بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
چنتا سوال داشتم(لطفا فقط کسایی که خریدن جواب بدن!!)
1-بازی های psp رو هم می خونه؟اگه آره همه بازی هاشو؟
2-از نظر سخت افزاری و مشکلاتی که قبلا می گفتن داره(مخصوصا اینکه موقع زدن دکمه power قاطی می کرد و ...)هنوز خبری هست یا سالم و قابل اعتماده؟!!
3-الان که قیمتا خیلی بالا هست ولی اگه یکم اومد پایین بنظرتون ارزش خرید داره؟
4-پیشرفتش نسبت به psp مخصوصا از نطر گرافیک بازی ها خوب بوده؟(آخه اون ویدیو هایی که من دیدم اکثرا در همون حد psp بودن!!)
خیلی ممنون میشم جواب بدید

آخرین ویرایش:
1-تا اون جای که من می دونم اکثر بازی ها رو می خونه
مثلاPS Vita - Metal Gear Solid: Peace Walker via PSP Emulator
2- نگران نباش
3-به خودت بستگی داره مثلا من می خوام psp و ipad خودم بفروشم یدونه بگیرم.
4- گرافیکش خیلی نزدیک به ps3 می خوای مطمین شی مثلا جند تا عکس و ویدیو از فیفا گذاشتم بروببین
http://forum.bazicenter.com/thread53674/

مثل اینکه MK شامل 15 تا لباس جدید هستش! :d
و توی یکی از عکس ها که ساب زیرو Stage Fatality خورده بود به نظر میرسه که جدیده! :d
چلنج تاور جدید هم که قبلا گفتن :d و یک سری از چلنج ها هم مخصوص اون 4 کاراکتر DLCـه! یک ویدیو هم اومده از بازی و از قابلیت های تاچ و اینا هم گفتن بعدا که دیدم میگم چی بودن :d

http://blog.us.playstation.com/2012...m_campaign=hands-on-mortal-kombat-for-ps-vita

امیدوارم که مشکل افت فریم های PSP رو ویتا نداشته باشه
یکی از بدترین چیزهای PSP همین افت فریم هاش هست
الان داشتم دموی رزیستانسش رو میدیدم و دقیقا همون مشکل رو داشت
بازی به زحمت 25 فریم میداد و این خودش تمام اون لذت رزیستانس سریع و تند PS3 رو می گیره ولی کسی که داشت دمو می کرد سعی داشت خودش رو گول بزنه و هی گیر داده بود می گفت که کیفیت این بازی شبیه بازی هایی هست که روی PS3 میرید ولی به هیچ عنوان نبود :دی

درود
پریروز مغازه یکی از آشناها دوتا آورده بود یکیش رو باز کردم باید بگم فوقوالعاده عالی بود مخصوصا تاچ یا همون لمسش بی نظیر بود همچنین Screen Lock زیبایی هم داره که وقتی Wall بزارین روش بسیار بسیار زیبا میشه!
روی دستگاه یک بازی Ridge Racer هست که گرافیک نسبتا خوبی رو داراست!
در کل دستگاه بسیار بسیار جالب بود همچنین واقعا CPU قویی داره یک ذره لگ توی منو یا بازی نمیشد پیدا کرد واقعا بی نظیر بود نوع طراحی همچنین حس در دست گرفتن آنالوگ ها بسیار بسیار عالی بود!
دوربینش هم کیفیت خوبی داره این پکیج مال ژاپن محض اطلاع منو هم انگلیسی بود!
موفق باشید!

بازیی که من اول از همه بازی ها روی ویتا میرم Sound Shapes هست. یکی از بهترین پلتفرمر هایی هست که تا بحال دیدم
استفاده از موسیقی توی این بازی یکی از ایده های خیلی جالبیه که به نظر من می تونه منبع الهام باشه واسه سازنده ها دیگه
همین الان داشتم یه ویدئو از گیم پلی بازی میدیدم . کنترل بازی شباهت هایی به سوپر میت بوی داره ولی خیلی جذاب تر ازون طراحی شده

بازیی که من اول از همه بازی ها روی ویتا میرم Sound Shapes هست. یکی از بهترین پلتفرمر هایی هست که تا بحال دیدم
استفاده از موسیقی توی این بازی یکی از ایده های خیلی جالبیه که به نظر من می تونه منبع الهام باشه واسه سازنده ها دیگه
همین الان داشتم یه ویدئو از گیم پلی بازی میدیدم . کنترل بازی شباهت هایی به سوپر میت بوی داره ولی خیلی جذاب تر ازون طراحی شده
آره منم خیلی خوشم اومده ازش و بنظرم جزو اون دسته از بازی ها هست که سرشار از خلاقیته.

البته به شخصه Escape Plan رو از بقیه بازی ها خیلی خیلی بیشتر می پسندم و واقعا عاشقش شدم:دی

دوستان سراغ ندارن کدوم مغازه با مناسب ترین قیمت اورده؟دیروز توپخونه بودم اورده بود یکی از مغازه دارها دستگاه به قیمت یک میلیون و صد بازی هم انچارتد با یه بازی ماشین داشت اونا هم دونه ای صد و چهل یک ماه پیشم همین قیمت بود!

دوستان سراغ ندارن کدوم مغازه با مناسب ترین قیمت اورده؟دیروز توپخونه بودم اورده بود یکی از مغازه دارها دستگاه به قیمت یک میلیون و صد بازی هم انچارتد با یه بازی ماشین داشت اونا هم دونه ای صد و چهل یک ماه پیشم همین قیمت بود!

مموری هم میداد ؟

فکر کنم فعلاً باید ویتا رو بیخیال شد.به خصوص الان یه خبری خوندم که اگه به واقعیت بپیونده دهنمون سرویسه.تیتر خبر هم اینه : ت ح ری م ایران و قطع راه های ارتباطی این کشور با «سوییفت» :((
دوستانی که تو کار خرید کالا از اونور آب هستن میدوند «سوییفت» چیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or