BehzaDG کاربر سایت May 20, 2012 #46 به سوم شخص رای دادم ، ولی در کل بازی خوب باشه ، سبکش زیاد فرق نمیکنه...
dark souls کاربر سایت May 20, 2012 #47 اول شخص وااقع گرايانه ترهست بايدديد كدوم بيشتربه جوبازي ميخوره ولي دركل سوم شخصوبيشتردوستدارم
MR MARSTON کاربر سایت Jun 15, 2012 #48 سوم شخص چون میتونی خودتو بر انداز کنی و از اطراف لذت ببری ولی اول شخص جز دست هیچی نمیبینی
Навид کاربر سایت Jun 29, 2012 #50 سوم شخص چون توی بازی کنترل بیشتری رو روی حرکاتت داری و تنوع حرکات توش خیلی بیشتره.مثه سری بتزی های GOW یا AC یا elder و...
سوم شخص چون توی بازی کنترل بیشتری رو روی حرکاتت داری و تنوع حرکات توش خیلی بیشتره.مثه سری بتزی های GOW یا AC یا elder و...
mison کاربر سایت Jun 30, 2012 #51 من از بازی هایی خوشم می یاد که هردو رو باهم داشته باشه یعنی یک حالتی مثل SKYRIM که میشد هم اول شخص شد و هم سوم شخص
من از بازی هایی خوشم می یاد که هردو رو باهم داشته باشه یعنی یک حالتی مثل SKYRIM که میشد هم اول شخص شد و هم سوم شخص
koorosh sh کاربر سایت Jun 30, 2012 #52 نوشته شده توسط DNS ERROR: فقط سوم شخص uncharted gta god of war بیشتر... ------------------------------------- من سوم شخص رو بیشتر دوست دارم به چند دلیل قابلیت کاور گیری ! دیدن کاراکترت و حرکات مختلفش دیدن فضای بیشتری از مقابل چون واسه نشون داده شدن کاراکتر دوربین عقبتر طراحی میشه و ...
نوشته شده توسط DNS ERROR: فقط سوم شخص uncharted gta god of war بیشتر... ------------------------------------- من سوم شخص رو بیشتر دوست دارم به چند دلیل قابلیت کاور گیری ! دیدن کاراکترت و حرکات مختلفش دیدن فضای بیشتری از مقابل چون واسه نشون داده شدن کاراکتر دوربین عقبتر طراحی میشه و ...
majid1889 کاربر سایت Jun 30, 2012 #53 کلا اول شخصیه چیز دیگه ایه وقتی داری خودت راه میری اول شخصی وا3 اینکه بهتر توی بازی غرق بشی باید اول شخص باشه اونوقت خودت رو میذاری جای کارکتر
کلا اول شخصیه چیز دیگه ایه وقتی داری خودت راه میری اول شخصی وا3 اینکه بهتر توی بازی غرق بشی باید اول شخص باشه اونوقت خودت رو میذاری جای کارکتر
RealMadrid C.F. Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Jul 17, 2012 #55 هر کدوم قشنگی خودشونو داره مثلا GTA , MAFIA ,AC , اگر اول شخص بشند اصلا کیف نمیده در عکس COD , MOH اول شخص سوم شخص شند اصلا
هر کدوم قشنگی خودشونو داره مثلا GTA , MAFIA ,AC , اگر اول شخص بشند اصلا کیف نمیده در عکس COD , MOH اول شخص سوم شخص شند اصلا
AlucarDracula کاربر سایت Jul 19, 2012 #56 انتخاب خیلی خیلی سخته توی شوتر (و رانندگی!) اول شخص رو بیشتر دوست دارم ولی توی بقیه سبک ها اکثرا سوم شخص رو ترجیح میدم
انتخاب خیلی خیلی سخته توی شوتر (و رانندگی!) اول شخص رو بیشتر دوست دارم ولی توی بقیه سبک ها اکثرا سوم شخص رو ترجیح میدم