بازی های جدید کینکت(نقد و عکس و تریلر و توضیحات)

دوستان چند تا بازی خوب معرفی کنین اینا که گذاشتین همش اومده؟ بچه گانه نباشه فقط
راستی یه بازی بود که یه مرد عینکی اسلحه داشت اسمش یادم نیست اون اومده؟
اخه چرا تو دهات ما بازی ها به روز نمیشه الان یه ماهه منتظرم بازی بیاد........

اون بازيي كه مي گي فكر كنم blackwater باشه
خيلي مزخرفه
بهترين بازي از نظر من:

kung-fu-high-impact

اين ها هم خوبن:

puss in boots

motionsports-adrenaline

winter-stars

ولي به نظر من
kung-fu-high-impact
بگير پشيمون نمي شي

kung-fu-high-impactرو دارم ما بیشتر جمعی بازی می کنیم .............چی بیشنهاد میکنی؟
راستی mass effect better with kinect
چیه راسته؟

اره راسته جریانشم اینه که تو بازی میت.نی به صدا به همراهات دستور بدی یه دیالوگ ها رو بخونی تا انتخابشون کنی.

دوستان امروز رفتم از دهاتمون گیم بگیرم باور می کنین هیچی نداشت یکیش گفت اماکن گیر میده یکیش گفت یک روز بعد اینکه گیم بیاد ما داریم گفتم این گیم دو ماهه اومده ........یکیشم گفت هااااااااااااااا..... کینکت چیه دیگه...خلاصه دست از با درازتر برگشتم میگین چیکار کنم؟

دوستان امروز رفتم از دهاتمون گیم بگیرم باور می کنین هیچی نداشت یکیش گفت اماکن گیر میده یکیش گفت یک روز بعد اینکه گیم بیاد ما داریم گفتم این گیم دو ماهه اومده ........یکیشم گفت هااااااااااااااا..... کینکت چیه دیگه...خلاصه دست از با درازتر برگشتم میگین چیکار کنم؟
و خداوند سایت های فروش بازی را افرید.........:))

و خداوند پول را افرید اخرین باری که سفارش دادم سه ماه بعد رسید دستمhttp://forum.bazicenter.com/images/smilies/yahoo/yahoo_11.gif

تو كدوم شهري؟

---------- نوشته در 06:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:32 AM ارسال شده بود ----------

و خداوند پول را افرید اخرین باری که سفارش دادم سه ماه بعد رسید دستمhttp://forum.bazicenter.com/images/smilies/yahoo/yahoo_11.gif

تو كدوم شهري؟

من یه سری ها رو گرفتم، برای رقص هم Dance centeral فوق العاده ست. Disney خیلی جالبه و بازیهای ورزشی هم از winner stars خیلی خوشم اومد، البته بازیهای بیشتر هم گرفتم. آلوین به نظر جالب میاد ... کسی puss in boots رو گرفته !؟

من یه سری ها رو گرفتم، برای رقص هم Dance centeral فوق العاده ست. Disney خیلی جالبه و بازیهای ورزشی هم از winner stars خیلی خوشم اومد، البته بازیهای بیشتر هم گرفتم. آلوین به نظر جالب میاد ... کسی puss in boots رو گرفته !؟

من گرفتم

درود
اگه کسی Kinect رو داره ولی هنوز Dance Central رو بازی نکرده اولین فرصت بازی کنه یه جورایی چون من خیلی اهل کنسول نبودم تا الان 360 رو فقط برای همین نگه داشتم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or