محمد رضا mr
کاربر سایت
آقا منم عینک 3Dگرفتم اصلا بعد به نظر نمیاد!!!!نه تو xbox360و نه تو pc!!!البته هنوز اون روش رو تو pcنرفتم.
نیاز بودنشو که نه نیاز نیست ولی اگه بگیرید یه کیفیت فوق العاده میگیرید!!(البته بازم باید از عینک استفاده کنید)دوستان من به شدت گیج شدم.
الان اگه nVidia 3D vision kit بگیرم.برای اینکه فیلم و بازی 3D نگاه کنم.باید مونیتور 120 هم بگیرم یا نه نیازی نیست؟
یه چندتا نکته هست که تا حالا کسی به اون توجه نکرده بود که من باید بگم.اول اینکه نوع دید تصاویر 3d شکلهای متفاوتی داره که با پیشرفت تکنولوژی اونها هم پیشرفت کردن که مهترین نوع دید 3d مربوط به دو نوع اناگلیف و پولاریزه میشه. نوع اناگلیف، نوع قدیمی این تکنولوژی محسوب میشه که برای استفاده از اون، کافیه شما یه عینک ابی-قرمز استاندارد(توجه داشته باشید دوستان که عینکهای اناگلیف، باید بسیار نازک و شفاف باشن و رنگهای قرمز و ابی رو کاملا ف*یلتر کنن و هنگام مشاهده تصاویر سه بعدی با اونا نباید هیچ گونه سایه یا تصاویر دوتایی دیده بشه! اگه عینک شما یکی از این مشکلات رو داره بدونید که سرتون کلاه رفته!) و یه مانیتور معمولی به همراه یه نرم افزار 3d(برای فیلم البته) یا برای بازیها یه کارت انویدیا خوب داشته باشید.دوستان من به شدت گیج شدم.
الان اگه nVidia 3D vision kit بگیرم.برای اینکه فیلم و بازی 3D نگاه کنم.باید مونیتور 120 هم بگیرم یا نه نیازی نیست؟
برو اینجا هم عکس میتونی دان کنی هم ویدیو..کسی میتونه یه فیلم 3D در حد 4-5 دقیقه بزاره که بشه با عینک های معمولی دید؟
من نگفتم بد به نظر نمیاد گفتم بعدبه نظر نمیاد(اصلا نمیفهمید 3dهست یا 2d)و تو بتمن تستش کردم!!!خوب چند گرفتی ؟ از کجا گرفتی ؟ چه شکلیه ؟ چه مارکی؟ توی x360 با چه بازی امتحان کردی ؟ منظورت چیه از اینکه بد به نظر نمیاد ؟
این عینک ها که سایت pinata میفروشه اصلا به درد نمیخوره و واقعا نه به درد بازی نه به درد فیلم نگاه کردن میخوره !!!
سرمون کلاه رفت !!
اصلا حتی 1 کم هم نفهمیدم که تصویر 3d بشه !!
سرتون کلاه نرفته...کیفیت عینک های قرمز آبی در همون حدهاین عینک ها که سایت pinata میفروشه اصلا به درد نمیخوره و واقعا نه به درد بازی نه به درد فیلم نگاه کردن میخوره !!!
سرمون کلاه رفت !!
اصلا حتی 1 کم هم نفهمیدم که تصویر 3d بشه !!
عینکهای به اصطلاح red/blue که پیناتا می فروشه 3500 من بعضی جاها تا 9 تومن هم دیدیم!خوبه پس بزار یه چند تا قربانی بدیم عینک اصل که خریدید آدرس بدین ما هم بخریم فعلا قلابی ها داره معلوم میشه :biggrin1:
اگه شما کیت حرفه ای انویدیا رو بگیری، پارک ارم باید بیوفته جلوی سیستم شما بوق بزنه!!(درضمن کارتت حتما باید انویدیا باشه!).سلام اگه یه کارت گرافیک قوی بخرم(ati5970یاgtx480)با این عینکای بلو رد کیفیت خوبی میده؟اگه نه اون کیت nvidiaمیتونه تصاویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنه؟اگه یه کیت +یه کارت قوی+یه مانیتور خوب(بالای 120)بگیرم کیفیت در حد سینمای پارک ارم میشه؟بالاتر چی؟
راستی روی خود کیت ها عینک هم میدن؟
اگه عینک از ف*یلتر استاندارد استفاده کنه، قطعا شما یه تصویر با کیفیت و بدون نقص میبینید. این تصاویر سایه دار و بی کیفیت فقط به خاطر غیر استاندارد بودن عینک هست و بس.عینکهای به اصطلاح red/blue که پیناتا می فروشه 3500 من بعضی جاها تا 9 تومن هم دیدیم!
این عینکها یه کیفیت پایه از 3d بهتون میده که اگه هیچ تجربه ای از این موضوع نداشتین کلاَ دستتون بیاد که اصلاَ 3d چی هست (با کیفیتش کاری ندارم)
حالا اگه به کیفیت هم اهمیت می دین باید دست بکنین تو جیبتون و کیت انویدیا که حدود 200 تومن هست رو خریداری بکنین:biggrin1:
بعضیا فکر می کنن 3 تومن خرج می کنیم کیفیت در حد 200 تومن نصیبمون میشه