بازی میخرید یا دانلود میکنید [ پست اول خوانده شود ]

شما بازیهاتون رو میخرید یا دانلود میکنین ؟

• داتلود میکنم

رای‌ها: 28 36.8%
  • میخرم

رای‌ها: 48 63.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    76
من خودم اینترنت 256 مخابرات با ماهیانه 3 گیگ ترافیک روزانه دارم و شبها هم که از 1 شب تا 6 صبح رایگانه!:d قبلا که اینترنت نداشتم همش بازی میخریدم ولی از اون موقع که اینترنت پرسرعت گرفتم دیگه نمیخرم و دانلود میکنم:d! کلا فایل های سنگین رو شبها دانلود میکنم. به طور متوسط هر ماه با دانلود شبانه رایگان و 3 گیگ روزانه حدود 17-18 گیگ دانلود میکنم!;;) خدا به نسخه ی بلک باکس بازی ها برکت بده که ما رو از خرید بازی راحت کرد!>:d الانم دو روز هستش که مخابرات تایم ترافیک رایگان شبانه رو 2 ساعت افزایش داده و شده از 1شب تا 8 صبح و فکر کنم دانلود ماهانه ام بشه 20 تا 25 گیگ!>:):d.

روزانه 3 گیگ؟!!

روزانه 3 گیگ؟!!
آره روزانه ماهیانه 3 گیگ دارم!

---------- نوشته در 11:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

دوستان اینطور که معلومه شما ها از ترافیک هاتون استفاده لازم رو نمیبرین!:d به خاطر همین لوازم لازم واسه راه اندازی یه دانلود سنتر روی سیستم تون رو میگم و شما هم مثل من با ترافیک 3 گیگ ماهانه در کل 20 گیگ دانلود داشته باشین!>:)
خوب:
1- اول یه دانلود منیجر خوب به نام Internet Download Manager هست اونو بگیرین و نصب کنید سعی کنید آخرین ورژن باشه و کرک شده اسم مختصرش هم IDM هست!
2-یه نرم افزار به نام PC Auto Shutdown واسه خاموش کردن سیستم در زمان مشخص!
3-نرم افزار CfosSpeed واسه افزایش سرعت دانلود و آپلود. فکر کنم آخرین ورژنش 7 باشه!
4-یک عدد مودم ADSL با یک اشتراک اینترنت مخابرات (256 سه گیگ ماهانه باشه بهتره چون من دارم:d)
خوب لوازم آماده هست فقط میمونه یه تنظیم پاور سیستم برای روشن شدن سیستم در یه ساعت مشخص که اول روشن شدن کامپیوتر کلید Delete رو بزنین تا بره داخل یک صفحه ی آبی و از اونجا در بخش تنظیمات پاور برین خودتون متوجه میشین!
بعد شما در IDM یه صف درست میکنین زمان شروع دانلودشو میذارین هر وقت که ترافیک رایگان شروع میشه و زمان پایان رو زمانی میذارین که ترافیک رایگان به پایان میرسه. بعدش واسه اتوماتیک روشن شدن سیستم هم زمانش رو 10 دقیقه قبل از شروع ترافیک رایگان بذارین و واسه اتوماتیک خاموش شدن سیستم زمان اون نرم افزار رو 5 دقیقه بعد از پایان ترافیک رایگان بذارین.خوب دانلود سنتر شما آماده شد و فقط لازمه به صف دانلود فایل اضافه کنید و هر شب قبل از خواب مثل من مودم رو روشن بذارین و با خیال راحت بگیرین بخوابین!|-):d
خوب چرا این طوری مبهوط به مانیتور نگاه میکنی بزن لایک قشنگ رو!;):d

مرتضی جان این روش رو من و داداشم از نه ما پیش که اینترنت پرسرعت گرفتیم داریم اجرا میکنیم اما نه در مورد بازی بلکه در مورد فیلم ! به هر حال ممنون !
من خودم بازی خریدن رو بیشتر ترجیح میدم تا بازی دانلود کردن (تا با این سرعت شاهکار اینترنت ایران بخواد دانلود شه ما بازی رو خردیم ، نصب کریم ، رفتیم تو بازی داریم شروع میکنیم!)

بالاخره روزانه یا ماهیانه؟!
i7705_troll.png

روزانه ماهیانه نشیده بودم!

i7705_troll.png

بابا منظورش اینه که ترافیک مجاز یک ماهش 3 گیگه و به این دلیل میگه روزانه چون شبا رایگانه .
افتاد الان ؟:))

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 11:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

دوستان اینطور که معلومه شما ها از ترافیک هاتون استفاده لازم رو نمیبرین!:d به خاطر همین لوازم لازم واسه راه اندازی یه دانلود سنتر روی سیستم تون رو میگم و شما هم مثل من با ترافیک 3 گیگ ماهانه در کل 20 گیگ دانلود داشته باشین!>:)
خوب:
1- اول یه دانلود منیجر خوب به نام Internet Download Manager هست اونو بگیرین و نصب کنید سعی کنید آخرین ورژن باشه و کرک شده اسم مختصرش هم IDM هست!
2-یه نرم افزار به نام PC Auto Shutdown واسه خاموش کردن سیستم در زمان مشخص!
3-نرم افزار CfosSpeed واسه افزایش سرعت دانلود و آپلود. فکر کنم آخرین ورژنش 7 باشه!
4-یک عدد مودم ADSL با یک اشتراک اینترنت مخابرات (256 سه گیگ ماهانه باشه بهتره چون من دارم:d)
خوب لوازم آماده هست فقط میمونه یه تنظیم پاور سیستم برای روشن شدن سیستم در یه ساعت مشخص که اول روشن شدن کامپیوتر کلید Delete رو بزنین تا بره داخل یک صفحه ی آبی و از اونجا در بخش تنظیمات پاور برین خودتون متوجه میشین!
بعد شما در IDM یه صف درست میکنین زمان شروع دانلودشو میذارین هر وقت که ترافیک رایگان شروع میشه و زمان پایان رو زمانی میذارین که ترافیک رایگان به پایان میرسه. بعدش واسه اتوماتیک روشن شدن سیستم هم زمانش رو 10 دقیقه قبل از شروع ترافیک رایگان بذارین و واسه اتوماتیک خاموش شدن سیستم زمان اون نرم افزار رو 5 دقیقه بعد از پایان ترافیک رایگان بذارین.خوب دانلود سنتر شما آماده شد و فقط لازمه به صف دانلود فایل اضافه کنید و هر شب قبل از خواب مثل من مودم رو روشن بذارین و با خیال راحت بگیرین بخوابین!|-):d
خوب چرا این طوری مبهوط به مانیتور نگاه میکنی بزن لایک قشنگ رو!;):d

داش من هر کاری کردم اون موقع ها مودم روی PPPOe نتونستم کانفیگ کنم و روی بریجه . پس هیچی دیگه من نیتونم اتومات بذارم دانلود شه چون خودم باید کانکت کنم . بعد یه چیز دیگه مگه واسه شما سر ساعت 1 که رایگان میشه دیس کانکت نمیشه و دوباره باید وصل شی که میگی ده دقیقه قبلش بزار رو دانلود ؟

مگه دیوونم پول بریزم تو جیب این مغازه دارهای مفتخور یعنی خیلی کلاه بردارنا من با چندتا از رفیقام که سرعت دانلودمون شبا 120 هستش تو یک یا نهایت دوشب یه بازیو دانلود میکنیم خیلی هم عالیست به شما هم پیشنهاد می کنم همین ککارو کنید

مگه دیوونم پول بریزم تو جیب این مغازه دارهای مفتخور یعنی خیلی کلاه بردارنا من با چندتا از رفیقام که سرعت دانلودمون شبا 120 هستش تو یک یا نهایت دوشب یه بازیو دانلود میکنیم خیلی هم عالیست به شما هم پیشنهاد می کنم همین ککارو کنید

سرعت نت ؟

بابا منظورش اینه که ترافیک مجاز یک ماهش 3 گیگه و به این دلیل میگه روزانه چون شبا رایگانه .
افتاد الان ؟:))

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------

داش من هر کاری کردم اون موقع ها مودم روی PPPOe نتونستم کانفیگ کنم و روی بریجه . پس هیچی دیگه من نیتونم اتومات بذارم دانلود شه چون خودم باید کانکت کنم . بعد یه چیز دیگه مگه واسه شما سر ساعت 1 که رایگان میشه دیس کانکت نمیشه و دوباره باید وصل شی که میگی ده دقیقه قبلش بزار رو دانلود ؟
آره باید یه 5 دقیقه بعد از شروع ترافیک رایگان مودم رو روشن کنی و بعد بگیری بخوابی!:dدیگه این ها ریزه کاری هایی بود که فکر کردم بلدین!:dو اون 10 دقیقه قبل که گفتم زمان روشن کردن سیستم هستش نه مودم !معلومه جزوه رو خوب نخوندی!:d

---------- نوشته در 09:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:27 PM ارسال شده بود ----------

i7705_troll.png

بابا به خدا فارسی گفتم ها!:d یعنی این که ترافیک روزانه ی من به غیر از رایگان شبها ماهیانه 3 گیگ هست که اونم فقط گذاشتم واسه وب گردی و آنلاین بازی کردن!;;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or