اگه معمولی میخواید(بلورد)آقا کسی آدرسی سایتی چیزی داره ما یه عینک 3 دی بخریم؟! انقدر گشتم خسته شدم!
سلام این عینکه ایسوس هستی که من گرفتم
نگاه کنید که فیش داره این فیش برای چی هست ؟؟؟؟ نمیشه باهاش رو کنسول 3d بازی کرد ظاهرا ؟؟؟؟
یه چرخی تو سایتای خارجی زدم و ظاهرا 120 هرتز رو پشتیبانی نمیکنهاگه معمولی میخواید(بلورد)
اینجا داره www.pinata.ir
و سوال خودم
آقا من دیگه دیونه شدم هرکی یه چیز میگه!!(تو سایتای دیگه ها )یکی میگهxl2370صدو بیست هرتزه یکی میگه دویست ویکی هم میگه شصت بالاخره مانیتور xl2370 چند هرتزه؟
میگن بازی بصورت 3d برای چشم ضرر داره و فردی که 3d مرتب استفاده میکنه تطابق چش رو از دست میده !
میارزه واقعا بخاطره بازی کردن همچین چیزی رخ بده ؟ !! :confused:
اقا کسی جواب ما رو نمیده
:biggrin1::biggrin1:خوبه ديگه......ازون با بعد ديگه همچی رو 3d ميبينيم و هی پول اضافه واسه کارت گرافيک و عينک جديد نميديم:laughing:
برا عینکای اناگلیف ممکنه ولی با عینکای پولاریزه نه! من با این عینک اصلا احساس خستگی موقع تماشا نمیکنم ولی با اناگلیف چرا!! به خصوص وقتی طولانی مدت میزدمش، بعد که عینک رو برمیداشتم بازم تصاویر برام سه بعدی بودن!:biggrin1:میگن بازی بصورت 3d برای چشم ضرر داره و فردی که 3d مرتب استفاده میکنه تطابق چش رو از دست میده !
میارزه واقعا بخاطره بازی کردن همچین چیزی رخ بده ؟ !! :confused:
شما تا حالا تونستی با این عینک 3d بازی کنی؟؟؟ اینا همون عینکای 3d پولاریزه هستن که تکنولوژی تصاویر 3d تو اینا با عینکای اناگلیف فرق میکنه و من فکر نمیکنم که تو کنسول بازی ای با این تکنولوژی عرضه شده باشه.اقا کسی جواب ما رو نمیده
:biggrin1::biggrin1:
شما تا حالا تونستی با این عینک 3d بازی کنی؟؟؟ اینا همون عینکای 3d پولاریزه هستن که تکنولوژی تصاویر 3d تو اینا با عینکای اناگلیف فرق میکنه و من فکر نمیکنم که تو کنسول بازی ای با این تکنولوژی عرضه شده باشه.
کسی نیست کمک کنه؟دوستان شرمنده اینجا سوالم را می پرسم ولی اگر کسیم ی دونه جواب بده که دعاش می کنمک
1-این تلویزیون های سه بعدی LG وارد بازار ایران شدند؟اگر نشدند کی میان حدودا؟آخه رو سایت گلدیران هست جز محصولات ولی به یکی از نمایندگی ها زنگ زدم گفت نیموده هنوز...
2-قیمت هاش چه جوریه؟
3-آیا هر تصویری را می شه توش سه بعدی دید یا نه حتما باید سه بعدی ضبظ شده باشه؟
اگر می شه سریع جواب بدید که گیرم شدید...