بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میشه یه تریلر از اون مورتال کامبت که عکس میگیریم بزارید؟
ار سایت Gametrailers هستش
Mortal Kombat Vita Video Game, Debut Trailer | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
واقعا عالی هستش !!!!! من با این عنوانش خیلی حال کردم
دوستان کسی ویدیویی از Unboxing دستگاه نداره برای دانلود بذاره؟
میخوام ترجیحاً کامل باشه و از کار با منوها و بازکردن دستگاه همه چیز داشته باشه!
یه چند روز وایسی تو یووووو تیییوب پر میشه !!! همزمان با عرضه جهانی ...
این هم دیدنش خالی از لطف نیست ! یک انالایسیس از طرفه Gametrailers هستش
PlayStation Vita Video Game, Hardware Analysis | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
دوستان كسي ميدونه قيمت فيفاي ويتا چنده؟
40 دلار ... حوالی 85 تومن !!

دوستان من اگه خواستم بازي بگيرم بنظرتون انچارتد بگيرم يا فيفا؟
انچارتد فقط افلاينه پلاتش كنم ديگه تمومه بايد بفروشمش ولي فيفا نه بازم ميشه بازيش كرد
بنظر شما انچارتد بگيرم يا فيفا؟:d

انچارتد فقط افلاينه پلاتش كنم ديگه تمومه بايد بفروشمش ولي فيفا نه بازم ميشه بازيش كرد

من فيفا تو صفحه به اين اندازه حال نميكنم!!! البته انتخاب با خودته .... اما uncharted هم خلاصهًunchatred هست !!! من review از ign و gametrailers ديدم خيلي خوشم اومد .... به هر حال من خودم ninja gaiden sigma plus وuncharted golden abyss رو ميخوام بخرم*

انچارتد بگیر
رو ps3 که فیفا میزنی چقدر فیفا:-&

مگه شما ps vita خریدی؟؟؟

سلام
یه سوالی ببخشید اگه اینجا جاش نیست میپرسم
الان بازیه راییگان داره ؟من الان ایپاد تاچ دارم به نظرتون میارزه بفروشم اینو بگیرم؟بازیم با این زیاد نمیکنم اما بازم بازی میکنم
بازی هایی مثل Fruit ninja داره؟

سلام
الان بازیه راییگان داره ؟من الان ایپاد تاچ دارم به نظرتون میارزه بفروشم اینو بگیرم؟بازیم با این زیاد نمیکنم اما بازم بازی میکنم
سلام
بازی رایگان من به شخصه هنوز چیزی ندیدم البته شاید دوستانی که پیگیرتر اخبار ویتا باشن تو این زمینه بهتر راهنمایی کنن.
در مورد تفاوت ایپاد و ویتا باید گفت که ویتا یه کنسول کامله و بیشتر به درد هارد کور گیمرا میخوره سبک بازیای کژوالی که شما اسم بردی بیشتر رو دیوایسای آندرویید و آی او اس دیده میشه البته احتمال زیاد موارد این چنینی رو در لانچ یا در آینده بین عنواوین ویتا هم خواهیم دید.
در آخرم بگم اگر زیاد اهل گیم نیستید و گاهی بازیای اینچنینی انجام میدید من فکر کنم همون آیپاد براتون مناسب تر باشه

بچه ها این ریمن هم باحاله؟
من رو ps3 تمومش کردم...چند نفرش که خیلی حال میده
ولی خب واسه ویتا که چند نفره نمیشه:(
فعلا فقط ریمن و فیفا و آنچارتدش ارزش دارن...بقیه بازی هاش ماله یه نسل قبله...یه بازیه ماشینش رو دیدم حالم بد شد اینقد گرافیک داغون داشت:(8-|
راستی palnet vs zombis هم باحاله :x..البته فقط دانلودیه فک کنم

سلام
بازی رایگان فکر نکنم ! فرقش با اپاد خیلی هست !! بیشتر که نه اما کلا برای بازی ساخته شده .... فعلا هم از کپی اینا خبری نیست تا بعد
بچه ها این ریمن هم باحاله؟
من رو ps3 تمومش کردم...چند نفرش که خیلی حال میده
ولی خب واسه ویتا که چند نفره نمیشه:(
فعلا فقط ریمن و فیفا و آنچارتدش ارزش دارن...بقیه بازی هاش ماله یه نسل قبله...یه بازیه ماشینش رو دیدم حالم بد شد اینقد گرافیک داغون داشت:(8-|
راستی palnet vs zombis هم باحاله :x..البته فقط دانلودیه فک کنم
ریمنش از IGN امتیازه 8 یا 7 گرفته بود ! فکر کن جالب باشه ! احتمالا برای ویتا هم مولتی داره !!! ویتا هم از قابلیت های Online به دور نیست ! قابلیت جالبی که داره یک برنامه به اسم Near هست که همه کسانی که ویتا دارن رو بهت نشون میده تو نقشه و حتی میتونی ببینی چه بازی میکنن و joinشی .
من فکر کنم Super Stardust هم باحال هست ! چون IGN بهش 9.5 داده × Uncharted هم اره اما Ninja Gaiden هم جالبه ! باید وایسیم برای عرضه MEtal gear Solid HD collection - Resistance - Little big planet و ... .
Plant vs zombies که دیگه من حالم به هم خورد انقدر رو Ipad بازی کردم !!! :d

ریمنش از IGN امتیازه 8 یا 7 گرفته بود ! فکر کن جالب باشه ! احتمالا برای ویتا هم مولتی داره !!! ویتا هم از قابلیت های Online به دور نیست !.
من فکر کنم Super Stardust هم باحال هست ! چون IGN بهش 9.5 داده × Uncharted هم اره اما Ninja Gaiden هم جالبه ! باید وایسیم برای عرضه MEtal gear Solid HD collection - Resistance - Little big planet و ... .
Plant vs zombies که دیگه من حالم به هم خورد انقدر رو Ipad بازی کردم !!! :d
نه خب ریمن اصلا آنلاین نداشت تو ps3 و چند نفراش فقط به صورت آفلاین با چند دسته بود..واسه ویتا هم احتمال 2 نفر که ویتا دارن کنار هم با وایرلس بتونن 2 نفره بازی کنن:">
من فک می کردم همه ی عناوین رو سونی میزاره واسه دانلود ولی مثل اینکه مثل ps3 فقط یه سری رو میزاره مثلا ریمن رو میزاره ولی آنچارتد رو تو لیستش ندیدم

آخرین ویرایش:
دوستان فکر میکنم همه با موتور استورم آشنایی دارند.جالبه که این بازی با ریلیز ویتا منتشر میشه البته نسخه MOROR STORM:RC که توی این لینک مشخص هست.البته بازی 13 UNIT هم 7 مارچ ریلیز میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان توجه کنید یه سری بازی های مینی رو هم میتونید دانلود و در ویتا بازی کنید.خیلی بازی میشه یه تعدادی از این بازیها بسیار عالی و جذابند البته در حد angry bird :d.

تصاویر و poster جدید از persona 4 the golden
تاریخ انتشار این بازی تو ژاپن 14 June هست یعنی 24 خرداد!!!>:d<
قیمت این بازی ¥7329(91.49 دلار) هست!!(چه قدر گرون8-|)
تو این بازی هم میتونی باغ بانی هم بکنید<:-p

البته این نسخه از بازی متاسفانه از اصل خودش دور شده و سبک اصیل این سری رو به همراه نداره اما باز هم ممکنه که بتونه طرفداران این سری رو راضی کنه. بنظر من که این بازی ها از بقیه خیلی بهتر هستند و زمان عرضه کنسول من اینا رو تهیه می کنم!

FIFA 12
Ninja Gaiden
Uncharted
Modnation Racers
Little Deviants
Lumines
Escape Plan

البته بعد از عرضه هم بازی های خوبی مثل اینا میاد که تهیه کردنش خالی از لطف نیست!

Resistance
Mortal Kombat
Unit 13
LBP
Ruin

شما هنوز بازی نکردید و منتشر نشده این رو نگید . سایلنت هیل سایلنت هیل هست برا کسانی که خاطره دارن. همونطور که اویل هنوز اویله حتی روی تی ری دی اس نوع دیگه لذت داره. درسته که اندازه سری های اول روی پی اس وان لذت نداره اما چیزی الان برا گیمر های قدیمی به عنوان شاهکار در حد اون گیم ها نسخه های شماره دار همون ها هست حتی برا کسانی که تازه کار هستن در حد یک ایده ال نباشه میپسندا.حتی اگه به قول بعضی از منتقد ها که اکثرا هم خودشون مستقیم تجربه بازی نداشتن و این چیزا رو به اسم نقد مینویسن.بزارید بیاد بعد میگیم بد بوده یا خوب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or