بازی رایانه با فرمت PDF

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به يه نكته توجه نكرديد
CD هاي بازيرايانه VCD هستن توش PDF نميشه گذاشت :biggrin1:

اااا نه بابا از کجا فهمیدی ؟ دوست عزیز اگه اون یکی تاپیکا رو بخونی می فهمی که بحث سر اینکه cd به dvd تبدیل بشه خیلی بالا گرفته .اگه قرار باشه pdf ای در مجله گذاشته بشه تابلوی گه ظرفیتش کمتر از 100 مگ نمی شه.پس اونموقع حتما cd شده dvd.

نه بابا از کجا فهمیدی ؟
با شما نبودم با بچه هايي بودم كه حواسشون به اين نكته نبود
نه بابا از کجا فهمیدی ؟ دوست عزیز
اين دو تا جمله با هم تناقض دارن ! من نفهميدم داري توحين ميكني يا با احترام حرف ميزني ؟!
تابلوی كه ظرفیتش کمتر از 100 مگ نمی شه.
مثل اين كه شما با فايلهاي PDF كار نكردي ... كي گفته نميشه ؟

عضو تحريريه سايت يكي ديگس. من عضو تحريريه هست:cheesygriم
جناب ازهاریان منظورم همین بود.
از بس گفتم عضو تحریریه سایت دیگه عادتم شده:-":biggrin1:
sorry

آخرین ویرایش:
چه گیری کردیم ماها از یه طرف اگه قانون کپی رایت استفاده بشه دیگه باید قید بازیو فیلمو آهنگو ... بزنیم .از یه طرفم اینجوری از کلی امکانات محروم میشیم .حالا چی میشد 2 ,3 تا کشور اونورتر بدنیا میومدیم

ببخشید منم خواننده مجله بازی رایانه هستم ولی نمیدونم این pdf که میگید چیه؟
یک سوال دیگه هم داشتم درسته که دموی بازی هم توی dvd میذارن؟اگر اینطوره مثلا اگر دموی بازی gears of war بذارن سیستمی که ضعیف میتونه با دمو بازی کنه(منظورم مدل پایین باشه)

ببخشید منم خواننده مجله بازی رایانه هستم ولی نمیدونم این pdf که میگید چیه؟
یک سوال دیگه هم داشتم درسته که دموی بازی هم توی dvd میذارن؟اگر اینطوره مثلا اگر دموی بازی gears of war بذارن سیستمی که ضعیف میتونه با دمو بازی کنه(منظورم مدل پایین باشه)

pdf پسوند فایلهایی است که کتاب الکترنیکی هستند یعنی کل مجله رو میتونی رو کامپیوتر بخونی
در مورد دمو هم خیر دوست من شما باید حتما سیستم مورد نیاز بازی رو داشته باشی چون دمو یک بخش ناقص از نسخه نهایی است

اولین PDF بازی رایانه

سلام به همه دوستان
تا حالا همه نظرهاشون رو گفتن یکی موافق بود یکی مخالف
اما من تصمیم گرفتم با اجازه ناشران بازی رایانه و مدیران عزیز سایت این کار رو خودم انجام بدم به همین خاطر هم دست بکار شدم و انشا الله تا هفته آینده یکی از کارهامو می زارم اگه راضی بودین ادامه می دم
;)فعلاً منتظرم باشین و با نظرهاتون راهنمایی و کمک کنید

آقا کسی بازینما شماره 4 رو می خواد ؟ (اون زمان که سیاه و سفید بود)
اگه تقاضا زیاد بود و حالشم بود اسکن می کنم می زارم.

آخرین ویرایش:
آقا کسی بازینما شماره 1 رو می خواد ؟ (اون زمان که سیاه و سفید بود)
اگه تقاضا زیاد بود و حالشم بود اسکن می کنم می زارم.
سلام دوست عزيز، اگه PDFاش كني خيلي ممنون ميشم، حتما خوندنش خالي از لطف نيست ولي لطفآ اينجا Uploadاش نكن، آخه ماله بازي رايانه هستش.;)

یه چیزی هست به نام کپی رایت. درسته که توی ایران 90% گیمرها نمیتونن با وجود قیمت 60,70 تومنی بازیها زیاد دنبال رعایت این مسآله باشن ولی در مورد یه مجله 3500 تومنی این قضیه خیلی فرق میکنه. این تاپیک هم برای این زده شده که راجع به قرار گرفتن PDF ها توی خود مجله بازی رایانه بحث بشه نه قرار دادن اونها برای دانلود. تحریریه بازی رایانه این همه زحمت میکشن و مینویسن و چاپ میکنن و پخش میکنن بعد یه نفر با یه کلیک ساده بتونه اونها رو بخونه اصلآ کار جالبی نیست.
پست مربوط به اسکن های مجله پاک شد و در صورت تکرار (در مورد هر مجله ایرانی ای) برخورد میشه.
با تشکر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or