M ξ λ δ ζ
کاربر سایت
چرا لینک ازش هست ولی خودم دانلود نکردم ازشسلام
هنوز ریلیز رسمی نشده تا قرار بدیم. مثل بازی Dying Light The Following
دوستان خواستن دانلود کنن
FEX.NET - облачный сервис хранения и передачи файлов
چرا لینک ازش هست ولی خودم دانلود نکردم ازشسلام
هنوز ریلیز رسمی نشده تا قرار بدیم. مثل بازی Dying Light The Following
حجم فایل کمه ولی تعدادش پارت هاش زیادهنه متاسفانه دوست عزیز
اینو خودم مستقیم کردم
oboom قابلیت resume داره و به تغییر ip هم حساس نیست. سرعت دانلودشم خیلی بالاس. مشکل چیه پس؟
این ریلیز رسمی نیست خب مشخص نیست درست باشه یا نه یک بزرگواری تست کنه خیلی خوب میشه.چرا لینک ازش هست ولی خودم دانلود نکردم ازش
دوستان خواستن دانلود کنن
FEX.NET - облачный сервис хранения и передачи файлов
حجم فایل کمه ولی تعدادش پارت هاش زیاده
می خواستم همه رو تو یه لینک دانلود بشه ...
تو کدوم سایت لینک ها رو مستقیم میکنی ؟
خودم از ps4 seve3 استفاده میکنم و از بین گزینه ها همیشه با ps4-hen-vtx هکی میکنم. اگه بهتر و کاملترشو دارید بزارید شاید نسخه من قدیمیهاین قضیه ربطی به نسخه بازی نداره و مربوط به پیلودی هست که استفاده میکنید واسه خودم تو uncharted 1 این مشکل پیش اومد بعد تو فیفا 18 هم سیوهام پرید متوجه شدم از پیلوده مجددا از روش اندروید استفاده کردم دیگه مشکل خاموشی وسط گیم ندارم
شما با ps4 serve3 مشکل خاموشی وسط گیم داری؟؟خودم از ps4 seve3 استفاده میکنم و از بین گزینه ها همیشه با ps4-hen-vtx هکی میکنم. اگه بهتر و کاملترشو دارید بزارید شاید نسخه من قدیمیه
دفعه اولمه کلا وسط بازی خاموش شد تا بحال نداشتمشما با ps4 serve3 مشکل خاموشی وسط گیم داری؟؟
اگه آره پس روش های دیگه رو تست کنید
درود. خیرسلام
دوستان نسخه ای از Uncharted 4 هست که حجم کمتر از 60 گیگ داشته باشه ؟ چون من هارد ندارم فلش دارم و فضای انتقالش رو ندارم و این مسئله داره دیوانه میکنه من راستش
اگر نسخه کم حجم تری بدین واقعا ممنون میشم
والا من نسخه Fire Fades Edition رو از mega گرفتم و هیچ مشکلی هم نداره دیگه نیاز نبود تک پارت تک پارت دانلود کنم و سزعتش هم خیلی خوب بود (بعش این سایت های ایرانیه) نمی دونم چرا شما گیر دادید به این دانلودها و p30day و ...من در عجبم چرا تا حالا سایت های ایرانی بازی Dark Souls 3 The Fire Fades Edition رو قرار ندادن واس دانلود ؟!!!
سلاموالا من نسخه Fire Fades Edition رو از mega گرفتم و هیچ مشکلی هم نداره دیگه نیاز نبود تک پارت تک پارت دانلود کنم و سزعتش هم خیلی خوب بود (بعش این سایت های ایرانیه) نمی دونم چرا شما گیر دادید به این دانلودها و p30day و ...
سلام
اولا که میشه لینکشو بفرستی ؟!
بعدش اخه فکر نکنم سرعت دانلود حداکثری بده ها ! وسطش قطع بشه چی؟!
سرعتش که از سایت هایی که می گیری خیلی بیشترهسلام
اولا که میشه لینکشو بفرستی ؟!
بعدش اخه فکر نکنم سرعت دانلود حداکثری بده ها ! وسطش قطع بشه چی؟!