بازی های دامپ شده برای ps4 فریمور 4.05

دوستان لينكاي تمامي DLC هاي داستاني و بقيه محتويات اضافه Assassins Creed Origins و DLC داستاني NOT A HERO بازي اويل 7 همين چند ساعت پيش تو سايتاي خارجي اومده و اگه يه جوانمردي لينكشونو مستقيم كنه لطف كرده

دوستان لينكاي تمامي DLC هاي داستاني و بقيه محتويات اضافه Assassins Creed Origins و DLC داستاني NOT A HERO بازي اويل 7 همين چند ساعت پيش تو سايتاي خارجي اومده و اگه يه جوانمردي لينكشونو مستقيم كنه لطف كرده

NOT A HERO رو دانلود ها گذاشته
DLC های Assassins Creed Origins رو لینکشو بده

• Like
Reactions: THE BEST BOY
مورد دوم رو نمیدونم ولی مورد اول رو نسخه duplex رو از downloadha گرفتم و به راحتی اجرا شد
ممنون دوست عزیز ، فقط بازی رو اجرا کردی یا دی ال سی های بازی رو هم تونستی اجرا کنی؟ منظورم اینه که کاراکترهای اضافه الان باز شده برات یا نه؟

لینک dlc the last of us -(left behind)کسی داره؟

فکر کنم توی خودش یعنی نسخه remastered باشه

ممنون دوست عزیز ، فقط بازی رو اجرا کردی یا دی ال سی های بازی رو هم تونستی اجرا کنی؟ منظورم اینه که کاراکترهای اضافه الان باز شده برات یا نه؟

والا من فقط یه مرحله single player رو رفتم که ببینم درسته یا نه
کاراکتر اضافه داره؟ توی کدوم بخش؟

فکر کنم توی خودش یعنی نسخه remastered باشه

کاراکتر اضافه داره؟ توی کدوم بخش؟
3 تا کاراکتر اضافه میشه با دی اب سی هاش تو قسمت انتخاب بازیکن قسمت یک نفره یا دو نفره. من وچند تا دوستان دانلود کردیم دی ال سی هم نصبیدیم و کاراکترهای اضافه میان اما قابل انتخاب نیستن

کاراکتر اضافه داره؟
3 تا کاراکتر اضافه میشه با دی اب سی هاش تو قسمت انتخاب بازیکن قسمت یک نفره یا دو نفره. من وچند تا دوستان دانلود کردیم دی ال سی هم نصبیدیم و کاراکترهای اضافه میان اما قابل انتخاب نیستن

راستش چک نکردم چون نسخه دانلودها نسخه duplex اپدیت شده به 1.41 هست ولی فکر نکنم dlc داشته باشه همراهش. وگرنه توی فایل nfo ذکر میشد واسه همینم چک نکردم

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mgh2225
سلام دوستان
یه سئوالی داشتم که بیش از حد ذهنم رو درگیر کرده و باعث شد بعد از مدت ها به فروم خوب بازی سنتر لاگین کنم
ببخشید شما چطوری نسخه های fugazi رو پیدا میکنین؟
چون خیلی از بازی ها رو با DLCهاش منتشر کرده. ولی متاسفانه هیچ سایت ایرانی کامل نداره. خارجی ها هم پدرم در اومد نتونستم پیدا کنم
ممنون میشم کمک کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or