vhd
کاربر سایت
سلام لطفا این بازی رو هم بزارید هیچ جا پیدا نمیشه
LITTLE BIG PLANET 3
ممنون
سلام لطفا این بازی رو هم بزارید هیچ جا پیدا نمیشه
LITTLE BIG PLANET 3
ممنون
فقط نسخه اول بازی هست.کسی لینک دیتای هکی Shadow Warrior 2 رو نداره؟
نتونستم پیدا کنم
Danganronpa.Another.Episode.Ultra.Despair.Girls.PS4-DUPLEX.rarسلام
کسی لینک مستقیم از بازی Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girl داره؟
من نسخه ای که top2download گذاشته رو نصب کردم بعد چند روز دیدم دانلودها آپدیت و ... گذاشته دانلود کردم نصب کردم مشکلی نداشت ...دوستان لينكايي كه از بازي tekken 7 تو سايتاي ايراني هستش مال اروپا هست يا آمريكا؟ چون مثلا دانلودها آپديت 1.12 شو گذاشته ولي چون اين آپديت فقط براي ريجن دو هستش موندم بازي اصلي هم ريجن 2 هست يا نه؟
و راستي از ذوستان كسي لينك DLC هاي بازي را داره؟ چون آپديت 1.12 بازي فقط پشتيباني از DLC ها را اضافه ميكنه و براي باز شدن شخصيت ها و لباس هاي بيشتر فيك PKG خود DLC هم لازمه. البته تو سايت PSXHAX بودش ولي چون ديگه لينك بازي نميزاره، اونا هم حذف شدن
خيلي جواب سوال مخصوصا اولي برام واجبه.
سلام
آقا چطوری پچ رو به آپدیت اضافه کردی؟؟
مورد اول رو هنوز نصب نکردم که تست کنم1- کسی تونسته بازی COD WWII رو افلاین اجرا کنه؟
2- کسی تونسته دی ال سی های (کاراکترهای اضافه) بازی Tekken 7 رو اجرا کنه و استفاده کنه؟
اگر کسی هست لطفا بگه از کجا دانلود کرده، ممنون
درود1- کسی تونسته بازی COD WWII رو افلاین اجرا کنه؟
2- کسی تونسته دی ال سی های (کاراکترهای اضافه) بازی Tekken 7 رو اجرا کنه و استفاده کنه؟
اگر کسی هست لطفا بگه از کجا دانلود کرده، ممنون
شما اول که کنسول روشن میشه پیلود hen رو با یکی از روشا ارسال میکنید به کنسول و گزینه Debug Setting به آخر ستینگ کنسول اضافه میشهسلام به همگی
من الان gta Vرو دانلود کردم الان فقط کافیه با یه هارد به کنسول وصل کنم وبا روش hen و با pkg installerنصب کنم؟؟؟