Arth@s
کاربر سایت
مقسيتو پایتخت طبقه سوم روبرو پله ها یه مغازه هست که بزرگه جلو در ورودیش که کنسول میفروشه بازی زیاد داره هم ویتا هم 3ds توپخونه ام که بیرون پاساز لباف سمت چپ بری یه دونه از این مغازه ها که
باریکه درازه :d گیم دسته 2 داره گیم تو میگیره 10 تومن سر میگیره بازی میده اما بازیاش کامل نیست
عرض كنم كه اگه درست يادم باشه، من آنچارتدم رو از همين مغازه پايتخت گرفتم، همون كه خيلي بزرگه وسطش كينكت گذاشته ديگه؟! جدا از قيمتاي نجوميش اون موقع فقط 3تا بازي داشت: آنچارتد نينجاگايدن و... اما ميگفت بازيا رو وزارت ارشاد داره جمع ميكنه و تو فكرشه كه سريعتر بده بره واسه همين ديگه بهش سر نزدم.
اون توپخونه اي هم كه مشتري ثابتشم و جزو همون 2تاجايي كه گفتم، اما همونطور كه خودتو خودم اشاره كرديم آپديت نيستن.
يادش بخير، اولين بازيم همين آنچارتد بود كه از اين پايتختي خريدم 130 تومن، همون موقع هم رفتم توپخونه تا يه بازي ديگه بخرم، ديدم آنچارتد رو ميدن 100 تومن، بسي حالمون گرفته شد
---------- نوشته در 07:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:10 PM ارسال شده بود ----------
باگ؟! من كه چيزي يادم نيست، البته اون امتيازايي كه من هم دادم نسبت به بازيهاي خود ويتا بود، وگرنه قبول دارم گيم پليش يه مقدار مورد داشت، ولي باگي من نديديم، يا يادم نيست.به نظره من بهتر بود Uncharted اصلا از قابلیتهای تاچ اینا استفاده نمیکرد @_@ یه مقداری باگ داشت و به نظر gameplay رو بد کرده بود ...
اما بازی LBP که خالی از لطف نیست عزیز ! اون از قابلیتهای ویتا به خوبی استفاده میکنه ^_____^
===========================
راستي شماها هم ميتونيد بگيد بهتريناي ويتاتون چه بازيايي بودن؟ (آخه به شخصه الان حس بازي خريدن دارم، ميخوام يه چيز خوب بخرم نه مثه گايدن و شينوبيدو كه حتي ارزش نيم ساعت بازي كردن هم نداشتند!)
البته 100% تو صفحه هاي قبل گفتيد ولي خب بايد آپديت بشه ديگه :d

رفتم توپخونه 3 تا بازی گرفتم اون موقع بازیا دونه 90 تومن بود یادش بخیر....... من که انچارتدمو دادم ninja گرفتم اما باحاله ninja ام سخته حال میده ...... فروشگاه dc ام بازی ویتا داره الان بازی persona 4 که جایی نداشت اورده 145 میده بازی اساسین ام خوبه به نظرم

يادم نمياد سر باسي 2 بار گير كرده باشم، البته گيم پلي طولاني هم داشت! حالا شما DMC رو حالت ايزي رو با اين شاهكار مقايسه كن! :d
)