بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه من راحت دارم میدنایت کارناوال رو بازی میکنم. البته دیسیدیا رو کانتنت منیجر اصلا نشون نمیده که بریزم رو کنسول اما لوکوروکو میدنایت کارناوال ردیفه!:دی حالا الان خود لوکوروکو 2 و پاتاپون 2 رو هم دنلد میکنم تست میگیرم ببینم میشه یا نه!

عالیه پس هر دموی قابل بازیه پی اس پیو زدی شد به منم بگو:دی(همینجا بگو که بقیه هم استفاده کنند)

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

خوب بازیه table top tank (اگه درست نوشته باشم)برا ویتا به قیمت 2دلار اومد.
شما با استفاده از کارتها جنگ جهانی رو به اتاقتون میکشید:دی
کلی تانک و هواپیما.
ظاهرا باهم میتونن بجنگند
فوتبال و هاکی این مدلی هم اومده.
همه اینا تو pack ar play به قیمت 7دلار (با دی ال سیاشون)موجوده.
Lemmings بخش psmهم مجانیه.

خوب بازیه table top tank (اگه درست نوشته باشم)برا ویتا به قیمت 2دلار اومد.
شما با استفاده از کارتها جنگ جهانی رو به اتاقتون میکشید:دی
کلی تانک و هواپیما.
ظاهرا باهم میتونن بجنگند
فوتبال و هاکی این مدلی هم اومده.
همه اینا تو pack ar play به قیمت 7دلار (با دی ال سیاشون)موجوده.
Lemmings بخش psmهم مجانیه.

ریجنت چیه این بازی خیلی وقته اومده

ریجنت چیه این بازی خیلی وقته اومده

آمریکا
قشنگ هست که بخرمش تانکیه رو?
میخوام 50دلار بگیرم(الته نمیخوام بگیرم مثاله:دی)
چنتا بازی برای ویتا و 3 برای دانلود که بینظیر باشن نام ببرین:دی
یه جوری که اخرش 5دلار برام بمونه:دی

آمریکا
قشنگ هست که بخرمش تانکیه رو?
میخوام 50دلار بگیرم(الته نمیخوام بگیرم مثاله:دی)
چنتا بازی برای ویتا و 3 برای دانلود که بینظیر باشن نام ببرین:دی
یه جوری که اخرش 5دلار برام بمونه:دی

بهترین بازیای دانلودی که من دارم
Sine Mora
Sound shapes
OddWorld Strangers Wrath >..
در کنارش Jet Set radio بد نیست .... بعدش بازیهای قدیمی هم مثل Super Stardust Delta و Plants Vs Zombies هم عالی هستن
بازی Big Sky Infinity هم خوب هست بعضیا دوست دارن ... من خودم بازی کردم خیلی خوشم نیومد اما برهان خیلی تعریف میکرد - مد اینا زیاد داره گرافیکش هم عالیه اما gameplay به نظرم متوسط بود. از این تیپهای سلیقه ای هست .
5 دلار هم تهش موند برو costume های LBP بخر ! لول

سلام بچه ها امروز چندتا بازی پی اس پی و پی اس مینی تو استور گذاشتن برای فروشهرکی خواست بره بخره

• Brain Challenge – PSP Game (now: $0.99 original price: $4.99)
  • BreakQuest – PS Mini (now: $0.99 original price: $1.49)
  • Hero of Sparta – PS Mini (now: $0.99 original price: $4.99)
  • Jane’s Hotel – PS Mini (now: $0.99 original price: $1.99)
  • Let’s Golf – PS Mini (now: $0.99 original price: $4.99)
  • N.O.V.A. – PS Mini (now: $0.99 original price: $4.99)
  • Normaltanks – PS Mini (now: $0.99 original price: $1.49)

---------- نوشته در 11:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها الان نیگاه کردم قیمتای جدید

• Mortal Kombat – PS3 Game (now: $19.99 original price: $29.99)
  • Motorstorm RC – PS Vita Game (now: $4.99 original price: $9.99)
  • بنظرتون ارزش داره مورتال کمبت و بخرم حالا که 10 دلار ارزونتر شده چون تو استور ویتا دیدم قیمتش همین شده الان نمیدونم بخرم یا نه
  • همینطور بازی موتور استرم هم نمیدونم هرکی میتونه بگه این دو تا بازی خوب هست یا نه بگه ممنون
  • درضمن یه نظری هم راجع به نینجا گیدن بدید

بچه ها الان نیگاه کردم قیمتای جدید

• Mortal Kombat – PS3 Game (now: $19.99 original price: $29.99)
  • Motorstorm RC – PS Vita Game (now: $4.99 original price: $9.99)
  • بنظرتون ارزش داره مورتال کمبت و بخرم حالا که 10 دلار ارزونتر شده چون تو استور ویتا دیدم قیمتش همین شده الان نمیدونم بخرم یا نه
  • همینطور بازی موتور استرم هم نمیدونم هرکی میتونه بگه این دو تا بازی خوب هست یا نه بگه ممنون
  • درضمن یه نظری هم راجع به نینجا گیدن بدید

MK که خیلی بازی عالی بود ... هم روی Vita هم رو کنسول ... ویتا یک بخش challenge اضافه داره نسبت به کسنول ... اما گرافیکش پایینتره اما بازی فریم ریت بازی یکی هست ... gameplay هم که خونین ... سریع و عالی البته نسبت به ارکید ها به نظرم MK تاکتیکی تر هستش .... بازی خیلی خوبی هست روی ویتا من که خیلی باهاش سرگرم شدم
-Motorstorm هم بدک نیست.... به نظرم بالا پایین زیاد داره ... یک دفعه بازی خیلی خوب میشه بعدش یک دفعه خیلی یکنواخت و معمولی میشه .... به نظرم بازیای دیگه PSN بهتر هستن
-Ninja Gaiden هم که اگر قبلا بازی نکردی ارزش داره ... action که عالیه ... خوده بازی هم طولانی و هیجانش هم به خاطره درجه سختیش خیلی خوبه . پرتش هم روی ویتا خیلی خوبه .

یه خبر خوب برای کسایی که PS3کپی دارند.
شما میتونید همه بازیا رو از طریف ریموت پلی با ویتا و 3بازی کنید(متالگیر4/اینفیمس2وچنتا دیگه هم بود...)
------------------
Sine moraطولانیه?
گرونه بدبختی پونزده دلاره!اگه برا ps3بخرمش نمیتونم رو ویتا داشته باشمش?

یه خبر خوب برای کسایی که PS3کپی دارند.
شما میتونید همه بازیا رو از طریف ریموت پلی با ویتا و 3بازی کنید(متالگیر4/اینفیمس2وچنتا دیگه هم بود...)
------------------
Sine moraطولانیه?
گرونه بدبختی پونزده دلاره!اگه برا ps3بخرمش نمیتونم رو ویتا داشته باشمش?

Sine mora خیلی طولانی نیست اما Mode های مختلف و unlockable های زیاد داره .... سرگر میشه ... بازیش هم از این تیپ اکشنهای معتاد کنندس اما همچین اسون هم نیست بازیش .....
خیر ... cross buy نداره ....

دوستان من gta ctwرو رو پی اس پی بازی کردمو عاشقشم.
نظرتون درمورد خریدش چیه?
خیلی بده ویتا avi و سایر فرمتا رو ساپورت نمیکنه!میخوام فیلم ببینم باید یه سال صبر کنم تا تبدیل شه به mp4 !!!
تو نمایشگاه های اینده(همشون)که سونی توش هست چیزی قراره راجبه ویتا بگه?تو نمایشگاه های قبلی راجبه ویتا خوب مانور داده?

نظرتون درمورد خریدش چیه?
خیلی بده ویتا avi و سایر فرمتا رو ساپورت نمیکنه!میخوام فیلم ببینم باید یه سال صبر کنم تا تبدیل شه به mp4 !!!
تو نمایشگاه های اینده(همشون)که سونی توش هست چیزی قراره راجبه ویتا بگه?تو نمایشگاه های قبلی راجبه ویتا خوب مانور داده?

اره باید قابلیت خوندن زیر نویس هم اضافه کنن

نظرتون درمورد خریدش چیه?

GTA CTW رو من ذارم ... روی ویتا فرقی نمیکنه ... رنگش خوشرنگ تر هست و در نهایت گرافیک بازی هم UpScale میشه .....
اگر دوست داشتی بگیر !
اما فرقه خاصی با PSP نداره !

به به! سلام به Psvita بازان قهار! اميدوارم ماهيچه دستاتون به اندازه كافي قوي شده باشه بس كه اين معجزه رو دستتو گرفتيد
دوستان من از خيلي وقت پيش يه ويتا دارم، كه فقط 3 ماه اول ازش استفاده كردم و بعدش گلوش درد گرفت بس كه خاك خورد!!! :d
يه ارزيابي كوتاه از بازيايي كه انجام دادم بگم: بنظرم هركي ويتا داره بايد آنچارتد هم داشته باشه، چون تنها بازي بود كه من ديدم از تمامي قابليتهاي ويتا به نحو احسن استفاده ميكرد (بجز ميكروفون)! اگه كسي بازي مثه اين ميشناسه كه از همه قابليتهاي ويتا استفاده ميكنه بهم معرفي كنه ممنون ميشم؛ من به اين بازي از 100، بهش 90 ميدم؛ بعدم به متالگير 3 80 و متالگير 2 70، فيفاساكر 55، نينجا گيدن 10، شينوبيدو 10 ميدم.
بعدم يه خواهشي داشتم، اون دوستايي كه تهران هستند لطف كنن بگن بازياشونو از كجا تهيه ميكنن؟ من كه توپخونه رو زير و رو كردم فقط 2جا رو سراغ دارم كه بهترن، ولي اونا هم آپديت نيستن.

به به! سلام به Psvita بازان قهار! اميدوارم ماهيچه دستاتون به اندازه كافي قوي شده باشه بس كه اين معجزه رو دستتو گرفتيد
دوستان من از خيلي وقت پيش يه ويتا دارم، كه فقط 3 ماه اول ازش استفاده كردم و بعدش گلوش درد گرفت بس كه خاك خورد!!! :d
يه ارزيابي كوتاه از بازيايي كه انجام دادم بگم: بنظرم هركي ويتا داره بايد آنچارتد هم داشته باشه، چون تنها بازي بود كه من ديدم از تمامي قابليتهاي ويتا به نحو احسن استفاده ميكرد (بجز ميكروفون)! اگه كسي بازي مثه اين ميشناسه كه از همه قابليتهاي ويتا استفاده ميكنه بهم معرفي كنه ممنون ميشم؛ من به اين بازي از 100، بهش 90 ميدم؛ بعدم به متالگير 3 80 و متالگير 2 70، فيفاساكر 55، نينجا گيدن 10، شينوبيدو 10 ميدم.
بعدم يه خواهشي داشتم، اون دوستايي كه تهران هستند لطف كنن بگن بازياشونو از كجا تهيه ميكنن؟ من كه توپخونه رو زير و رو كردم فقط 2جا رو سراغ دارم كه بهترن، ولي اونا هم آپديت نيستن.
به نظره من بهتر بود Uncharted اصلا از قابلیتهای تاچ اینا استفاده نمیکرد @_@ یه مقداری باگ داشت و به نظر gameplay رو بد کرده بود ...
اما بازی LBP که خالی از لطف نیست عزیز ! اون از قابلیتهای ویتا به خوبی استفاده میکنه ^_____^

تو پایتخت طبقه سوم روبرو پله ها یه مغازه هست که بزرگه جلو در ورودیش که کنسول میفروشه بازی زیاد داره هم ویتا هم 3ds توپخونه ام که بیرون پاساز لباف سمت چپ بری یه دونه از این مغازه ها که
باریکه درازه :d گیم دسته 2 داره گیم تو میگیره 10 تومن سر میگیره بازی میده اما بازیاش کامل نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or