بازی رایانه با فرمت PDF

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Shino2dream

کاربر سایت
:blushing:سلام بچه ها منم مثل شما عاشق این مجله محبوب و دوست داشتنیم
یکی دوبار با مسئولان مجله تلفنی صحبت کردم ولی نتونستن راضی شون کنم البه زیاد پافشاری نکردم . نظرم اینه : درسته که این مجله رو بهترین نوع کاغذ گلاسه عرضه می شه اما من همیشه آرزومه که PDF این مجله رو تو آرشیوم داشته باشم . نظرتون چیه که بعد از انتشار هر مجله مدیران بازی رایانه زحمت بکشن تو مجله آینده فایل PDF رو از چاپ خونه تهیه کنن و توی سی دی که بعد از اون می آد بزارن . اینطوری نه ضرری به مجله وارد می شه و هم اینکه به ارزش این مجله اضافه می شه
حالا نظرتون چیه با من همفکرین یا نه ؟;)

بچه ها با "شدیدا موافقم" نوشتن کاری نمی شه کرد اگه واقعا همتون مایل به این کار هستید اعلام آمادگی کنین تا لااقل این تاپیک جون بگیره تا وقتی که یکی از اعضای مجله این رو دید واقعا بهش ارزش قائل بشه.

منهم شدیدا موافقم . فکر کنم اگه این موضوع بصورت نظر سنجی باشه ، خیلی بهتره

بکس عجب ایده باهالی:eek:
من خودم تا حالا آرزوی کلکسیون بازی نما جمع کردن داشتم:love:
واقعآ اونایی که این مجله رو میگیرند باید این تاپیک رو طلا بگیرند

فکر نمیکنید امکان درز مجله هست با این کار؟
البته نمیخوام مقام مجله رو پاین بیام، در مقایسه حتی با مجله ی DPAD نمیرسه اما خوب بلاخره روش هزینه و وقت گذاشته میشه و بده که یکی سریع بره از روی دیسک مجله بازی رو برای بقیه روی اینترنت آپلود کنه.

یه راه حل

فکر نمیکنید امکان درز مجله هست با این کار؟
البته نمیخوام مقام مجله رو پاین بیام، در مقایسه حتی با مجله ی DPAD نمیرسه اما خوب بلاخره روش هزینه و وقت گذاشته میشه و بده که یکی سریع بره از روی دیسک مجله بازی رو برای بقیه روی اینترنت آپلود کنه.

خوب می تونه این کارو اینجوری هم انجام بده==> هر شماره از مجله رو که میده PDF ش رو نگه داره با شماره بعدی مجله بفرسته.یا اصلا یه پول مجزا برای PDF شماره های پیشین مجله در نظر بگیره. این طوری هم به فروشش لطمه نمی خوره هم مای بیچاره یه مجله درست و حسابی ایرانی به آرشیو PDF هامون اضافه می کنیم. :cool:

بابا یه خورده دلتون برای بازیرایانه بیچاره بسوزه.

میدونید اگه این کار رو بکنه به خاک سیاه میشینه!!؟؟

یکی میره PDF مجله رو توی اینترنت میزاره بعد همه میرن مجله رو از تو اینترنت میبینن.

اینجوری دیگه هیچ آدم عاقلی نمیره 2700 تومن پول مجله بده.

اون بیچاره جون میکنه مقاله مینویسه اونوقت همه مفت مفت بشینن راحت استفاده کنن؟؟؟

آخه با نظر شما انصافه؟؟؟

خب بزاره وقتی فروششو کرد pdfشو بده بیرون اینجوری ضرر هم نمیکنه یه فروش اضافه هم رو cd ها میکنه

شماره 1 به بعد رو بزاره !!
یعنی اونا هم هنوز فروش دارن ؟

دیگه چه ما بدبختیم که ملت جنبه ی یه PDF رو هم ندارن و میفتن تو کار پخشش !!!!!!!!!:-"
ولی اینی که رفیقمون گفت حرکت جالبیه ها ؟؟!
از شماره ی 1 تا 5 رو PDF کنن بدن دست ملت !!!!
آرشیمونم کامل میشه .:cool:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or