بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سایلنت هیل اش حرف نداره .

البته این نسخه از بازی متاسفانه از اصل خودش دور شده و سبک اصیل این سری رو به همراه نداره اما باز هم ممکنه که بتونه طرفداران این سری رو راضی کنه. بنظر من که این بازی ها از بقیه خیلی بهتر هستند و زمان عرضه کنسول من اینا رو تهیه می کنم!

FIFA 12
Ninja Gaiden
Uncharted
Modnation Racers
Little Deviants
Lumines
Escape Plan

البته بعد از عرضه هم بازی های خوبی مثل اینا میاد که تهیه کردنش خالی از لطف نیست!

Resistance
Mortal Kombat
Unit 13
LBP
Ruin

چند تا سوال برام پیش اومد که فکر کنم برو بچه های PSN باز باید جوابش بدوند:
بازی که به صورت دیجیتالی خریدی تا چند بار میشه دانلودش کرد ؟!...... یعنی هر موقع من دوست داشتم میتونم دانلود کنم ؟!
ایا این لینک مخصوص خود من هست ؟! یعنی دوستم هم میتونه از این لینک استفاده کنه و بازی رو دانلود کنه ؟!
بعد ایا به وسیله کامپیوتر هم میشه از PSN خرید کرد و بعد دانلود کرد بریزی تو ویتا ؟!

لطفا دوستانی که میدونند جواب بدهند که خیلی خیلی مهم میباشد :d
کسی نیست جواب این سوال من رو بده :|

یک سری از بازی ها قیمت دیجیتالیشون قیمت خورده ..... دقت کنید که قیمت ها بر اساس پوند انگلیس هست و مسلما قیمت جهانیش ارزونتره
  • Escape Plan: £9.99
  • Top Darts: £6.49
  • Hustle Kings: £6.49
  • Super Stardust: Delta: £6.49
  • MotorStorm RC: £4.79
البته سونی گفته محدوده قیمت بین £4.79 تا £39.99 هست....هر پوند انگلیس توسط بانک مرکزی 2000 تومان فروخته میشه که با این حساب escape plan حدود 20000 تومان قیمت میخوره
-----------------------------------------------------------------
الان یک سوال داشتم یعنی اگر ریجن انگلیس بگیری نمیشه بازی ها رو با قیمت دلار خرید ؟! و حتما باید با پوند انگلیس باشه :|

سلام

خواستم خبر بدم و اونم اینه که Uncharted Golden Abyss تونست امتیاز 7.0 از 10 از Gamespot بگیره.

به نظرم اینطوری زیاد جالب نیست مثلا Uncharted Golden Abyss به نظرم باید یکی از بهترین بازیهای ویتا باشه .

لطفا جواب سوال susha هم بدید.

سلام

خواستم اطلاع بدم اینطور که معلومه بازی Little Deviants هم امتیاز 6.0 از 10 رو از Gamespot گرفته و بازی 2048 Wipeout هم امتیاز 7.5 از 10 رو گرفته از همین سایت.

یک سری از بازی ها قیمت دیجیتالیشون قیمت خورده ..... دقت کنید که قیمت ها بر اساس پوند انگلیس هست و مسلما قیمت جهانیش ارزونتره
  • Escape Plan: £9.99
  • Top Darts: £6.49
  • Hustle Kings: £6.49
  • Super Stardust: Delta: £6.49
  • MotorStorm RC: £4.79
البته سونی گفته محدوده قیمت بین £4.79 تا £39.99 هست....هر پوند انگلیس توسط بانک مرکزی 2000 تومان فروخته میشه که با این حساب escape plan حدود 20000 تومان قیمت میخوره
-----------------------------------------------------------------
الان یک سوال داشتم یعنی اگر ریجن انگلیس بگیری نمیشه بازی ها رو با قیمت دلار خرید ؟! و حتما باید با پوند انگلیس باشه :|

پوندی که تو معاملات استفاده میشه باید بصورت ازاد بخری بانک مرکزی که پوند رو 2000نمیده داداشم...پس با حساب شما الان دلار 1100تومنه.... ها؟پوند فک نکنم الان زیر 2500گیر بیاری(اگه اونم پیدا کنی)>البته PSNکارت که خودش در حالت عادی 2 برابر قیمت واقعی فروخته میشه...

بازی Uncharted از IGN امتیاز 8.5 گرفته ... خیلی خوبه ! گفته بازی هم حوالی 10 ساعت gameplay داره - توی IGN خیلی از بازی های ویتا امتیازهای خوبی گرفتن . من امروز با یه مموری 16 گیگ پیش خرید کردم
بیشتر برای Resistance - Ninja Gaiden - Uncharted - Little big planet تو اینده هم حتما بازی های عالی بیشتری براش میاد ... منتظر God Of War - Killzone هستیم

این MK روی ویتا هم چیز جالب بود! میشه از محیط عکس گرفت و به عنوان پشست صحنه برای مبارزه استفاده کرد! البته محیط های خود بازی 100% بهتره و این زیاد به کار نمیاد :d
چلنج های مخصوص ویتا واقعا هم مخصوص ویتا هستند و با استفاده از قابلیت های ویتا باید ردشون کرد! :d
توی یکی از تریلرها دیدم که یکهو وسط بازی خون میریزه رو صفحه و گیمر باید با دستش این خون ها رو پاک میکرد! بعد خوب اینجوری یکم سخت نمیشه بازی؟ :d یکهو وسط مبارزه باید نقش شیشه پاک کن رو بازی کنی :d

این MK روی ویتا هم چیز جالب بود! میشه از محیط عکس گرفت و به عنوان پشست صحنه برای مبارزه استفاده کرد! البته محیط های خود بازی 100% بهتره و این زیاد به کار نمیاد :d
چلنج های مخصوص ویتا واقعا هم مخصوص ویتا هستند و با استفاده از قابلیت های ویتا باید ردشون کرد! :d
توی یکی از تریلرها دیدم که یکهو وسط بازی خون میریزه رو صفحه و گیمر باید با دستش این خون ها رو پاک میکرد! بعد خوب اینجوری یکم سخت نمیشه بازی؟ :d یکهو وسط مبارزه باید نقش شیشه پاک کن رو بازی کنی :d
منم با این MK خیلی حال کردم !!! جالب بود سیستمش مپش ! حالب میشه از وسط کلاس درس عکس بگیری با Scorpion بقل معلم بری دعوا ! کلا جالب بود چون محیط رو مثل یک map واقعی شبیه سازی میکرد ! من دیدم خون و زمین هم ترک میخورد ... همینطوزی مثل عکس نیود ----- اون چلنجای مخصوی ویتا هم جالب بود ! ظاهرا میشه به Kratos هم توش بازی کرد .
نمایش Resistance هم خیلی خوب بود !
امیدوارم Final Fantasy HD هم چیزی ازش نشون بدن
نسخه Ninja Gaiden SIGMA PLUS هم امتیاز 8 رو از IGN گرفته ! گفته بازی خیلی خوبه و سختی خودش هم حفظ کرده ! امیدوارم ویتا دو نصف نشه وسطه بازی !!!!

دوستان کسی ویدیویی از Unboxing دستگاه نداره برای دانلود بذاره؟
میخوام ترجیحاً کامل باشه و از کار با منوها و بازکردن دستگاه همه چیز داشته باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or