بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:d
نميدونم چرا موقع خوندن پستت دلم ميخواست با سر برم تو مانيتور!!!! l0l
آقا اصلا ميخوام اين گيدن رو با فاجعه انگيزناكترين DMC مقايسه كنم!!!! يعني DMC 2 vs NG!!! آقا سبك hak'n'slashe ديگه؟ كجا ميتوني اونطور كه تو DMC كمبو ميچيني پشت هم... رو زمين و هوا تو NG اينكارو بكني؟ اصلاً تنوع كمبو كدوميكي بيشتره؟ و حتي سلاحها؟! نوچ! اگه ايرادي به DMC 2,4 وارده از نظر داستانيه نه از نظر گيم پلي فوق العادش كه از نظر خيليا (مثه خودم) حتي از GOW هم بهتره... درباره متاي بازي هم فقط ميتونم بگم: Infinity lo0o0o0o0o0o00o0ol
=======================

دوستان، حالا كه داره بحث اينطوري پيش ميره، واسه تنوع ،فكر كنم بهتره هر كي بدترين بازي كه رو ويتا بازي كرده رو بگه... اين جالب ميشه
@ Triangels
شما مطمئن باش بدترين بازي كه رو ويتا بازي كردم، گيدن نبوده؛ بدتر از اونم بازي كردم l0l
;)

در مورده بدترین بازی که مگه بدتر از COD هم چیزی بود ؟؟؟ :-& به نظرم ناامید کننده ترین بازی امسال بود

در مورده DMC 2 هم باید بگم نه تنها داستانش بلکه gameplay بازی هم بیش از حد یک نواخت بود اصلا اون قشنگی 1 رو نداشت ... 4 هم داستانش متوسط بود اما gameplay به نظرم جوه اکشنش کمتر شده بود دیگه اون معماهای بازی هم که توی dmc 3 بود هم خیلی کمتر شده بود ... باز دمه Ninja Theory گرم DMC جدید به ظاهر که بازی درست حسابی ساخته ..... مگرنه DMC 1 و 3 حرف ندارن ... NG هم 1 عالی و 2 هم خیلی خوب ..... 3 که که متوسط
NG هم باشه ! حالا شما بدت میاد که دلیل نمیشه Hack n slash نباشه ! یکی از سری های معروف هست متاش هم دسته کمی از DMC ها نداره که هیچ از Action game of the year های xbox هم بوده . من خودم عاشق سختیش هستم ...

مثل این که یه بازی با نام Velocity داره برای ویتا بازسازی(Remade)میشه اسمشم گذاشتن Velocity Ultra اگه کسی از این بازی خبری چیزی داره رو کنه(کل Web رو گشتم بازی ای به اسم velocity پیدا نکردم:|)

برنامه ای اسم Wake-up Club هم تو راهه

یه بازی دیگه به نام Table Ice Hockey هم هست

بازی Earth Defense Force 2017

آرمان دست خودتو میبوسه:d بگو ببینیم اینا قضیه شون چیه:d

سلام

بازی Velocity توی ps minis ها موجود هست ظاهرا این نسخه رو دارن برای vita طراحی میکنن ... یعنی فقط برای ویتا ! مثل Jetpack Joyride که هم نسخه vita داره هم نسخه minis ... البته در مورده اضافاتش چیزی نمیدونم اما از بازیهای خوبه Minis ها هست کلا ....

برنامه Wake up club هم پارسال معرفی شده بود ... احتمالا این هفته بایستی بیادش ... ظاهرا یک سری trophy هم داره که به صورت مجانی به همه داده میشه خیلی اسون !

Table Ice Hockey هم اگر گمون نکنم روی بعضی Store ها الان باید موجود باشه

Earth Defense Force 2017 هم در واقع remake نسخه ای هست که چند سال پیش روی xbox عرضه شده بود و بازی متوسطی هم هست ... حالا ممکن اینجا بهبودش داده باشن اما قراره امسال عرضه بشه .

در مورده بدترین بازی که مگه بدتر از COD هم چیزی بود ؟؟؟ :-& به نظرم ناامید کننده ترین بازی امسال بود

در مورده DMC 2 هم باید بگم نه تنها داستانش بلکه gameplay بازی هم بیش از حد یک نواخت بود اصلا اون قشنگی 1 رو نداشت ... 4 هم داستانش متوسط بود اما gameplay به نظرم جوه اکشنش کمتر شده بود دیگه اون معماهای بازی هم که توی dmc 3 بود هم خیلی کمتر شده بود ... باز دمه Ninja Theory گرم DMC جدید به ظاهر که بازی درست حسابی ساخته ..... مگرنه DMC 1 و 3 حرف ندارن ... NG هم 1 عالی و 2 هم خیلی خوب ..... 3 که که متوسط
NG هم باشه ! حالا شما بدت میاد که دلیل نمیشه Hack n slash نباشه ! یکی از سری های معروف هست متاش هم دسته کمی از DMC ها نداره که هیچ از Action game of the year های xbox هم بوده . من خودم عاشق سختیش هستم ...

سلام

بازی Velocity توی ps minis ها موجود هست ظاهرا این نسخه رو دارن برای vita طراحی میکنن ... یعنی فقط برای ویتا ! مثل Jetpack Joyride که هم نسخه vita داره هم نسخه minis ... البته در مورده اضافاتش چیزی نمیدونم اما از بازیهای خوبه Minis ها هست کلا ....

برنامه Wake up club هم پارسال معرفی شده بود ... احتمالا این هفته بایستی بیادش ... ظاهرا یک سری trophy هم داره که به صورت مجانی به همه داده میشه خیلی اسون !

Table Ice Hockey هم اگر گمون نکنم روی بعضی Store ها الان باید موجود باشه

Earth Defense Force 2017 هم در واقع remake نسخه ای هست که چند سال پیش روی xbox عرضه شده بود و بازی متوسطی هم هست ... حالا ممکن اینجا بهبودش داده باشن اما قراره امسال عرضه بشه .

Edf2017تو استور امریکا برا خرید هست.
گرافیک نداره:دی
ایس هاکی هم حتی هست:دی
بزودی میخوام یه حرکتی تو بازارچه بزنم که راحتشم:دی
شاید یه هفته طول بکشه:دی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

:d
نميدونم چرا موقع خوندن پستت دلم ميخواست با سر برم تو مانيتور!!!! l0l
آقا اصلا ميخوام اين گيدن رو با فاجعه انگيزناكترين DMC مقايسه كنم!!!! يعني DMC 2 vs NG!!! آقا سبك hak'n'slashe ديگه؟ كجا ميتوني اونطور كه تو DMC كمبو ميچيني پشت هم... رو زمين و هوا تو NG اينكارو بكني؟ اصلاً تنوع كمبو كدوميكي بيشتره؟ و حتي سلاحها؟! نوچ! اگه ايرادي به DMC 2,4 وارده از نظر داستانيه نه از نظر گيم پلي فوق العادش كه از نظر خيليا (مثه خودم) حتي از GOW هم بهتره... درباره متاي بازي هم فقط ميتونم بگم: Infinity lo0o0o0o0o0o00o0ol
=======================

دوستان، حالا كه داره بحث اينطوري پيش ميره، واسه تنوع ،فكر كنم بهتره هر كي بدترين بازي كه رو ويتا بازي كرده رو بگه... اين جالب ميشه
@ Triangels
شما مطمئن باش بدترين بازي كه رو ويتا بازي كردم، گيدن نبوده؛ بدتر از اونم بازي كردم l0l
;)

شما هم دیگه زیاده روی نکن کسی نمیتونه شاهکار بودن NG ها(بجز اخری) رو زیر سوال ببره هردو H&S هستند ولی مخاطب هاشون تا حدودی فرق دارند NG به همین گیم پلی سخت و اعصاب خورد کن معروف هست حالا اینکه من و شما از این گیم پلی خوشمون نمیاد دلیل نمیشه زیر سوال ببریمش در مورد اینکه خیلی به DMCها مینازی :d مثل اینکه گاو بازی نکردی هنوز

كسي بازيه
gravity rush رو ميدونه از كجا ميتونم تهيه كنم..خيلي دنبالشم...
square-yellow-head-emoticons-2.gif

آخرین ویرایش:
Team17 قرار هست یک نسخه باز سازی شده از بازی Alien Breed که در سال 1991 منتشر شده رو برای PS3/Vita در فوریه 2013 عرضه کنه

screenshot_296038_thumb_wide300-250x140.jpg

---------- نوشته در 03:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:57 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن برای امتیاز دهی ه این تاپیک مراجعه کنید :
http://forum.bazicenter.com/thread58599/

و بازهم سلامي ديگر

اول بگم كه لول يادت رفت! پاك ناراحتم كرديا!!!
درباره ادامه بحثمون هم، فكر كنم نه شما بتوني قانعم كني كه NG بازي خوبيه، نه من بتونم شما رو قانع كنم كه NG بازيه بديه!!!! اما از اينكه انقدر بيطرف و بدون تعصب بحث كردي واقعا لذت بردم! دمت جيــــــــز!!
كاملا موافقم باهات سر COD، من نسخه دموشو بازي كردم و كلا زده شدم ازش و بنظرم بدترين بازي سال براي ويتا بود، اما بدتزين بازي كه من تا حالا رو ويتا بازي كردم، (كه خيلي دوست دارم نظر خودتم دربارش بدونم)، بازي نبود جز:
NG؟؟؟!!!
نه! گفتم كه NG نيست!
پس چيه؟
Shinobido: revenge of zen !!!!
شما هم دیگه زیاده روی نکن کسی نمیتونه شاهکار بودن NG ها(بجز اخری) رو زیر سوال ببره هردو H&S هستند ولی مخاطب هاشون تا حدودی فرق دارند NG به همین گیم پلی سخت و اعصاب خورد کن معروف هست حالا اینکه من و شما از این گیم پلی خوشمون نمیاد دلیل نمیشه زیر سوال ببریمش در مورد اینکه خیلی به DMCها مینازی :d مثل اینکه گاو بازی نکردی هنوز
باو، اگه NG شاهكاره، پس DMC و GOW چيه ن؟!!!!!! يعني اين سه تا تو يه سطح هستن؟!!!!!!!
كي گفته من از گيم پلي سخت خوشم نمياد؟! من عاشق اينم كه DMC رو حالت DANTE MUST DIE بازي كنم، منتها ميگم گيم پلي DMC از نظر من بنا به اين دلايل (تنوع كمبو، تنوع سلاح، كمبو ريتينگ و...) و حتي داستاني، سرتره!
مقايسه GOW با DMC تو اين تاپيك اسپم محسوب ميشه و البته برا من هم بحث جديدي نيست، هر چند ماه، من اين بحث رو با يكي دارم؛ اما اينو بدون باز هم از نظر من DMC سرتره!

بچه ها باندل soul sacrifice خیلی با حاله :d دیگه این بیاد ویتامونو بفروشیم از اینا بگیریم :x
1اینم خوشکله :d

HatsuneMikuWhiteVitaBundle-600x396.jpg
آینو یکی از دوستان از Japan خریده بود خیلی پک باحالی هست ... البته بازیشم از این Dance های معتاد کنندس ... خودم میخوام از Japan بخرشم اما قیمتهای بازیای Vita تو Japan خیلی بالاست .... کلا سره گردنست ... بازیا همه 70-80 یا حتی 100 دلار ..... فقط ... این Skin ویتاش هم باهاش میفروشن ... البته بازیش زبان English نداره ... اما نیازم نداره همچین کاره ادم راه میندازه ....
کلا چندینتا بازیای خاص Japanese هست روی ویتا که بعضیاشون خوبن اما فعلا که هیچ کدومشون به جز Persona 4 ( که کلا بختش جداست ) به زبان English راه نیافته ... البته یکی از این بازیای ماهیگیریش ! لول ... قراره نسخه English بیاد ....
به هر حال تو سالهای اخیر بازار Anime - Manga اینا توی غرب هم رو به رشت بوده کلا ....
به نظرم بازارش باشه چندتا از بازیای Japanese هم میتونه english کنن برای ویتا عرضه کنن ..... حداقل سعی کن یه جوری باشه از دید خریدار که بازار ویتا بازی زیاد داره ... الان امسال زیاد جالب نیست تا الانش ... از نظر تعداد بازی .

اون پک Soul Sacrifice که حرف نداره !
واقعا اگر بازیش AA باشه ارزش خرید داره ... کیف و Skin روی ویتاش خیلی قشنگه .... بسی لذت بردیم ....

اصلا تازه سونی فهمیده باندلی یعنی چی
الان باندلهایی که برای Call Of Duty - MGS و Assassins Creed واقعا برای مشتری هیچ چیزه خاصی ندارن ... اصلا ترغیب نمیکنن مردم بخرن ... فقط AC یکمی تاره اون اگر کسی ویتای سفید بخواد نه AC رو !!!

حداقل این باندهای جذابیت بسیار بالاتری داره -
به نظر الان که اول راه کنسول هست سونی بایتسی برای بازیای تاپی مثل Persona و LBP باندلهای خیلی Limited قشنگی میداد که مشتری جذب کنن ....
که هل شد نداد ! یا کسی نبود طراحی کنه ... یا اثلا نمیدونم ! تو بخش مارکتینگ سونی چه کار میکنن برای ویتا خدا میدونه
امیدوارم بازیای بهتری امسال معرفی بشن ... الان لیست بازیای امسال خیلی محدود و کوچک هستند ...

---------- نوشته در 08:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 AM ارسال شده بود ----------

و بازهم سلامي ديگر

اول بگم كه لول يادت رفت! پاك ناراحتم كرديا!!!
درباره ادامه بحثمون هم، فكر كنم نه شما بتوني قانعم كني كه NG بازي خوبيه، نه من بتونم شما رو قانع كنم كه NG بازيه بديه!!!! اما از اينكه انقدر بيطرف و بدون تعصب بحث كردي واقعا لذت بردم! دمت جيــــــــز!!
كاملا موافقم باهات سر COD، من نسخه دموشو بازي كردم و كلا زده شدم ازش و بنظرم بدترين بازي سال براي ويتا بود، اما بدتزين بازي كه من تا حالا رو ويتا بازي كردم، (كه خيلي دوست دارم نظر خودتم دربارش بدونم)، بازي نبود جز:
NG؟؟؟!!!
نه! گفتم كه NG نيست!
پس چيه؟
Shinobido: revenge of zen !!!!
درود بر شما
لول اره ... بازم همه این بازیا دیگه سلیقه ای هست ... انصافا هم جای بحث زیاد ندارن ... همشون قشنگن و عالی توی سبک خودشون ....

ولی بازم COD بدتر بودا !!!! من گرافیک که هیچی ... Gameplay رو دیدم یه هفته خواب نداشتم ! :d

آخرین ویرایش:
سول سکریفایس اینه که ارمان عکسشو گذاشته?

پک اولی هست از عکسهایی که Sohell گزاشته ..... اون قزمه ...
یکی از بازیای خیلی خیلی خوبه امسال .... نمایش هاشم به نظرم خیلی امیدوار کننده بود

اونی که من نقل قل کردم Project Div F هستش

پک اولی هست از عکسهایی که Sohell گزاشته ..... اون قزمه ...
یکی از بازیای خیلی خیلی خوبه امسال .... نمایش هاشم به نظرم خیلی امیدوار کننده بود

اونی که من نقل قل کردم Project Div F هستش

ارمان میدونی خوبی باندل soul sacrifice اینه که skin اش برچسب نیس همونطوری تولید شده ظا هرا ام 17 مارچ release میشه اگه زیاد گرون در نیاد منکه ویتا مو میفروشم اینو میخرم :x

eABYT.jpeg

ارمان میدونی خوبی باندل soul sacrifice اینه که skin اش برچسب نیس همونطوری تولید شده ظا هرا ام 17 مارچ release میشه اگه زیاد گرون در نیاد منکه ویتا مو میفروشم اینو میخرم :x

اره ... انصافا vita اش خیلی تر و تمیز عالی هست ....
کاشکی یک Art book هم میزاشتنش براش ....

سول سکریفایس تریلرم داره?
شبیه چه بازیه?
کی میسازتش?

اره تاپیک هم داره !
منتها کسی زیاد سراغش نرفت ! لول

http://forum.bazicenter.com/thread61528/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or