بازی جدیدی از سری Crysis به احتمال زیاد در دست ساخت است [بروزرسانی]

WonderMahdi

کاربر سایت
اکانت رسمی Crysis در توییتر بعد از 4 سال برگشته و به شایعات بازگشت این فرنچایز قوت بخشیده است.

Crysis 3

در روز اول آپریل سایت Crysis.com با انتشار عکسی از Nomad، طرفداران را هیجان‌زده کرد اما بسیاری آن را شوخی دروغ اول آپریل میدانستند. در ماه مارچ نیز یک ویدیو برای نشان‌دادن قدرت CryEngine منتشر شد که در انتهای آن محیطی مانند Crysis دیده می‌شود.

ولی در ساعات اخیر اکانت توییتر این بازی با انتشار پیامی همه را شوکه کرد. در این توییت ققط "دریافت اطلاعات" نوشته شده است و پس از آن اکانت‌های رسمی Xbox و Nvidia هیجان خود را نسبت به این توییت نشان دادند. تمام این اتفاقات میتواند به رونمایی قسمت جدید این سری ختم شود. همچنین پیام اکانت‌های ایکس‌باکس و Nvidia میتواند خبر از یک همکاری تبلیغاتی بدهد.

سری Crysis همیشه دارای گرافیک خارق‌العاده بوده‌اند و انتشار قسمت بعدی آن برروی کنسول‌های نسل بعد یک خبر فوق‌العاده است.

https___pbs.twimg.com_media_EVuAIi2WoAE3Kk7_format=jpg&name=4096x4096.jpg

"Crysis Remastered brings new graphic features, high-quality textures, and the CRYENGINE's native hardware - and API-agnostic ray tracing solution for PC, PlayStation, Xbox, and - for the very first time - Nintendo Switch.

Attachments

• screenshot-twitter.com-2020.04.13-19_40_30.png
    screenshot-twitter.com-2020.04.13-19_40_30.png
    20 KB · مشاهده: 617
  • Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
    Video to animated GIF converter.mp4_20200414_041140.074_1.jpg
    211.9 KB · مشاهده: 1,127
Last edited by a moderator:
این تفلیها هر سری نسخه جدید دادن یک نسخه دزدی قبل ریلیز اصلی درز پیدا میکرد امیدوارم اینسری اینطوری نشه !
(گرچه از یک جهت خوب بود!!!:-":Cheesygrin: چون روش موتور بازی هم بود!میشد سیخش کرد =P~)

• Like
Reactions: Z-fan
حق IP هم رسیده به خود Crytek و خبری از اون EA جهان خوار نیست:

View attachment 137511
الهی شکرت ^:)^

چه خبری بهتر از این، انشالله بتونن یه ناشر درست واسه نسخه بعدی پیدا کنن، EA که نیست مایکروسافت هم ترجیحا "هیچ" نقشی رو پروژه نداشته باشه (که قطعا نخواه داشت)...

الهی شکرت ^:)^

چه خبری بهتر از این، انشالله بتونن یه ناشر درست واسه نسخه بعدی پیدا کنن، EA که نیست مایکروسافت هم ترجیحا "هیچ" نقشی رو پروژه نداشته باشه (که قطعا نخواه داشت)...
البته الان متاسفانه خطر اپیک بیخ گوش همه‌ی IPهای جذاب و پول لازمه!
امیدوارم کرایتک از حمایت خوب کامیونیتی استیم از ارلی اکسس هانت درس بگیره و مثل رمدی نره تو دامن این اپیک نکبت :|

امیدوارم کرایتک از حمایت خوب کامیونیتی استیم از ارلی اکسس هانت درس بگیره و مثل رمدی نره تو دامن این اپیک نکبت :|
به نکته خوبی اشاره کردی (اپیک)
در حال حاضر اپیک بهترین گزینه واسه کراتیک محسوب میشه :p کل بودجه بازی رو فاند میکنن سود بازیشون هم 50/50 هست ولی خوب فک نکنم به خاطر کل کل موتوری که توی بازار دارن جواد حاضر بشه بره زیر پر و بال ـش (متاسفانه :|)

:دی

بره آقا بره من که مشکلی ندارم، احیای کرایتک مهم تره...

الان خیلی از وضعیت کرایتک خبر ندارم کلا تو سکوت خبری بودن اما از بعد عرضه اون رایز نحس، این شرکت به خاک سیاه نشست واقعا. همه چیزشو از دست داد، تک تک شعبه هاش رو فروخت، اعضای اصلیش رفتن و حتی سوات یرلی هم رفت کنار و الان اگر اشتباه نکنم سمت اجرایی نداره و فقط جزء سهام دارهای ارشده...

قشنگ تا مرز ورشکستگی رفتن و اگر اشتباه نکنم با چند تا وام زنده موندن... به هر حال، اگر همکاری با اپیک براشون مفیده من امیدارم همکاری کنند... ناشر تردپارتی دیگه ای هم الان تو بازار خیلی نیست، اکثرا بالا سر استودیوهای داخلی خودشون هستند...
یکی همین اپیکه که خیلی محتمله یکی دیگه THQ Nordic که ول معطله...

به نکته خوبی اشاره کردی (اپیک)
در حال حاضر اپیک بهترین گزینه واسه کراتیک محسوب میشه :p کل بودجه بازی رو فاند میکنن سود بازیشون هم 50/50 هست ولی خوب فک نکنم به خاطر کل کل موتوری که توی بازار دارن جواد حاضر بشه بره زیر پر و بال ـش (متاسفانه :|)

:D
من امیدوارم بتسدا بره سراغشون :دی اگرچه اشتباهاتی مثل فال اوت ۷۶ داشتن اما بتسدا واقعا ناجی ژانر شوتر بوده این چند سال، هم id رو نجات داد هم arkane و machine games رو به دوتا استودیوی فوق العاده تبدیل کرد. احیای doom و wolf بدون بتسدا ممکن نبود. الان هم باید کرایتک و انجینیش رو بخرن تا بشن قطب مطلق شوتر :دی سابقه‌ی همکاری با همدیگه رو هم سر Prey و اون آی‌پی جدید بتسدا بتل‌کرای دارن

من امیدوارم بتسدا بره سراغشون :D اگرچه اشتباهاتی مثل فال اوت ۷۶ داشتن اما بتسدا واقعا ناجی ژانر شوتر بوده این چند سال، هم id رو نجات داد هم arkane و machine games رو به دوتا استودیوی فوق العاده تبدیل کرد. احیای doom و wolf بدون بتسدا ممکن نبود. الان هم باید کرایتک و انجینیش رو بخرن تا بشن قطب مطلق شوتر :D سابقه‌ی همکاری با همدیگه رو هم سر Prey و اون آی‌پی جدید بتسدا بتل‌کرای دارن

ناجی شوتر ، اونم Bethesda ?! با اون گندکاری آخرش سر گذاشتن Denuvo روی Doom Eternal یا monetization system ای که روی Rage 2 گذاشتن , همون بهتر که Crytek مستقل بمونه ، حداقل فشاری روشون نمیاد

با توجه به نوع معرفیشون فکر می کنم تاریخ عرضه‌ی بازی نزدیک باشه، اوایل تابستون حداکثر، خوب می تونن با تقاضای فعلی بازی رو بفروشن

بازی با همکاری Saber Interactive ساخته شده و تابستون عرضه میشه

The classic first person shooter is back with the action-packed gameplay, sandbox world, and thrilling epic battles players loved the first time around – with remastered graphics and optimizations for a new generation of hardware co-developed on CRYENGINE with Saber Interactive. Starting this summer, Crysis Remastered will be available for PC, Xbox One, PlayStation 4, and for Nintendo Switch.

بازی با همکاری Saber Interactive ساخته شده و تابستون عرضه میشه

The classic first person shooter is back with the action-packed gameplay, sandbox world, and thrilling epic battles players loved the first time around – with remastered graphics and optimizations for a new generation of hardware co-developed on CRYENGINE with Saber Interactive. Starting this summer, Crysis Remastered will be available for PC, Xbox One, PlayStation 4, and for Nintendo Switch.
این saber سابقه‌ی خوبی داره این نسل با ریمسترها، از مستر چیف کالکشن تا پورت خوب ویچر برای سوییچ احتمالا الان هم حضورشون به خاطر نسخه‌ی سوییچ باشه.

خبر خوبیه اون موقع که بازی تازه اومد به زور با pc دوران نوجوانی بازیش کردمو خاطرات خوبی دارم ازش. ولی یه سوالی برام پیش اومده. توی یکی از اینتروهای بازی یادم نیست یک بود یا دو بعد از اسم
ea و crytek مینویسه A cevat yerli game
حالا سوال اینه ایشون خیلی خفنه ما نمیدونیم یا چی؟ من خودم به شخصه فقط توکارای کوجیما همچین چیزی دیدم که اونم ماشالله اسمشو تریلی نمیکشه. اما دیگه cevat اخه؟؟؟

• Like
Reactions: 8030v2
این زباله _کرایسیس_ بی روح ترین و مکانیکی ترین بازی عمرم بود.
گرافیک فنی هرچقدرم بالا باشه واسه من بدون گرافیک هنری یعنی هیچ. شما الان بشین یه عکس رو با رزولوشن یک میلیون در دو میلیون چاپ کن آویزون کن به دیوار خونت. اندازه یه تار بوم نقاشی یه نقاش باذوق نمیارزه.

مسلما از ساخت استالکر جدید یا remasterـش خیلی خوشحال تر میشم. >:D<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or