بازی های جدید کینکت(نقد و عکس و تریلر و توضیحات)

ندیدم کسی اینجا از zumba fitness 2 صحبت کنه به نظر من بسیار چیز خوبی برای ورزش هست در اصل رقص هست که حرکات ورزشی را در بر میگیره اگر اهل ورزش با کینکت هستید و از محیط بی روح بازی هایی مثل fitness evolve , ufc خسته شدید به شدت بهتون پیشنهاد میکنم چون حداقلش آهنگاش در حدی لذت بخش هست که شما رو ترقیب کنه 3 باهاش ورزش کنید تشخیص هم خوب میده برای دختر خانوم ها به ویژه پینهاد میکنم البته آقا پسرا هم میتونن اگر خجالت و این حرف ها که مال دختراست را بزارن کنار اگر مردونگی به این حرف های بود همه ی مردهای ایران مرد بودن ....

سلام بچه ها خوشهالم که به جمع تون اومدم و خوشهالم که همچین جایی برای بحث در مورد بازی های کینکت هست....خب منم تقریبا یک سال و خورده ای هست که کینکت دارم و 99 درصد بازی هاشم دارم....حاضرم راجع به همه شون بحث کنیم...در ضمن من مقاله ای توی سایت دیگه ای راجع به برتری های کینکت نسبت به موو نوشتم که اگه خواستین میتونم لینکشو بهتون بدم...راستی بچه ها این کینکت استار وارزه خیلی جالب و فوق العادس و تا حالا یکی از بهترین بازی های کینکته...من تا وسطاش رفتم...راستی کسی از بچه های اینجا توی لایو هم هست؟ که اونجا هم میتونیم بازی های کینکت رو انلاین بزنیم:)

---------- نوشته در 12:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 AM ارسال شده بود ----------

کسی Yoostar On MTVرو بازی کرده

اره من شماره اولشو دارم ولی خیلی منتظر بودم که اینم توی بازار ایران بیاد ولی هر جا میگردم نیست...واقعا یو استار فوق العادس

---------- نوشته در 12:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:23 AM ارسال شده بود ----------

ندیدم کسی اینجا از zumba fitness 2 صحبت کنه به نظر من بسیار چیز خوبی برای ورزش هست در اصل رقص هست که حرکات ورزشی را در بر میگیره اگر اهل ورزش با کینکت هستید و از محیط بی روح بازی هایی مثل fitness evolve , ufc خسته شدید به شدت بهتون پیشنهاد میکنم چون حداقلش آهنگاش در حدی لذت بخش هست که شما رو ترقیب کنه 3 باهاش ورزش کنید تشخیص هم خوب میده برای دختر خانوم ها به ویژه پینهاد میکنم البته آقا پسرا هم میتونن اگر خجالت و این حرف ها که مال دختراست را بزارن کنار اگر مردونگی به این حرف های بود همه ی مردهای ایران مرد بودن ....

به نظر من که your shape fitness evolved 2012 بهتر و مهیج تره تازه یه قسمت گرم کردن و دنس های مختلف مثل افریقایی و hip hop و ...بهش اضافه شده علاوه بر ورزش اصلیش

---------- نوشته در 12:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:25 AM ارسال شده بود ----------

دیروز جایی شنیدم بازی Fruity Ninja واسه کینکت رو DvD عرضه شده، کسی خبری داره؟
قبلا رو Live اومده بود ولی رو DvD نبود.

من بازی های کینکت رو 99 درصد میخرم ولی اینو ندیدم که بزنن روی دیسک که بیاد ولی توی لایو هست و بازی های ارکید خیلی زیادی هست مال کینک تتوی لایو که fruit ninja در مقابلشون هیچه

---------- نوشته در 12:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:26 AM ارسال شده بود ----------

بضتابید و بروید KUNG FU HIGH IMPACT را بازی کنید که ته بازیه:دی!
واقعا درسته...خیلی عالیه این بازی... اولین بازی مبارزه ایه کینکته که واقعا کامل خودتو اسکن میکنه میذاره توی بازی ولی یکم سخته من تا چند مرحله بیشتر نرفتم:d

---------- نوشته در 12:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 AM ارسال شده بود ----------

فکر کنم برای لایو باشه.
بازیش تو هیچ فروشگاهی نیست
البته نسخه ی pc هم اومده.
بازیش زیاد جالب نیست.

حتما درستش می کنم. شاید تا همین امروز بتونم

می خوام بازی هایی که قبلا اومده بوده رو پاک کنم.

اره اون بازی رو من خیلی دوست دارم ولی فعلا مال کامبیوترش اومده مال کینکتش هنوز نیومده و روی dvd هم میزننش...

---------- نوشته در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:32 AM ارسال شده بود ----------

ظاهراً کینکت اسپرت 2 هم بوکس نداره :(
مشت زنی چی توصیه می کنید؟

نه چونکه توی ks1 بود دیگه توی 2 نذاشتن ولی تنیسش خیلی حال میده مخصوصا انلاین...من که همون روز اول گرفتمش...کلا به نظر من 1 بهتر بود ولی 2 دقیق تره...بازی بکس fighters uncaged رو حتما بگیر ufc و کنگ فو های ایمباکت هم خوبه

---------- نوشته در 12:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:35 AM ارسال شده بود ----------

دوستان کینت ارزش داره 180 هزار هزینه کنیم؟

بابا زندگیه...من الان یه ساله گرفتم هنوز برام تازگی داره...هیچوقت انقدر از خرید چیزی راصی نبودم به اندازه کینکت

بچه ها چند روز بیش چند تا بازی گرفتم star winter اشغاله rabbits واسه جمع عالیه impactخوبه yourshape2هم واسه کم کردن وزن و تحرک عالیه youstar2واسه اونایی که انگلیسیشون خوبه خوبه من زیاد خوشم نیومد بعد دیگه هیچی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or