ir-dl
کاربر سایت
کینکت اسپرت 1 بازی بوکس رو داره، جالب هست.خارج از شوخی بازی بوکس نداره؟
بوکس...مشت زنی...یه چیزی توی این مایه ها
كاملا موافقممن يه جايشزگير كردماون آخراش خيلي سختهبضتابید و بروید KUNG FU HIGH IMPACT را بازی کنید که ته بازیه!
دیروز جایی شنیدم بازی Fruity Ninja واسه کینکت رو DvD عرضه شده، کسی خبری داره؟
قبلا رو Live اومده بود ولی رو DvD نبود.
کسی Yoostar On MTVرو بازی کرده
ندیدم کسی اینجا از zumba fitness 2 صحبت کنه به نظر من بسیار چیز خوبی برای ورزش هست در اصل رقص هست که حرکات ورزشی را در بر میگیره اگر اهل ورزش با کینکت هستید و از محیط بی روح بازی هایی مثل fitness evolve , ufc خسته شدید به شدت بهتون پیشنهاد میکنم چون حداقلش آهنگاش در حدی لذت بخش هست که شما رو ترقیب کنه 3 باهاش ورزش کنید تشخیص هم خوب میده برای دختر خانوم ها به ویژه پینهاد میکنم البته آقا پسرا هم میتونن اگر خجالت و این حرف ها که مال دختراست را بزارن کنار اگر مردونگی به این حرف های بود همه ی مردهای ایران مرد بودن ....
دیروز جایی شنیدم بازی Fruity Ninja واسه کینکت رو DvD عرضه شده، کسی خبری داره؟
قبلا رو Live اومده بود ولی رو DvD نبود.
واقعا درسته...خیلی عالیه این بازی... اولین بازی مبارزه ایه کینکته که واقعا کامل خودتو اسکن میکنه میذاره توی بازی ولی یکم سخته من تا چند مرحله بیشتر نرفتم:dبضتابید و بروید KUNG FU HIGH IMPACT را بازی کنید که ته بازیه!
فکر کنم برای لایو باشه.
بازیش تو هیچ فروشگاهی نیست
البته نسخه ی pc هم اومده.
بازیش زیاد جالب نیست.
حتما درستش می کنم. شاید تا همین امروز بتونم
می خوام بازی هایی که قبلا اومده بوده رو پاک کنم.
ظاهراً کینکت اسپرت 2 هم بوکس نداره
مشت زنی چی توصیه می کنید؟
دوستان کینت ارزش داره 180 هزار هزینه کنیم؟
تو برنامه Take Show - PMC گفت رو DVD هم هست.شما از كجا شنيدي كه ما خبر نداريم؟!؟!؟!؟!
عزیز PMC فقط Game N Tech داره که فقط تریلر نشون میده!تو برنامه Take Show - PMC گفت رو DVD هم هست.