A.T.HELLBOY
کاربر سایت
يعني همه ي بازيا رو ميشه سه بعدي بازي كرد؟( اينطوري كه تو متن نوشته) . بعد دست بچه دسته ي ايكس باكسه .يعني چي ؟ من نمي فهمم . بعد الان عينك خوبش چنده ؟ كجا مي شه پيدا كرد ؟
جواب منو نمي دين ؟
يعني همه ي بازيا رو ميشه سه بعدي بازي كرد؟( اينطوري كه تو متن نوشته) . بعد دست بچه دسته ي ايكس باكسه .يعني چي ؟ من نمي فهمم . بعد الان عينك خوبش چنده ؟ كجا مي شه پيدا كرد ؟
دوست من اصلا بدرد نمی خوره.بیشتر از 6 7 دقیقه نمی شه بازی کرد.جواب منو نمي دين ؟
ببينم همين که تو عکس هست و ميگه يا منظورش همون بولو رد خودمون هست؟
استایل کلی این عینکا با بلو-رد فرق میکنه و صرفا با خریدشون نمیتونی 3d ببینی.باید بازی یا برنامه یا فیلم مورد نظرت این تکنولوژی رو ساپورت کنه.دوستان من ديروز تو نمايشگاه الكامپ با يه عينك سه بعدي تصاوير سه بعدي رو در نوت بوك سري G از اسوس ديدم.
واقعا جالبه. انگار تصوير عمق داره. بسيار لذت بخشه. اما عينكش آبي و قرمز نبود و شيشه اش سياه بود.
آيا كسي ميدونه اين جور عينك ها رو از كجا ميشه تهيه كرد ؟
اون عينك هاي آبي و قرمز رو كه خودمون هم مي تونيم بسازيم و به درد هم نمي خوره و سر درد مياره.
استایل کلی این عینکا با بلو-رد فرق میکنه و صرفا با خریدشون نمیتونی 3d ببینی.باید بازی یا برنامه یا فیلم مورد نظرت این تکنولوژی رو ساپورت کنه.
قیمت این عینک چنده؟
بازی هم که داره میاد.کرایسیس و .... که روی کنسول هم نیازی نیست چیزی نصب بشه خودکار 3 بعدی رو ساپرت میکنه درسته؟
استایل کلی این عینکا با بلو-رد فرق میکنه و صرفا با خریدشون نمیتونی 3d ببینی.باید بازی یا برنامه یا فیلم مورد نظرت این تکنولوژی رو ساپورت کنه.
man gereftam... blue rede:dsarekarie nagiridببينم همين که تو عکس هست و ميگه يا منظورش همون بولو رد خودمون هست؟