بازی رایانه با فرمت PDF

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فکر نکنم به نفعشون باشه
مثلا قبلا میشد که من فرصت نداشتم یا دسترسی برای خرید نداشتم و میرفتم دو شماره رو با هم میگرفتم و معمولا باجه ها شماره قبلی رو هم دارن.
اما اونجوری من میرم شماره آخرو میخرم و شماره قبلی رو هم پی دی اف شده میخونم.
یا گاهی برای خرید شماره های قبلی با دفترشون تماس میگیرن و خرید میکنن که اونجوری هم باز این کار ضرره:دی

آخرین ویرایش:
یکی میره PDF مجله رو توی اینترنت میزاره بعد همه میرن مجله رو از تو اینترنت میبینن.

یک کار دیگه میشه کرد :

مثلا وقتی نسخه جدید چاپ شد ، pdf نسخه قبلی رو ارائه کنن ! :biggrin1:

یا اینکه چند وقت یه بار ، pdf اش رو بفروشن !

اگه قبول نکردن pdf بدن بیرون بیاین ازش اسکن بگیریم بزاریم تو نت:biggrin1:ورشکستشون کنیم:-"

اگه قبول نکردن pdf بدن بیرون بیاین ازش اسکن بگیریم بزاریم تو نت:biggrin1:ورشکستشون کنیم:-"

کاملا باهات موافقم.حالا که به هیچ عنوان نمی خوان بدن بیاین خودمون اسکن کنیم.اگه یه مجله با دادن PDF های شماره های گذشته می خواد ورشکست شه چه بهتر که از همین حالا بشه:shrewd:.اصلا حالا که اونطوره هر شماره جدیدی که اومد بیاین فرداش خودمون اسکناشو بذاریم. :twisted:
(خدا عاقبت این تاپیکو به خیر کنه ):no:

دیگه چه ما بدبختیم که ملت جنبه ی یه PDF رو هم ندارن و میفتن تو کار پخشش !!!!!!!!!:-"
ولی اینی که رفیقمون گفت حرکت جالبیه ها ؟؟!
از شماره ی 1 تا 5 رو PDF کنن بدن دست ملت !!!!
آرشیمونم کامل میشه .:cool:

:mad:آخه این چه وضعشه چرا هیچکس به دقت این تاپیکو نمی خونه
من که اولش هم گفتم بعد از اینکه مجله به فروش رفت تو شماره آینده PDF مجله قبلی رو بزاره دیگه چه جایه بحثی مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بجای اینکه کمک کنین این کار عملی بشه همش بهونه می گیرین
( ببخشین اگه عصبانی شدم و زیاده روی کردم )

من میگم بجای سی دی dvdبزارن و pdfشماره قبلی رو هم در dvdبهمراه تریلر ها قرار بدهند

عملا فعلا نمي‌شه مجله رو به صورت pdf منتشر كرد چون هنوز وضعيت كپي رايت اصلا جالب نيست و الان همين جوريش اگر بخوايم اين كار رو بكنيم مي‌تونيد كپي‌هاي سي‌دي رو تو وليعصر 250 تومن بخريد. اين فكر در ابتدا به ذهنمون رسيده بود ولي بعد از بررسي بازار و وضعيت وخيم كپي رايت اين كار عملي نيست. دوم اين كه در صدر تغييرات تبديل سي دي به دي وي دي هست كه از شماره بعد اجرا ميشه، در مورد اين كه شماره‌هاي قبلي رو به صورت پي دي اف قرار بديم باز هم امكان تقلب زياده چون الان بحث تعدد مجله‌هاي الكترونيكي شركتي زياد شده و هر شركت توليد كننده بازي در ايران براي اينكه نظر ارشاد رو جلب كنه در صدد اين هست كه مجله الكترونيكي بده بيرون. با اين كار كافي هست ما مجله رو پي دي اف كنيم تا اونا هم بدون زحمت يه كپي زيبا از مطالب بگيرن و با فرمت جديد اونو منتشر كنن.

عملا فعلا نمي‌شه مجله رو به صورت pdf منتشر كرد چون هنوز وضعيت كپي رايت اصلا جالب نيست و الان همين جوريش اگر بخوايم اين كار رو بكنيم مي‌تونيد كپي‌هاي سي‌دي رو تو وليعصر 250 تومن بخريد. اين فكر در ابتدا به ذهنمون رسيده بود ولي بعد از بررسي بازار و وضعيت وخيم كپي رايت اين كار عملي نيست. دوم اين كه در صدر تغييرات تبديل سي دي به دي وي دي هست كه از شماره بعد اجرا ميشه، در مورد اين كه شماره‌هاي قبلي رو به صورت پي دي اف قرار بديم باز هم امكان تقلب زياده چون الان بحث تعدد مجله‌هاي الكترونيكي شركتي زياد شده و هر شركت توليد كننده بازي در ايران براي اينكه نظر ارشاد رو جلب كنه در صدد اين هست كه مجله الكترونيكي بده بيرون. با اين كار كافي هست ما مجله رو پي دي اف كنيم تا اونا هم بدون زحمت يه كپي زيبا از مطالب بگيرن و با فرمت جديد اونو منتشر كنن.

ببخشید میشه یه سوالی بپرسم ؟ شما عضو نویسندگان این مجله هستید؟ :biggrin1:

به نظر منم این فکر جالب نیست که هر سری فایل pdf شماره قبل رو بدن بیرون چون خیلیا (یکیشم خودم) به جای اینکه مجله رو بگیرن میرن فایل رو مفت دانلود میکنن ولی به نظر من اگه از pdf چند شماره قبل شروع کنن میشه چون هرکی دنبال مطالب جدید باشه میره مجله رو میگیره و هر کی هم دنبال مطلب و تحلیل بازیا باشه و مثل من دسترسی به شماره های گذشته نداشته باشه میتونه از pdf استفاده کنه. البته انتشار نسخه pdf شماره های قبلی فقط میتونه جنبه بشر دوستانه داشته باسه و عملا سود چندانی برای شرکت نداشته باشه ولی در عوض دل هزاران هوادار رو شاد میکنن:cheesygri
راجع به شرکتای دیگه که ممکنه کپی برداری کنن هم بگم که بازی رایانه انقدر شهرت و اعتبار داره که مثلا خود من pdf بازی رایانه رو ول نمیکنم برم سراغ بقیه شرکتا.

به يه نكته توجه نكرديد
CD هاي بازيرايانه VCD هستن توش PDF نميشه گذاشت :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or