بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو پایتخت طبقه سوم روبرو پله ها یه مغازه هست که بزرگه جلو در ورودیش که کنسول میفروشه بازی زیاد داره هم ویتا هم 3ds توپخونه ام که بیرون پاساز لباف سمت چپ بری یه دونه از این مغازه ها که
باریکه درازه :d گیم دسته 2 داره گیم تو میگیره 10 تومن سر میگیره بازی میده اما بازیاش کامل نیست
مقسي
عرض كنم كه اگه درست يادم باشه، من آنچارتدم رو از همين مغازه پايتخت گرفتم، همون كه خيلي بزرگه وسطش كينكت گذاشته ديگه؟! جدا از قيمتاي نجوميش اون موقع فقط 3تا بازي داشت: آنچارتد نينجاگايدن و... اما ميگفت بازيا رو وزارت ارشاد داره جمع ميكنه و تو فكرشه كه سريعتر بده بره واسه همين ديگه بهش سر نزدم.
اون توپخونه اي هم كه مشتري ثابتشم و جزو همون 2تاجايي كه گفتم، اما همونطور كه خودتو خودم اشاره كرديم آپديت نيستن.
يادش بخير، اولين بازيم همين آنچارتد بود كه از اين پايتختي خريدم 130 تومن، همون موقع هم رفتم توپخونه تا يه بازي ديگه بخرم، ديدم آنچارتد رو ميدن 100 تومن، بسي حالمون گرفته شد
:d

---------- نوشته در 07:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:10 PM ارسال شده بود ----------

به نظره من بهتر بود Uncharted اصلا از قابلیتهای تاچ اینا استفاده نمیکرد @_@ یه مقداری باگ داشت و به نظر gameplay رو بد کرده بود ...
اما بازی LBP که خالی از لطف نیست عزیز ! اون از قابلیتهای ویتا به خوبی استفاده میکنه ^_____^
باگ؟! من كه چيزي يادم نيست، البته اون امتيازايي كه من هم دادم نسبت به بازيهاي خود ويتا بود، وگرنه قبول دارم گيم پليش يه مقدار مورد داشت، ولي باگي من نديديم، يا يادم نيست.
===========================

راستي شماها هم ميتونيد بگيد بهتريناي ويتاتون چه بازيايي بودن؟ (آخه به شخصه الان حس بازي خريدن دارم، ميخوام يه چيز خوب بخرم نه مثه گايدن و شينوبيدو كه حتي ارزش نيم ساعت بازي كردن هم نداشتند!)
البته 100% تو صفحه هاي قبل گفتيد ولي خب بايد آپديت بشه ديگه :d

مقسي
عرض كنم كه اگه درست يادم باشه، من آنچارتدم رو از همين مغازه پايتخت گرفتم، همون كه خيلي بزرگه وسطش كينكت گذاشته ديگه؟! جدا از قيمتاي نجوميش اون موقع فقط 3تا بازي داشت: آنچارتد نينجاگايدن و... اما ميگفت بازيا رو وزارت ارشاد داره جمع ميكنه و تو فكرشه كه سريعتر بده بره واسه همين ديگه بهش سر نزدم.
اون توپخونه اي هم كه مشتري ثابتشم و جزو همون 2تاجايي كه گفتم، اما همونطور كه خودتو خودم اشاره كرديم آپديت نيستن.
يادش بخير، اولين بازيم همين آنچارتد بود كه از اين پايتختي خريدم 130 تومن، همون موقع هم رفتم توپخونه تا يه بازي ديگه بخرم، ديدم آنچارتد رو ميدن 100 تومن، بسي حالمون گرفته شد

---------- نوشته در 07:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:10 PM ارسال شده بود ----------

باگ؟! من كه چيزي يادم نيست، البته اون امتيازايي كه من هم دادم نسبت به بازيهاي خود ويتا بود، وگرنه قبول دارم گيم پليش يه مقدار مورد داشت، ولي باگي من نديديم، يا يادم نيست.

راستي شماها هم ميتونيد بگيد بهتريناي ويتاتون چه بازيايي بودن؟ (آخه به شخصه الان حس بازي خريدن دارم، ميخوام يه چيز خوب بخرم نه مثه گايدن و شينوبيدو كه حتي ارز نيم ساعت بازي كردن هم نداشتند!)

نه این مغازه که شما میگی طبقه دوم هست منم ویتامو از همین خریدم اما بازی نداشت خودش :d شانس اوردم :)) رفتم توپخونه 3 تا بازی گرفتم اون موقع بازیا دونه 90 تومن بود یادش بخیر....... من که انچارتدمو دادم ninja گرفتم اما باحاله ninja ام سخته حال میده ...... فروشگاه dc ام بازی ویتا داره الان بازی persona 4 که جایی نداشت اورده 145 میده بازی اساسین ام خوبه به نظرم
DC Games Group - فروشگاه آنلاین بازی - Online Game Shopping البته سایت چیز زیادی نداره ولی زنگ بزنی سفارش بدی میاره هر چی بخوای ...پیج fb شو ببین خیلی چیزا خفنی داره:x

آخرین ویرایش:
به به! سلام به Psvita بازان قهار! اميدوارم ماهيچه دستاتون به اندازه كافي قوي شده باشه بس كه اين معجزه رو دستتو گرفتيد
دوستان من از خيلي وقت پيش يه ويتا دارم، كه فقط 3 ماه اول ازش استفاده كردم و بعدش گلوش درد گرفت بس كه خاك خورد!!! :d
يه ارزيابي كوتاه از بازيايي كه انجام دادم بگم: بنظرم هركي ويتا داره بايد آنچارتد هم داشته باشه، چون تنها بازي بود كه من ديدم از تمامي قابليتهاي ويتا به نحو احسن استفاده ميكرد (بجز ميكروفون)! اگه كسي بازي مثه اين ميشناسه كه از همه قابليتهاي ويتا استفاده ميكنه بهم معرفي كنه ممنون ميشم؛ من به اين بازي از 100، بهش 90 ميدم؛ بعدم به متالگير 3 80 و متالگير 2 70، فيفاساكر 55، نينجا گيدن 10، شينوبيدو 10 ميدم.
بعدم يه خواهشي داشتم، اون دوستايي كه تهران هستند لطف كنن بگن بازياشونو از كجا تهيه ميكنن؟ من كه توپخونه رو زير و رو كردم فقط 2جا رو سراغ دارم كه بهترن، ولي اونا هم آپديت نيستن.

برادر من به متالگیر ها 80و 70میدی?شرط میبندم فقط بخاطر گرافیکشونه!چون مال پی اس 2 اند :دی
داستانشو اگه گوش کنی و بفهمی بهش 10000000 از صد میدی:دی
انچارتدش خوب بود ولی محشر نبود! ویتا وحشتناک جا داره تا بازیاش پیشرفت کنن!
من به mgs collection نمره کامل 100 رو میدم انچارتد 80 اسسینز 70
کمبت فقط برای گرافیکش 50 (گیمپلی که حرف نداره ولی گرافیکش حالمو بد میکنه)
Ps all star هم نمره کامل میدم

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

برادر من به متالگیر ها 80و 70میدی?شرط میبندم فقط بخاطر گرافیکشونه!چون مال پی اس 2 اند :دی

منم به متالگیر ها 100 میدم خیلی خوبن واقعا با همین متال میشه یه مدت خیلی زیاد با ویتا سرگرم شد به خصوص کشتن THE END :))

راستي شماها هم ميتونيد بگيد بهتريناي ويتاتون چه بازيايي بودن؟ (آخه به شخصه الان حس بازي خريدن دارم، ميخوام يه چيز خوب بخرم نه مثه گايدن و شينوبيدو كه حتي ارزش نيم ساعت بازي كردن هم نداشتند!)

اره باگ لول ! برای این Uncharted پچ زیاد اومد ! کلا یک سری باگ توی تاچ داشت مثل اون مواقعی که دریک بایستی یک چیزی رو مثل درختا رو جلوی راهش میبرید ... بعضی موقعها درست کار نمیکرد ... در ضمن بدی تاچ میدونی به نظر من چیه ! بدیش این هست که یک زمان کوتاهی وجود داره که بازیباز دستش رو از روی کلیدهای فیزیکی به سمت تاچ اسکرین ببره . به نظر من همین فاصله کوتاه توی زمانی حیلی اکشن بازی به سرعت Gameplay صدمه میزنه ! اثلا وقتی سونی از Console quality بودن Gameplay توی ویتا حرف میزنه این بازیسازا باید استفاده از تاچ اسکرین رو بزارن کنار که مشکل توی Gameplay پیش نیاد ... ( برای بازی خیلی سریع و اکشن ) .... به نظرم تکیه روی تاچ پشت بهتر هستش تا جلو ... البته منم به بازیش بالای 80 میدم ! هرچی بود قدرتی از ویتا رو به نمایش گزاشت ! ار نظر گرافیک اما خب هیچ بازی تا الان نشون نداد همچین چیزی رو لول !

در ضمن اقا من خیلی فنه NG هستم ! انقدر بد نگو ازش لول :d =))

به نظرم تاپیهای امسال اینا بودن :
1. Persona 4 Golden
2. LittleBigPlanet Vita
3. Gravity Rush
4.Uncharted Golden Abyss
5. Sound Shapes
6.Mortal Kombat
7.MGS HD Collection
8.Virtues Last Reward
9.Rayman Origins
10. Wipeout 2048
بعدش هم این BlazBlue خیلی دوست دارم اما نزاشتمش توی لیست لول

من به همه Persona 4 : Golden رو توصیه می کنم

تنها دلیلی که من دلم به ویتا خوشه همین بازیه، البته باید اهل JRPG باشید اما این بازی شاهکاره
اره ....
اصلا یکی از بهترینهای امسال بود به نظرم .....
یه چیزی بود که من رو از معتاد بودن به Diablo 3 دور کرد ! الان 1 ماهی هست سرش نرفتم لول ....

منم به متالگیر ها 100 میدم خیلی خوبن واقعا با همین متال میشه یه مدت خیلی زیاد با ویتا سرگرم شد به خصوص کشتن THE END :))
اره به نظره من هم بابت پولی که ادم میده MGS خیلی Gameplay طولانی داره ... کلا خوبی Collection ها همینه ... کاشک این Devil May Cry هم میدادن ! روی ویتا خوش دست میشه .... من عاشق شماره اول و 3 اش بودم ...

دوستان من قبلا خبرای ویتا رو دنبال نمیکردم ولی یادتونه epic games یا سازنده gears of war خودمون گفت علاقه داره بازی برا ویتا بسازه?یا یه همچقن چیزی.جریان چی بود?بهترین سایت برای ویتا و خبراش چیه ?بجز گیم اسپات:دی
فیلطرم بود عیب نداره

@ soheilkitty
خب شما هم يه ريت به بازيايي كه انجام دادي بده، فكر كنم سليقه مون هم مثه تله پاتي مون باشه :دي

دادا، از اين شرطا نبند كه ميبازي! :d هيچ احد و ناسي تو اينكه mgs 3 يكي از بهترين بازيهاي تاريخ دنياي گيم هست شك نداره! من همون وقت كه رو ps2 اوومد، آخر بازي بغضم گرفت و تا 1 هفته تحت تاثيرش بودم! الان هم كه ميشينم دموهاشو ميبينم بازم تحت تاثير قرار ميگيرم. مخصوصا آخرش كه همه چي رو ميشه و EVA ميگه: She was a real her, she was a true PATRIOT حتي بارها به دوستام گفتم شايد پولي كه واسه ويتا ميدي ارزششو نداشته باشه اما ارزش اينو داره كه هرجا خواستي MGS HD بازي كني! ولي من اگه اينجا نمره بهش كمتر دادم، بخاطر اين بود كه اصلا از خاصيتاي ويتا استفاده نكرده بود، حداقل رو حالت دوربين (مخصوصا دوربين اسنايپر) ميتونستند از Motion Sensor كمك بگيرن تا اينكه به اون طرز ناكار آمد، از R.touch استفاده كنن و... و در مورد mgs 2 همينقدر بس كه بنظرم يكي از ضعيفاي سري هست.
اره باگ لول ! برای این Uncharted پچ زیاد اومد ! کلا یک سری باگ توی تاچ داشت مثل اون مواقعی که دریک بایستی یک چیزی رو مثل درختا رو جلوی راهش میبرید ... بعضی موقعها درست کار نمیکرد ... در ضمن بدی تاچ میدونی به نظر من چیه ! بدیش این هست که یک زمان کوتاهی وجود داره که بازیباز دستش رو از روی کلیدهای فیزیکی به سمت تاچ اسکرین ببره . به نظر من همین فاصله کوتاه توی زمانی حیلی اکشن بازی به سرعت Gameplay صدمه میزنه ! اثلا وقتی سونی از Console quality بودن Gameplay توی ویتا حرف میزنه این بازیسازا باید استفاده از تاچ اسکرین رو بزارن کنار که مشکل توی Gameplay پیش نیاد ... ( برای بازی خیلی سریع و اکشن ) .... به نظرم تکیه روی تاچ پشت بهتر هستش تا جلو ... البته منم به بازیش بالای 80 میدم ! هرچی بود قدرتی از ویتا رو به نمایش گزاشت ! ار نظر گرافیک اما خب هیچ بازی تا الان نشون نداد همچین چیزی رو لول !

در ضمن اقا من خیلی فنه NG هستم ! انقدر بد نگو ازش لول :d =))

به نظرم تاپیهای امسال اینا بودن :
1. Persona 4 Golden
2. LittleBigPlanet Vita
3. Gravity Rush
4.Uncharted Golden Abyss
5. Sound Shapes
6.Mortal Kombat
7.MGS HD Collection
8.Virtues Last Reward
9.Rayman Origins
10. Wipeout 2048
بعدش هم این BlazBlue خیلی دوست دارم اما نزاشتمش توی لیست لول
كلا يه Infinity l0l همين اولش فقط واسه دست گرمي :d
عجب! ولي آنچارتد من از اين باگها نداشت! ببنيم شما همين آنچارتد GA رو ميگي ديگه؟ نه آقا واسه شماها فيك بوده واسه من اورجينال بوده :d
از ليستت معلومه چقدر فن NG هستي. انقدر حرص منو در نيار سر اين بازيو! l-):d
و در مورد تاچ هم، خب تو آنچارتد من جاهايي كه بايد اسپايدرمن بازي در مياوردي با تاچ ميرفتم، نه وقت تيراندازي و بكش بكش، البته قبول هم دارم واسه گرفت اون تروفي Fist واقعا همين تاچ دست پاگير بود! ابنظرم اگه بتونن تعادل بين تاچ و باتون برقرار كنن، لذت گيم بيشتر ميشه
=================
راستي كسي تو ايران Zero Escape رو گير آورده؟
الان از استور Jetpack رو دان كردم، خداييش از شينوبيدو و گايدن باحالتره، Treasure Park هم دان كردم، شبيه Mine sweeper ويندوزه، ولي چرتتر! شما دان نكنيد ;)

آخرین ویرایش:
@ soheilkitty
كلا يه Infinity l0l همين اولش فقط واسه دست گرمي :d
عجب! ولي آنچارتد من از اين باگها نداشت! ببنيم شما همين آنچارتد GA رو ميگي ديگه؟ نه آقا واسه شماها فيك بوده واسه من اورجينال بوده :d
از ليستت معلومه چقدر فن NG هستي. انقدر حرص منو در نيار سر اين بازيو! l-):d
و در مورد تاچ هم، خب تو آنچارتد من جاهايي كه بايد اسپايدرمن بازي در مياوردي با تاچ ميرفتم، نه وقت تيراندازي و بكش بكش، البته قبول هم دارم واسه گرفت اون تروفي Fist واقعا همين تاچ دست پاگير بود! ابنظرم اگه بتونن تعادل بين تاچ و باتون برقرار كنن، لذت گيم بيشتر ميشه
=================
راستي كسي تو ايران Zero Escape رو گير آورده؟
الان از استور Jetpack رو دان كردم، خداييش از شينوبيدو و گايدن باحالتره، Treasure Park هم دان كردم، شبيه Mine sweeper ويندوزه، ولي چرتتر! شما دان نكنيد ;)
لووول اقا !
همون روزهای اول برای انچارتد پچ داده بودن البته این باگها اونطوری نبود که هر دفعه بشه ها ! مقداری مشکل داشت اما انصافا shooting و gameplay خوب بود !
اصلا این ویتا شوتر کم داره ! کلا فقط Unit 13 و Uncharted دیگه COD و Resistance هم که بازی حساب نمیشن ... افتضاحن !

لول NG نزاشتم چون نمیشه دیگه ! هر نسل و هر کنسول جدیدی که میاد Team Ninja آین بازی رو براش میده بیرون .... بازی ماله زمان Xbox هست .... البته مگه چشه ؟ به کنار از بازیایی اسون امروز ! حداقل اکشن و سختی Ninja Gaiden خیلی به ادم کیف میده ! لول

اره درسته تعادل داشته باشه خوبه .... اون Gyroscope هم برای نشانه گیری عالی بود .... حرف نداشت ...

----
توی تاپیک قیمت بپرسی شاید بدونن ! اما به صورت دانلودی که میتونی بخریش ....

لووول اقا !
لول NG نزاشتم چون نمیشه دیگه ! هر نسل و هر کنسول جدیدی که میاد Team Ninja آین بازی رو براش میده بیرون .... بازی ماله زمان Xbox هست .... البته مگه چشه ؟ به کنار از بازیایی اسون امروز ! حداقل اکشن و سختی Ninja Gaiden خیلی به ادم کیف میده ! لول
ارمان یه کاری نکن از ایران پاشم بیام استرلیا بزنمت)x
کجاش حال میداد؟من کم مونده بود ویتا رو بشکونم انقدر سر باس هاش گیر کرده بودم)x
اخرم سر اون زن پرنده موندم:d

آخرین ویرایش:
ارمان یه کاری نکن از ایران پاشم بیام استرلیا بزنمت)x
کجاش حال میداد؟من کم مونده بود ویتا رو بکونم انقدر سر باس هاش گیر کرده بودم)x
اخرم سر اون زن پرنده موندم:d

خیلی هم بازیه خوبیه ! یکه ! موشکلی هم به جز دوربینش نداره !
البته یه جواریی توی ویتا دوربینش بیشتر بد بود به خاطره کوچک بودن تصویر !
اشکال نداره حالا Sigma + 2 داره میاد اون اسونتر هستش ! بشین اون رو تا اخر برو !
من کلا از این بازیایی که حوصله میخواد خیلی خوشم میاد مخصوصا dark souls ....
باور کن این NG بازی خیلی خوبیه ! یکی حوصله داشته باشی همه جاش رو میتونی رد کنی !

@ Triangels

Master of l0l :d
فقط يه سؤال، DMC تو استراليا تا حالا ريليز شده كه اينطوري از NG طرفداري ميكني؟! بازي Hak'n'slash يعني اون، اين NG چي بود آخه؟!
تازه خطاب به همه اون دوستاني كه اين بازي رو سخت ميدونن، من رو حالت ايزي ميرفتم، خودش حمله هاي باسا رو جا خالي ميداد >:) يادم نمياد سر باسي 2 بار گير كرده باشم، البته گيم پلي طولاني هم داشت! حالا شما DMC رو حالت ايزي رو با اين شاهكار مقايسه كن! :d
كاملا تاييد ميكنم حرفتو؛ شوتراي ويتا واقعا چيپن بجز استثناها

@ Triangels

Master of l0l :d
فقط يه سؤال، DMC تو استراليا تا حالا ريليز شده كه اينطوري از NG طرفداري ميكني؟! بازي Hak'n'slash يعني اون، اين NG چي بود آخه؟!
تازه خطاب به همه اون دوستاني كه اين بازي رو سخت ميدونن، من رو حالت ايزي ميرفتم، خودش حمله هاي باسا رو جا خالي ميداد >:) يادم نمياد سر باسي 2 بار گير كرده باشم، البته گيم پلي طولاني هم داشت! حالا شما DMC رو حالت ايزي رو با اين شاهكار مقايسه كن! :d
كاملا تاييد ميكنم حرفتو؛ شوتراي ويتا واقعا چيپن بجز استثناها
اقایون شما این NG رو الکی دسته کم میگیرد ! ناسملامتی متای بازی 94 بود ! لول ..... :D اگر لول نگم که نمیشه !
DMC بله خودمم فنش هستم ولی شماره 2 و 4 خیلی افتضاح بودن ... بیشتر 3 و 1 گل کاشتن ! اره سرعت Action بازی خیلی بالاست اما به نظر من رو سخترین حالت هم حس خاصی که NG به من میده رو نمیده ... NG یه جوری هست که ادم بایستی حساب شده بازی کنه تا نمیره و این ACtion بازی رو مقداری شاید کم سرعت کرده اما بار و عمق سنگیتری هم بهش داده ! تازه اون درجه سختیهای پایین هم ماله تازه وارد هاست لول ! شما برو درجه سختی بالا !

اقایون شما این NG رو الکی دسته کم میگیرد ! ناسملامتی متای بازی 94 بود ! لول ..... :D اگر لول نگم که نمیشه !
DMC بله خودمم فنش هستم ولی شماره 2 و 4 خیلی افتضاح بودن ... بیشتر 3 و 1 گل کاشتن ! اره سرعت Action بازی خیلی بالاست اما به نظر من رو سخترین حالت هم حس خاصی که NG به من میده رو نمیده ... NG یه جوری هست که ادم بایستی حساب شده بازی کنه تا نمیره و این ACtion بازی رو مقداری شاید کم سرعت کرده اما بار و عمق سنگیتری هم بهش داده ! تازه اون درجه سختیهای پایین هم ماله تازه وارد هاست لول ! شما برو درجه سختی بالا !
نميدونم چرا موقع خوندن پستت دلم ميخواست با سر برم تو مانيتور!!!! l0l
آقا اصلا ميخوام اين گيدن رو با فاجعه انگيزناكترين DMC مقايسه كنم!!!! يعني DMC 2 vs NG!!! آقا سبك hak'n'slashe ديگه؟ كجا ميتوني اونطور كه تو DMC كمبو ميچيني پشت هم... رو زمين و هوا تو NG اينكارو بكني؟ اصلاً تنوع كمبو كدوميكي بيشتره؟ و حتي سلاحها؟! نوچ! اگه ايرادي به DMC 2,4 وارده از نظر داستانيه نه از نظر گيم پلي فوق العادش كه از نظر خيليا (مثه خودم) حتي از GOW هم بهتره... درباره متاي بازي هم فقط ميتونم بگم: Infinity lo0o0o0o0o0o00o0ol
=======================

دوستان، حالا كه داره بحث اينطوري پيش ميره، واسه تنوع ،فكر كنم بهتره هر كي بدترين بازي كه رو ويتا بازي كرده رو بگه... اين جالب ميشه
@ Triangels
شما مطمئن باش بدترين بازي كه رو ويتا بازي كردم، گيدن نبوده؛ بدتر از اونم بازي كردم l0l
;)

مثل این که یه بازی با نام Velocity داره برای ویتا بازسازی(Remade)میشه اسمشم گذاشتن Velocity Ultra اگه کسی از این بازی خبری چیزی داره رو کنه(کل Web رو گشتم بازی ای به اسم velocity پیدا نکردم:|)
velocityultra.jpg

برنامه ای اسم Wake-up Club هم تو راهه
wakeup-440x270.jpg

یه بازی دیگه به نام Table Ice Hockey هم هست
table-440x270.jpg

بازی Earth Defense Force 2017
edf2017portable-440x270.jpg

آرمان دست خودتو میبوسه:d بگو ببینیم اینا قضیه شون چیه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or