بازی میخرید یا دانلود میکنید [ پست اول خوانده شود ]

شما بازیهاتون رو میخرید یا دانلود میکنین ؟

• داتلود میکنم

رای‌ها: 28 36.8%
  • میخرم

رای‌ها: 48 63.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    76

king of north

کاربر سایت
درود بر دوستان عزیز .;)
میخواستم بپرسم که شما بازیتون رو میخرید یا دانلود میکنید ?
من خودم تا حالا بازی های حجم بالا دانلود نکردم . فقط باز های دم دستی و زیر ۱ گیگ مثل بازی های پلتفرمر یا … دانلود کردم .
اگه بازی رو دانلود میکنید ، میخواستم بدونم که شما چه زمانی دانلود میکنید یعنی شبها دانلود میکنید یا روزها ؟ در ضمن اینترنت شما چه سرعتی هست ؟
آخه روزها که دانلود بشه زود ترافیک تموم میشه ( مثلا من ۸ گیگ ترافیک دارم که کفاف دانلود نمیده ) شبها هم که نسبت به روز سرعت کمتری داره معمولا .
در آخر هم میخواستم بگم به نظر شما دانلود کردن بازی بهتر و به صرفه تره یا خریدنش ?!

آخرین ویرایش:
بخری بهتره.تازه با اینترنت ترافیکی نمی ارزه باید اینترنت نا محدود داشته باشی.بعضی وقت ها هم دانلود میکنی موقع اکسترتش میبینی که فایل خرابه!!
من خودم میخرم.

داداش
اینترنت مهای محدود معمولا ساعات رایگان داره

من که همیشه دانلود میکنم مگر اینکه دیگه چه خبر باشه مثل مکس پین 29 گیگ بشه که برم بخرم
اغلبم نسخه های فشرده داون میکنم.

از اینکه برم بزنم هی فرتو فرت سی دی بزارم تا نصب شه و یا سی دی کپی بخرم بعدش خش داشته باشه کلی الاف بشم بدم میاد بخاطر همین نسخه فشرده داون میکنم همین شبی که میخوام بخوابم فرداش برم بخرم . همون شب میزارم رو دانلود فردا صبح بازی میکنم مگه مجبورم؟؟؟

---------- نوشته در 01:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:40 AM ارسال شده بود ----------

بخری بهتره.تازه با اینترنت ترافیکی نمی ارزه باید اینترنت نا محدود داشته باشی.بعضی وقت ها هم دانلود میکنی موقع اکسترتش میبینی که فایل خرابه!!
من خودم میخرم.
معمولا اون فایلایی که ارور میده ارور CRC هست که مشکلی نیست
اگه از یک سایت معتبر دانلود کرده باشی 5 درصد ریکاوری داره و میتونی اون فایل رو فیکس کنی و درست میشه
من خودم خیلی این کارو میکردم

داداش
اینترنت مهای محدود معمولا ساعات رایگان داره

من که همیشه دانلود میکنم مگر اینکه دیگه چه خبر باشه مثل مکس پین 29 گیگ بشه که برم بخرم
اغلبم نسخه های فشرده داون میکنم.

از اینکه برم بزنم هی فرتو فرت سی دی بزارم تا نصب شه و یا سی دی کپی بخرم بعدش خش داشته باشه کلی الاف بشم بدم میاد بخاطر همین نسخه فشرده داون میکنم همین شبی که میخوام بخوابم فرداش برم بخرم . همون شب میزارم رو دانلود فردا صبح بازی میکنم مگه مجبورم؟؟؟

اینترنتت چه سرعتیه ؟

یه گزینه ی هردو هم میزاشتی

---------- نوشته در 02:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:31 PM ارسال شده بود ----------

من که میدم پدرم از شرکتشون دانلود کنه :دی باورتون نمیشه سرعته اینترنتشون 26 مگ ( یا شایدم بیشتر ) تو 10 دقیقه 1 گیگ دنلود میشه ( شایدم کمتر )

تابستان ها هم که میام شیراز با عموم میریم بازار مغازه های بازی فروشی رو خالی میکنیم :دی

یه گزینه ی هردو هم میزاشتی

---------- نوشته در 02:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:31 PM ارسال شده بود ----------

من که میدم پدرم از شرکتشون دانلود کنه :دی باورتون نمیشه سرعته اینترنتشون 26 مگ ( یا شایدم بیشتر ) تو 10 دقیقه 1 گیگ دنلود میشه ( شایدم کمتر )

تابستان ها هم که میام شیراز با عموم میریم بازار مغازه های بازی فروشی رو خالی میکنیم :دی

مگه اینترنت ادارات و شرکتها اجازه ی دانلود فایلهای rar و exe رو میده ؟
من که شنیده بودم جلوشو میگیرن

ببین بستگی داره
اگه بازی ای باشه که خیلی وقته منتظرشم و برام مهم باشه حتما دانلود میکنم البته از وبسایتی که کاملا بهش اطمینان دارم حالا میخاد 1 گیگ باشه یا 100 گیگ نمونش مکس پین 3 که دانلود کردم.
ولی اگه یه بازی معمولی باشه میخرم.

خریدن خیلی بهتره..واسه خودت راحت میری و بازی رو میخری..

اما موقع دانلود کردن به خاطر حجم زیاد اعصابت خورد میشه..و بعد از اینکه دان شد میبینی فایلش مشکل داره..

پس 100 درصد خرید داش

من خودم اینترنت 256 مخابرات با ماهیانه 3 گیگ ترافیک روزانه دارم و شبها هم که از 1 شب تا 6 صبح رایگانه!:d قبلا که اینترنت نداشتم همش بازی میخریدم ولی از اون موقع که اینترنت پرسرعت گرفتم دیگه نمیخرم و دانلود میکنم:d! کلا فایل های سنگین رو شبها دانلود میکنم. به طور متوسط هر ماه با دانلود شبانه رایگان و 3 گیگ روزانه حدود 17-18 گیگ دانلود میکنم!;;) خدا به نسخه ی بلک باکس بازی ها برکت بده که ما رو از خرید بازی راحت کرد!>:d الانم دو روز هستش که مخابرات تایم ترافیک رایگان شبانه رو 2 ساعت افزایش داده و شده از 1شب تا 8 صبح و فکر کنم دانلود ماهانه ام بشه 20 تا 25 گیگ!>:):d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or