mamad street
کاربر سایت
از دوستان کسی بازیه Army Corps of Hell رو تجربه کرده سبکش چجوریه؟انحصاری ویتا ست یا رو psp هم منتشر شده؟کلا ممنون میشم نظرتون رو در رابطه با این بازی بدونم؟
به دیابلو نزدیکه؟ شما خودتون تجربش کردین؟انلاین داره؟فقط برای vita است ولی گرافیکش همون در حد psp ه سبکه بازی action-strategy با مثال بگم مثل overlord یا pikmin یعنی شما minion های مختلف در اختیار دارید که هر کدوم ویژگیهای خاصی دارند و با دستور دادن به اون ها می تونین بازی رو پیش ببرین در کل ارزشی پولی رو که میدی نداره ولی بازی بدی نیست

100% UKالان پلاس چه بازیهایی رو مجانی کرده؟
کدوم رجین بهتر از همست الان؟
اقا این اساسین عجب چیز چرندیه
ادم حوصلش سر میره یه ربع بازی میکنه ... نه موضوعی نه اکشنی نه چیزی ... اون صحنه گم کردن مادرش منو کشته ...سری اساسین هم زیر سوال برد این ویتا
اون از سایلنت هیل که حالم به هم خورد زون 8 ولش کردم دادمش رفت اون از کال اف اینم از این دیگه داره شورشو در میاره هر چی میگیرم اشغال از اب در میاد ... دیگه داره حالم به هم میخوره از ویتا یا شایدم توقع زیادی دارم از این کنسول ...
خیلی از ژانزا عالی میشن رو ویتا مثل TPS FPS :dداداش برا اینکه بازآیی متوسط رو به پایینو خریدی!سول سکریفایس خیلی عالیه!بخصوص شورعش که فجیع خفنه!قبل خرید بازیات مشورت کن!
راستی من فکر میکنم یه CIVilization رو ویتا عالی میشه!!!
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
خیلی از ژانزا عالی میشن رو ویتا مثل TPS FPS :d
اما کو؟
نمیدونم چرا سونی حالیش نمیشه!
به KillZone خیلی امیدوارم:bighug:
به دیابلو نزدیکه؟ شما خودتون تجربش کردین؟انلاین داره؟
آقا این زامبی 2 ـه ارزش رفتن داره ؟
من دانلودش کردم همین جوری مونده
ای کاش سریع تر PvsZ II بیاد
بازی درست حسابی خیلی کمه
راستی اگر تونستید ویچرال تنیس رو پیدا کنید بازی قشنگیه
من دارم بازی میکنم ـش ... آنلاین خوبی هم داره .... یه 12 13 مدل هم مینی گیم داره
گرافیکشم در حد ـه نسخه کنسولی هست تقریبا
تو این کسادی و بی بازی خوبه