دوست عزیز این عینک های آبی قرمز کیفیت خیلی مناسبی ندارن.برای بازی خیلی توصیه نمیشن.بیشتر برای فیلم 3D مناسبن اونم فیلم هایی که خود سایت nVidia گذاشته.
درضمن برای اینکه بیشتر بهتون حس بده محیط رو کاملا تاریک کنین.
--------------------
درضمن دوستان اگه گرافیکی که 3D رو ساپورت میکنه ندارین و برای این عینک های قرمز آبی میخواین برین بخرین اصلا اینکار رو بهتون پیشنهاد نمیکنم.....چون بازی ها وقتی 3D میشن به شدت از کیفیت رنگشون کاسته میشه...تقریبا میشه گفت سیاه سفید میشن.
دوست عزیز این عینک های آبی قرمز کیفیت خیلی مناسبی ندارن.برای بازی خیلی توصیه نمیشن.بیشتر برای فیلم 3D مناسبن اونم فیلم هایی که خود سایت nVidia گذاشته.
درضمن برای اینکه بیشتر بهتون حس بده محیط رو کاملا تاریک کنین.
--------------------
درضمن دوستان اگه گرافیکی که 3D رو ساپورت میکنه ندارین و برای این عینک های قرمز آبی میخواین برین بخرین اصلا اینکار رو بهتون پیشنهاد نمیکنم.....چون بازی ها وقتی 3D میشن به شدت از کیفیت رنگشون کاسته میشه...تقریبا میشه گفت سیاه سفید میشن.
بازیه 3Dکه (اگه 3Dباشه)رو هر تلویزیون و مانیتوری اجرا میشه!!!معمولی-CRT-LCD-LEDو...
اگرم منظورت اینه که از طریق کارت گرافیک PCت بازی های XBOX360تت رو 3Dکنی نه نمیشه.
علیکه سلام:biggrin1:
منبع خودمم.خودم Bad Company 2 و Rome Total war و Napoleon total war رو تست کردم همینطورین.کاملا سیا سفید نیستن ولی نقریبا سیا سفیدن
علیکه سلام:biggrin1:
منبع خودمم.خودم Bad Company 2 و Rome Total war و Napoleon total war رو تست کردم همینطورین.کاملا سیا سفید نیستن ولی نقریبا سیا سفیدن
سلام
یه سری اطلاعات دارم شاید جدید باشن براتون
انویدیا یه کیت داده بیرون که اولین قدمو در راه ساخت این عینکا این شرکت برداشته
3d vision
قیمتش دویست دلاره که با یه تی وی 120 هرتزی میتونی بیشترین کیفیتو بگیری
یه چیزی تو مایه ها سینما 3d پارک ارم
روش حجاری برجسته anaglyph
یه روش مامانم واسه اونایی مانیتور های 60 هرتزی دارن و میخوان با پی سی 3d بزنن
این روش در یکی از سیستم عامل های ویندوز ویستا یا ویندوز 7 عمل میکنه و فقط باید یکی از کارتهای گرافیکی gpu انویدیارو داشته باشین
این کار حدود ده دقیقه زمان میبره
1 - دانلود گرداننده های 3d vision از لینک زیر http://www.bit.ly/Yzsm
پس از نصب گرداننده کتنرل پنل انویدیارو از کنترل پنل اجرا کنید
بخشی به نامه stereoscopic 3d یافته و گزینه ی زیر را فعال کنید
enable stereoscopic 3d
در منوی بعد روی گزینه ی زیر کلید کنید
enable stereoscopic 3d discover
این انتخاب تنظیمات 120 هرتزی صفحه نمایش تری دی ویژن را بر اساس شاتز 3 بعدی انویدیا به حالت تنظیم حجاری سه بعدی ( قرمز فیروزه ای ) که قادر است روی صفحه نمایش معمولی 60 هرتزی اجرا بشه درمیاره
دفه ی بعد که یه بازیه سه بعدیرو اجرا کنید میتونین با یه عینک معمولی بلو رد اونو به صورت برجسته ببینید
هنگام اجرای بازی هم میتونین با ترکیب دکمه های ctrl+ t حالت های دید حجاری سه بعدیرا تغییر دهید
و با ترکیب دکمه های ctrl+ F3 و ctrl+ F4 ژرفای 3 بعدیرو برای پیدا کردن بهترین وضعیت تنظیم کنید
این بازیه بتمن کجاش 3d بود ؟؟؟ با این عینک ها زدم اصلا 3d نبود
چندتا فیلم هم باهاشون فرستادن که یکیش به زور میشد فهمید 3d هست !!!
این پیناتا هم سره ما کلاه گذاشت اینقدر تعریف کرد که فوق العادست و .....
این بازیه بتمن کجاش 3d بود ؟؟؟ با این عینک ها زدم اصلا 3d نبود
چندتا فیلم هم باهاشون فرستادن که یکیش به زور میشد فهمید 3d هست !!!
این پیناتا هم سره ما کلاه گذاشت اینقدر تعریف کرد که فوق العادست و .....
آخه این عینکا که برای بازی یا فیلم نیستن. اینا تنها استفادش مال همین کتابهای 3بعدی هست. حتی اگه از اینترنت هم عکس 3بعدی ( که قرمز و آبیه ) پیدا کنید و با اون عینکها نگاه کنید، بازم 3 بعدی نمیشه.
اگه قرار بود با همین عینک زپرتیها بشه فیلم 3بعدی دید، شرکتهای تلویزیون سازی مرض داشتن اون همه خرج ساختن عینکهای مخصوص شارژی کنن؟
عینکهای 3بعدی مدلهای مختلف داره ولی یکی از مدلاش که الان یادمه . احتمالا مال این تلویزیونهام همینطور کار میکنه، اینجوریه که عینک موج فروسرخ مخصوصیو از فرستنده میگیره و باعث میشه که یکی از شیشهها دودی بشه و اون یکی شفاف. این دودی و شفاف شدن باعث میشه هر دو نوع تصویر فیلمبرداری شده، به چشم برسه و ما تصویرو 3 بعدی بگیریم.
شاید ندونید ولی برای 3بعدی فیلم گرفتن، کار خاصی انجام نمیشه جز اینکه از 2 دوربین برای تصویر برداری استفاده میشه. پاناسونیک هم داره یه دوربین دو لنزی برای فیلمبرداری 3بعدی میسازه که هنوز نه اسمی براش انتخاب کرده نه قیمت.