و بهترین بازی ـه اول شخصی که 2 ساله دارم باهاش حال میکنم! و مطمئنم تا 1 سال دیگه هم همین طوری باهاش حال میکنم، Modern Warfare 2 هست!
شاهکاری توی سبک FPS بود این بازی!
البته بازی های سوم شخص هم از خیلی جهات برتری دارن، ولی کلا من با اول شخص بیشتر حال میکنم!
کاملا باهات موافقم ولی سوم شخص بازی های قشنگ تری داره
و هرسال بازی های سوم شخص بهرتین بازی های سال میشن البته وقتی که کال آف دیوتی یک نسخه ی خوب بده دیگه هیچکس جلودارش نیست
من توضیح A R S A L A N رو تکمیل تر می کنم...
اول شخص:
تو بیشتر مواقع فقط دست یا سلاح کاراکتر رو می بینی...
فضای دید دقیق تر
سوم شخص:
خود کاراکتر کاملا مشخصه و اکثر مواقع دوربین پشت سر و یا رو شونه کاراکتر قرار داره...
فضای دید وسیع تر
اول شخص سبک نوب و عامه پسندیه و هیچ گونه خلاقیت و گیم پلی خوبی نداره ... سرتاسر بازی یه نوک تفنگه و یک لشگر آدم برای کشتن... البته بعضی بازی ها تو این سبک استثنا هستن مثل ریدیک....
نوآوری،گیمپلی و تنوع رو تنها میشه تو سوم شخص ها دید...
کلا سوم شخص بهتره. چون پتانسیلش برای تعریف کردن یه داستان خوب و جذاب بالاتر از اول شخصه (البته به استثنای COD:Black Ops که داستان خوبی داشت ) و المان های دیگه مثل حل معما و پلتفرمینگ و ... که بازی رو از یکنواختی در میارن رو بهتر می شه توش پیاده کرد. زاویه دیدش هم بهتر از اول شخصه که اگر هم 4-5 ساعت پشت هم نشستی پای بازی بعدش کمتر احساس سر گیجه می کنی ! :d
از لحاظ خوب بودن که جفتشون خوب هستن ولی من سوم شخص رو بیشتر دوست دارم
شخصا اساسینز کرید و انچارتد و بتمن و ... رو به بتلفیلد و کال اف دیوتی و ... ترجیح میدم
ضمیر اول شخص و سوم شخص که میدونی چیه؟اینم همونه.اول شخص جایی که از اون اطرافو چشم خود کاراکتره.ولی سوم شخص جایی که شما اطرافو می بینی پشت سر کاراکتره مثل Batman:Arkham City