WW_EA
کاربر سایت
دوستان اگه يه جوانمردي لينك صفحه اي كه 1fichier از بازي هاي PS4 گذاشته را بزاره ممنون ميشم. من نتونستم صفحشو پيدا كنم.
این بود که پاک شدن بازی ها:
دوستان اگه يه جوانمردي لينك صفحه اي كه 1fichier از بازي هاي PS4 گذاشته را بزاره ممنون ميشم. من نتونستم صفحشو پيدا كنم.
دوستان لينكاي تمامي DLC هاي داستاني و بقيه محتويات اضافه Assassins Creed Origins و DLC داستاني NOT A HERO بازي اويل 7 همين چند ساعت پيش تو سايتاي خارجي اومده و اگه يه جوانمردي لينكشونو مستقيم كنه لطف كرده
NOT A HERO رو دانلود ها گذاشته
DLC های Assassins Creed Origins رو لینکشو بده
ممنون دوست عزیز ، فقط بازی رو اجرا کردی یا دی ال سی های بازی رو هم تونستی اجرا کنی؟ منظورم اینه که کاراکترهای اضافه الان باز شده برات یا نه؟مورد دوم رو نمیدونم ولی مورد اول رو نسخه duplex رو از downloadha گرفتم و به راحتی اجرا شد
لینک dlc the last of us -(left behind)کسی داره؟
ممنون دوست عزیز ، فقط بازی رو اجرا کردی یا دی ال سی های بازی رو هم تونستی اجرا کنی؟ منظورم اینه که کاراکترهای اضافه الان باز شده برات یا نه؟
3 تا کاراکتر اضافه میشه با دی اب سی هاش تو قسمت انتخاب بازیکن قسمت یک نفره یا دو نفره. من وچند تا دوستان دانلود کردیم دی ال سی هم نصبیدیم و کاراکترهای اضافه میان اما قابل انتخاب نیستنفکر کنم توی خودش یعنی نسخه remastered باشه
والا من فقط یه مرحله single player رو رفتم که ببینم درسته یا نه
کاراکتر اضافه داره؟ توی کدوم بخش؟
ممنون دوست عزیز ، فقط بازی رو اجرا کردی یا دی ال سی های بازی رو هم تونستی اجرا کنی؟ منظورم اینه که کاراکترهای اضافه الان باز شده برات یا نه؟
3 تا کاراکتر اضافه میشه با دی اب سی هاش تو قسمت انتخاب بازیکن قسمت یک نفره یا دو نفره. من وچند تا دوستان دانلود کردیم دی ال سی هم نصبیدیم و کاراکترهای اضافه میان اما قابل انتخاب نیستن
دوستان لينكاي تمامي DLC هاي داستاني و بقيه محتويات اضافه Assassins Creed Origins و DLC داستاني NOT A HERO بازي اويل 7 همين چند ساعت پيش تو سايتاي خارجي اومده و اگه يه جوانمردي لينكشونو مستقيم كنه لطف كرده
دوستمون بالا جواب دادنکدوم سایت؟
من داداش به دانلودها در مورد DLC هاش پيام دادم و لينكشو براشون فرستادم تا مستقيمش كنن و اونا الان تمامي محتويات اضافشو اضافه كردن.
دوستمون بالا جواب دادن
منظورم اون سایت خارجی بود.
دانلودها که یکی در میون میزاره بازیا رو