:d
نميدونم چرا موقع خوندن پستت دلم ميخواست با سر برم تو مانيتور!!!! l0l
آقا اصلا ميخوام اين گيدن رو با فاجعه انگيزناكترين DMC مقايسه كنم!!!! يعني DMC 2 vs NG!!! آقا سبك hak'n'slashe ديگه؟ كجا ميتوني اونطور كه تو DMC كمبو ميچيني پشت هم... رو زمين و هوا تو NG اينكارو بكني؟ اصلاً تنوع كمبو كدوميكي بيشتره؟ و حتي سلاحها؟! نوچ! اگه ايرادي به DMC 2,4 وارده از نظر داستانيه نه از نظر گيم پلي فوق العادش كه از نظر خيليا (مثه خودم) حتي از GOW هم بهتره... درباره متاي بازي هم فقط ميتونم بگم: Infinity lo0o0o0o0o0o00o0ol
=======================
دوستان، حالا كه داره بحث اينطوري پيش ميره، واسه تنوع ،فكر كنم بهتره هر كي بدترين بازي كه رو ويتا بازي كرده رو بگه... اين جالب ميشه
@ Triangels
شما مطمئن باش بدترين بازي كه رو ويتا بازي كردم، گيدن نبوده؛ بدتر از اونم بازي كردم l0l![]()
در مورده بدترین بازی که مگه بدتر از COD هم چیزی بود ؟؟؟
به نظرم ناامید کننده ترین بازی امسال بود در مورده DMC 2 هم باید بگم نه تنها داستانش بلکه gameplay بازی هم بیش از حد یک نواخت بود اصلا اون قشنگی 1 رو نداشت ... 4 هم داستانش متوسط بود اما gameplay به نظرم جوه اکشنش کمتر شده بود دیگه اون معماهای بازی هم که توی dmc 3 بود هم خیلی کمتر شده بود ... باز دمه Ninja Theory گرم DMC جدید به ظاهر که بازی درست حسابی ساخته ..... مگرنه DMC 1 و 3 حرف ندارن ... NG هم 1 عالی و 2 هم خیلی خوب ..... 3 که که متوسط
NG هم باشه ! حالا شما بدت میاد که دلیل نمیشه Hack n slash نباشه ! یکی از سری های معروف هست متاش هم دسته کمی از DMC ها نداره که هیچ از Action game of the year های xbox هم بوده . من خودم عاشق سختیش هستم ...
مثل این که یه بازی با نام Velocity داره برای ویتا بازسازی(Remade)میشه اسمشم گذاشتن Velocity Ultra اگه کسی از این بازی خبری چیزی داره رو کنه(کل Web رو گشتم بازی ای به اسم velocity پیدا نکردم)
برنامه ای اسم Wake-up Club هم تو راهه
یه بازی دیگه به نام Table Ice Hockey هم هست
بازی Earth Defense Force 2017
آرمان دست خودتو میبوسه:d بگو ببینیم اینا قضیه شون چیه:d
سلام
بازی Velocity توی ps minis ها موجود هست ظاهرا این نسخه رو دارن برای vita طراحی میکنن ... یعنی فقط برای ویتا ! مثل Jetpack Joyride که هم نسخه vita داره هم نسخه minis ... البته در مورده اضافاتش چیزی نمیدونم اما از بازیهای خوبه Minis ها هست کلا ....
برنامه Wake up club هم پارسال معرفی شده بود ... احتمالا این هفته بایستی بیادش ... ظاهرا یک سری trophy هم داره که به صورت مجانی به همه داده میشه خیلی اسون !
Table Ice Hockey هم اگر گمون نکنم روی بعضی Store ها الان باید موجود باشه
Earth Defense Force 2017 هم در واقع remake نسخه ای هست که چند سال پیش روی xbox عرضه شده بود و بازی متوسطی هم هست ... حالا ممکن اینجا بهبودش داده باشن اما قراره امسال عرضه بشه .

)