش سختگیر ترن بهش 9 دادن ign 8.5 فوقالعادست به نظرم فقط نمیدونم چرا gamespot تا حالا بهش نمره نداده؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or