بازی های سوم شخص رو بیشتر دوست دارید یا اول شخص؟؟؟

اول شخص یا سوم شخص؟؟؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    146
سلام
دوستان من هم به شخصه بازی های سوم شخص رو خیلی دوست دارم و اکثر دوستان هم سوم شخص رو میپسندن اما کسی دلیل محکمی واسه انتخاب سوم شخص نداده ولی من فکر میکنم چون در سوم شخص حرکات آرتیستی و زیبای کارکتر رو میبینیم مثلا جا خالی دادن ها و فرار کردن ها و خیلی چیزهای دیگه ولی در اول شخص به ندرت این چیزها دیده میشه و یا کلا با تغییر دوربین صورت میگیره که زیاد جالب نیست و بهترین بازی سوم شخص رو که خیلی خیلی دوستش دارم و با اون حال میکنم ( البته مربوط به کنسول XBOX360 هستش ) Red Dead Redemption و Red Dead Redemption undead هستش واقعا بازی باحالی هست اگه کسی بازی تو این حد و اندازه واسه PC سراغ داره معرفی کنه .

من به هر دو علاقه دارم ولی بیشتر من سوم شخص حالش بیشتر نمیدونم و بازی های اول شخص باحال زیاد نیست
ولی ماله سوم شخص زیاده چون سابقش زیاده

سلام به همه
کمک فوری
من یک مغازه دارم .می خواستم یک سری بازی PC و abox360 رو برای فروش قرار بدم .
به نظر شما الان جدید ترین بازی ها و قشنگ ترین هاشون که بزارم خیلی ها دوست دارند که بخرند را چی پیشنهاد می دید ؟
بازی هایی که جدید جدید باشه برای PC و xbox60 و جذاب و باحال ؟

فقط سوم شخص.. من موندم اول شخص چه لذتی داره؟!؟. برا همینه از هر چی بازی جنگی بدم میاد..:))
hate call of duty..hate batt****eld=))
در مرود کال آف دویتی که حرفی نیست چون پرفروش ترین بازی سال در 2011 بود تازه بعضی مواقع سوم شخص هم میشه کال آف دیوتی هنوز نفهمیدم چجوری فقط یک بار بازی کردم
http://up.vatandownload.com/images/me68naebv6uf9rup5oa.jpg
http://up.vatandownload.com/images/0ui7h03494rhvxp1081a.jpg
IRFREEUP-آپلود سنتر ایرانیان - iw5mp 2012 03 02 03 42 03 22
IRFREEUP-آپلود سنتر ایرانیان - iw5mp 2012 03 02 03 42 06 79
IRFREEUP-آپلود سنتر ایرانیان - iw5mp 2012 03 02 03 41 52 76

سوم شخص!
برای اینکه زاویه دید کلی ای داری...
تملم بازی هایی که کردم :d واسه همینم نمیشه انتخاب کرد از بینشون... (نکته: جای FF و DMC محفوظه :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or