بازی میخرید یا دانلود میکنید [ پست اول خوانده شود ]

شما بازیهاتون رو میخرید یا دانلود میکنین ؟

• داتلود میکنم

رای‌ها: 28 36.8%
  • میخرم

رای‌ها: 48 63.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    76
:dباو..دانلود عذاب اوره..میری میخری بعد راحت بازی میکنی..

اما دانلود ..بیچاره میشی!من تجربه دارم ..اعصاب نداشتم زمانی که دان میکردم..

منم دقیقا همین حسو دارم با اینترنت لاک پشتی . این سری هم میخواستم future soldier رو دانلود کنم تا 1 گیگ بیشتر طاقت نیاوردم و رفتم خریدمش

دانلود که نمیکنم چون ترافیکم میره.یه دوستی دارم ویدئو کلوپ داره میرم از مغازه ش بازیاشو برمیدارم نصب میکنم بش میدم!:d یه سری بازبام که اون نداره اینترنتی میخرم چون هم بصرفه تره هم جایی که من هستم مغازه بازی فروشی به اون صورت نیست که پر و پیمون باشه و همه چی توش پیدا شه.

دانلود که نمیکنم چون ترافیکم میره.یه دوستی دارم ویدئو کلوپ داره میرم از مغازه ش بازیاشو برمیدارم نصب میکنم بش میدم!:d یه سری بازبام که اون نداره اینترنتی میخرم چون هم بصرفه تره هم جایی که من هستم مغازه بازی فروشی به اون صورت نیست که پر و پیمون باشه و همه چی توش پیدا شه.

خب معلومه تو قبرستون بازی فروشی نیست :))
اینو گفتم چون محل سکونتت رو نوشتی قبرستون=))

منم دقیقا همین حسو دارم با اینترنت لاک پشتی . این سری هم میخواستم future soldier رو دانلود کنم تا 1 گیگ بیشتر طاقت نیاوردم و رفتم خریدمش
اره باو...باید صبرت در حد کوه باشه!
بعضی وقت ها هم که دانلود میشد و 2...3 روز طول میکشید میدیدم یه فایلش مشکل داره ..میخواستم خود کشی کنم:d

برادرم مکس پین رو به مدرن ترین روش دان کرد:d
تو دانشگاه شریف برادرم یه ازمایش هایی می کنه که بماند محرمانست.:d
استادش به چند نفر دی گه دارن روش کار می کنن برا همی اونجا یه کامپیوتر به همه داد.(اینجور ادما کم پیدا می شه)حتی وقتی به چالوس اومد اون کامپیوتر رو گزاشت بیش تر پارتا شو دانلود کنه.از اونجا که یه لپتوب داشت:d اینجا هم گرفت بقیه پارتاشو دان کرد.ولی وقتی تموم شد. یه پارتش خراب بود=((.
اقا کسی در مورد دانشگا چیزی نگفت که.چرا؟
اگه خابگاه باشی می تونی از اینترنت مجانی دانشگاه استفاده کنی.(البته اگه خابگاه نزدیک باشه)

استادش به چند نفر دی گه دارن روش کار می کنن برا همی اونجا یه کامپیوتر به همه داد.(اینجور ادما کم پیدا می شه)حتی وقتی به چالوس اومد اون کامپیوتر رو گزاشت بیش تر پارتا شو دانلود کنه.از اونجا که یه لپتوب داشت:d اینجا هم گرفت بقیه پارتاشو دان کرد.ولی وقتی تموم شد. یه پارتش خراب بود=((.
اگه خابگاه باشی می تونی از اینترنت مجانی دانشگاه استفاده کنی.(البته اگه خابگاه نزدیک باشه)

درکت میکنم:|

بابا ایول . بالا خره یه تقریبا هم شهری پیدا کردم اینجا . خوبی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or