بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان تاریخ ریلیز Walking Dead ویتا مشخص نشدش؟ من چند تا جا رو نگاه کردم و مثل اینکه قراره 20 آگوست تو امریکا منتشر بشه. برای اروپا خبری نشده؟

راستی از Fieldrunners کسی خبری چیزی نداره که کی میاد؟:دی

از نظر من بهترین های ویتا اینها هستن البته بجز اونهایی که تجربشون نکردم:
Zero escape
Gravity rush
Uncharted
LBP
Rayman
persona 4
به علاوه چندتا از عنوان های psn و یکی دوتا بازی که دیگه شاید....همونطور که میبیند واسه یه کنسول تعداد خیلی کمی هستن:(

ینی دوست دارم قیافه ی اون دسته از دوستان رو ببینم موقعی که داره بازی های شاخ فرت و فرت برا ویتا میاد...حالا هی بگید ویتا بازی نداره...
البته من فکر میکنم که دوستان(ترول ها:d) یه جو منفی الکی رو به ویتا دادن که باعث شده خیلیا تحت تاثیر قرار بگیرن...

ینی دوست دارم قیافه ی اون دسته از دوستان رو ببینم موقعی که داره بازی های شاخ فرت و فرت برا ویتا میاد...حالا هی بگید ویتا بازی نداره...
البته من فکر میکنم که دوستان(ترول ها:d) یه جو منفی الکی رو به ویتا دادن که باعث شده خیلیا تحت تاثیر قرار بگیرن...

آره ... اینا منافقن :d
تو خودتو ناراحت نکن
بهترین بازی ویتا : ثول صکرفآیش :D

شما تازه ویتا خریدی خوشحالی با بقیه که 1 سال ویتا دارن ( خودم 6 ماهه ) خیلی فرق داره . برای شما که تازه گرفتی کلی بازی انجام داده نشده هست ولی این بندخ خدا ها همرو بازی کردن .
ما PSP اش رو هم داشتیم دیگه پایانشو می دونیم . سال 2008 سونی کلا برای PSP ( سه سال بعد از انتشار ) فقط دو تا بازی قابل انجام منشتر کرد طوری که داد همه رفت هوا FF Crisis core + God of war .
کسی این جا جو نمی ده شما بگو چند تا بازی خیلی خوب ویتا داره نهایت بشه 10 تا ماهی یکیش رو هم که تموم کرده باشن دیگه چیزی نمی مونه !

Sony: عملکرد Vita‌ راضی کننده نبوده است | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا

کنسول رو ول کردن به امان خدا انتظار عملکرد بهتر هم دارن. یادمه نصف بازی های psp علامت
43697029067336642286.png
روشون بود.
نصف بهترین بازی هاش هم ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ بودن. برای مثال pursuit force , burnout legends , ...

سونی یه استدیو داشت که بازی پلیسی ( اسپشیال فورس ) میساخت اسم بازیه چی بود؟ 2009 یا 10 یه ورژن برای پی اس 3 داد که با موو کار میکرد بعدم بسته شد(zipper interactive ) اونا یه بازی رو پی اس پی دادن دوربین ایزومتریک داشت خیلی شاخ بود! هرچی قشنگ بود رو پی بود هر چی داغونه حتی برا ویتا هم نمیاد:دی انگری بردز 40 دلار ؟؟؟؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or