بازی میخرید یا دانلود میکنید [ پست اول خوانده شود ]

شما بازیهاتون رو میخرید یا دانلود میکنین ؟

• داتلود میکنم

رای‌ها: 28 36.8%
  • میخرم

رای‌ها: 48 63.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    76
منم تا حالا نشنیدم بازی رو کرایه بدن !!
بابا اینترنت ایران بخوواد یک عکس دانلود کنه پدر ادم رو در میاره چه برسه به بازی :d

بازی PS3 رو کرایه می دن

یک چیزی هست به اسم پول برق، این رو همراه با سرعت پایین بکنی، نتیجش این می شه که باید بری بازی بخری، اونم وقتی که توی کشورت برای عمده مردم چیزی به نام Copyright اصلا معنی نداره.

فکر نکنم با این اوضاع برق و سرعت های اینترنت پایین برای کسی دانلود کردن بازی بصرفه مخصوصا الان که هم بازی های کنسول هم بازی های PC حجم هاشون خیلی زیاد شده.

من که این دو ساله اخیر همه رو دانلود میکنم . نسخه ها کامل رو هم میگیرم .
اینترنتم هم 2مگ نامحدود هست و الحمد لله مشکل حجم نداره واسه همین بازی های حجیم مثل مکس پین 30 گیگ رو هم دانلود میکنم .

ولی کلا یه اینترنت 512 با محدودی ترافیک هم اگه داشته باشی میشه تو ساعات رایگان شبانه دانلود کرد . گرچه ممکنه سه یا چهار رو طول بکشه برای بازی هایی مثل مکس پین و ... ولی باز هم به صرفه تر از اینه که بری 10 تومن هزینه کنی بخری .

ما که یه دو ماه تو شرکت شبا میزاشتیم برا دانلود با IDM که لو رفتیم و خیلی قضیه بیخ پیدا کرد :d البته دیگه شورش رو در آورده بودم رسما
نت نامحدود 256 چنده؟

مگه بازی رو هم کرایه میدن ؟ من که اولین باره شنیدم .
اگه باشه که خیلی خوبه چون یه بار نصب میکنی و بهش میدی و کپی هم میتونی بکنی .
ولی تو شهر ما که نیست .
واقعا خیلی خوبه بازی رو مینصبی وبهش پس میدی:dتاحالا مکس پین 3روبازی نکردم امروز قراره برم بیارم

من از مخابرات گرفتم سه ماهه ، 256 ، نامحدود :34 هزار تومن !
واقعا نامحدوده؟اینطوری نیست که بعد 17 18 گیگ دانلود ماهیانه محدودت کنن و سرعت رو بیارن پایین عین شاتل؟

من که این دو ساله اخیر همه رو دانلود میکنم . نسخه ها کامل رو هم میگیرم .
اینترنتم هم 2مگ نامحدود هست و الحمد لله مشکل حجم نداره واسه همین بازی های حجیم مثل مکس پین 30 گیگ رو هم دانلود میکنم .

ولی کلا یه اینترنت 512 با محدودی ترافیک هم اگه داشته باشی میشه تو ساعات رایگان شبانه دانلود کرد . گرچه ممکنه سه یا چهار رو طول بکشه برای بازی هایی مثل مکس پین و ... ولی باز هم به صرفه تر از اینه که بری 10 تومن هزینه کنی بخری .

10 تومــــــــــــــــــن !!!!!!
بابا من بازی رو 2000 تومن میخرم 10 تمون کجا بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or