بازی ایرانی what happend جولای امسال عرضه میشود

rahyarpaul

کاربر سایت

whathappened_left-banner-2-1200x1527.jpg

what happend یک بازی روانشناختی است که بازیکن را در موقعیتی بی ثبات و عجیب و غریب قرار می دهد و او را مجبور می کند تا با غلبه بر توهمات ذهن Stiles به راه خود ادامه دهد. گیم پلی بازی با سایه برداشتن از گذشته تاریک Stiles پیشرفت می کند و مقصد نهایی او قابل لمس تر می شود. What Happened شما را به درون راهروهای زخمی و خسته روح Stiles می کشد و شما را دعوت به مقابله با نیروهای نور و تاریکی، عقل و جنون، اراده و سرنوشت می کند تا بتوانید در کابوس های وحشتناک ذهن او دوام بیاورید.
با جستجو در لایه های این داستان، می توانید معمای ذهن Stiles را حل کنید. فقط پس از آن می توانید What Happened را درک کنید. نور ها را تغییر دهید، معابر را پیدا کنید، از اتاق ها گذر کنید و از تاریکی فرار کنید، نزدیک ترین دوستان خود را به دشمن و عشق خود را به نفرت تبدیل کنید. در یک مبارزه مداوم بین مرگ و زندگی ، بین قلب و ذهن خود بجنگید و سپس ببازید. سایه و نور را یکجا به آغوش بکشید و جهان را سیاه و سفید ببینید. فقط با نگاه کردن به جهان از طریق چشمان آنها می توانید وضعیت آن ها را درک کنید.
سیستم مورد نیاز بازی نیز مشخص شده است.و قرار است در تاریخی نامشخص به کنسولها و vr نیز راه پیدا کند.
سازنده این بازی استودیوی ایرانی genius slackers است که وظیفه نشر آن را استودیوی سورنا بر عهده دارد که قررار است امسال دو عنوان unsight و desolation point را نیز عرضه کند.

way_gif.gif
2020-05-08_15-08-46.png

اینم تریلر بازی

آخرین ویرایش:
بیا قیمت این کنترلر 100 دلاری رو ببین تا به رگ و ریشه و ملیتت افتخار کنی :D
دسته بازی نینتندو سوئیچ مدل w0282
اوه اوه من که جای افتخارم واقعا درد گرفت:D:D
والا به چی افتخار کنم.؟ حوصله دارینا طرف کلا 300 سال قدمت نداره اندازه 3000 هزار سال ما پیشرفت داشته..!!ول کنید این حرفهای کلیشه رو.والا ضرب المثل اینم دست خودمونه: گیرم پدر تو بود فاضل......
الان معیار پیشرفت و تمدن فقط و فقط به یه چیز مربوط میشه اونم یک کلمه هست:تکنولوژی پیشرفته(آلمان،ژاپن،و و و)کسی از هیچکس تو این عالم دیگه سراغه گذشته شو نمیگیره میگن الان چی داری.؟؟؟ الان و عشق است.همین
تو این ضمینه هم ما 300 سال عقبیم.الانم کلی روشن فکر و عشق تاریخ و تمدن کهن پیدا میشه ما رو میگیره به فحش:D ولی باید منطقی بود و قبول کرد شرایط فعلی ما اینه...! تا بعد هم کسی ندیده چی شده و میشه.البته من با تاریخ و تمدن و اینا مشکلی ندارم اصلا ولی الان دیگه دوره ی یه سری چیزا سر اومده تکنولوژی که حرف اول رو میزنه.میخواین تمدن رو حفظ کنید باشه قبول مثل ژاپن و چین هم کشور متمدن و کهن باشیم از نظر اقتصادی قطب برتر دنیا..!!!! 40 ساله فقط داریم شعار میدیم..!!نتیجه.؟؟

آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: IMANOKA
براتون سواله چرا بازی پشتیبانی زبان فارسی یا چیزای دیگه برای ایران نداره؟

صحبت های امیر حسین فصیحی مدیر استودیو Dead mage و از توسعه دهندگان بازی children of morta :

برای منبع و اطلاعات بیشتر میتونید گوگل کنید
اگر من بودم وقتتش هم بود امکان نداشت فارسی رو اضافه کنم.
1پولتون ارزش داره؟
2بازارتون قویه؟
3بازارتون بازه ؟
4بازرتون به دنیا وصله؟
یک مشت بچه که از وضع اقتصادی و هزینه های کمرشکن خبر ندارن بهشون بر خورده که چرا فارسی نداده. خب به همون......
نمیبینید که شرکت های خودرو سازی، شبکه و مخابراتی ، تلویزیون و موبایل و... این بازار مسخره رو رها کردن رفتن؟
کی ادم حسابمون میکنه؟
هروقت اونقدر توانمند شدید 4 مورد اول رو فیکس کردید زبونتون دراز باشه.
بازی همین الان 20 دلار بفروشه ( 440 هزار تومن با دلار 22 تومنی ) ودر استیم فروش کم 10 هزار نسخه ای هم داشته باشه 10000*20= 200.000 دلار حالا سهم استیم کم شه باز هم ارزش داره که کلا نادیده بگیره.
100 هزارتومنی که خیلی هاتون دوستدارید برای بازی بدید میشه : 4.4 دلار

سر همین خریت شون ناشرشون رو از دست دادن
خلاصه که موفق باشن... امیدوارم حرکتشون تبدیل به بی آبرویی واسه کل اهالی صنعت این ور مرز نباشه
سوال اول اینه که کدوم آبرو؟
سوال دوم اینه که کدوم صنعت؟

• Smile
Reactions: IMANOKA
اینکه یه بازیساز یا شرکت بازیسازی با هر ملیتی بازی بسازه و زبون و در درجه دوم زیرنویس خود اون کشور و قرار نده بنظرم صورت قشنگی نداره.
یه جور توهین به خودی و تف سر بالاست.
بازار ما کوچیک نیست و اگه محصول با کیفیت ببینه استقبال میکنه.
حتمن هم قرار نیست که 60 دلار قیمت بزنه براش که توجیه اقتصادی تو فروش داخل نداشته باشه , میتونه با قیمت معقول و احترام به مخاطب داخلی با ساپورت زبون یا زیرنویس! نشون بده برای مخاطب داخل هم ارزش قائله.

چرا *مینویسید؟
تف سر بالا اینه که هر دلار برابره با 220.000 هزار ریال! اوکی؟
بازارت کوچکتر و بی ارزشتر از اون چیزیه که فکرشو کنی. خب الان 10 دلار میشه 220 الی 230 هزار تومن! بازی تگ 20 دلاری داره!
بنا به 4 دلایل پست قبل مخاطب داخل هیچ ارزشی ندارد و اون مخاطبی که ارزش داره خودش 20 دلار استیم رو پرداخت میکنه بدون چشم داشت انگلیسی بازی میکنه.
همین طرز فکرهای مسخره رو دارید وضعیت مملکت کشیده اینجا!
50 تا ps5 میخواییم خرید کنیم بیش از 700 میلیون تومن باید پیاده بشیم برای سود چ.*تومن!
جمع کنید خدا وکیلی
قطعا گیم از صنعت خودرو مهمتر نیست و صنعت خودرو تو ایران خیییییییییییلیییییییییییی فعالتره.
شرکت های چینی این بازر رو رها کردن بعد ...........
واقعا حرفهایی آدم میشنوه که اعصابش خورد میشه!
طرف یک عمر تخصص آموخته اومده CoM رو داده بیرون خیلی راحتتر بود بره خارج برای کسی کار کنه بعد اینجا کشوندنش دادگاه :))=))
یه دوست دارم در بلیزارد کار میکنه میگفت هرکسی خودشو جای ما باشه میزاره میره. بمونم چی بشه!

قطعا گیم از صنعت خودرو مهمتر نیست و صنعت خودرو تو ایران خیییییییییییلیییییییییییی فعالتره.
طرف یک عمر تخصص آموخته اومده CoM رو داده بیرون خیلی راحتتر بود بره خارج برای کسی کار کنه بعد اینجا کشوندنش دادگاه :))=))
یه دوست دارم در بلیزارد کار میکنه میگفت هرکسی خودشو جای ما باشه میزاره میره. بمونم چی بشه!
حالا بهتر شد.
---
چه کنیم بنظر شما الان ؟
دو دستی خودمون و نابود کنیم شما راضی میشی؟
به بردگی دربیایم شما راضی میشی؟
اینکه با حرف اعصابت خورد میشه بهتره یه فکری براش بکنی و تو فروم خودتو خیلی درگیر نکنی.

تو شرایط فعلی که دنیا مارو به یه ورش حساب نمیکنه بنظرت چه کار باید بکنیم؟
خودمونم خودمونو ندید بگیریم و بگیم به پای اسب رستم؟
شما که خودتو مطلع میدونی یه راهکار بده ببینیم باید چه کنیم استاد.

• Like
Reactions: Morgoth Bauglir
اگر من بودم وقتتش هم بود امکان نداشت فارسی رو اضافه کنم.
1پولتون ارزش داره؟
2بازارتون قویه؟
3بازارتون بازه ؟
4بازرتون به دنیا وصله؟
یک مشت بچه که از وضع اقتصادی و هزینه های کمرشکن خبر ندارن بهشون بر خورده که چرا فارسی نداده. خب به همون......
نمیبینید که شرکت های خودرو سازی، شبکه و مخابراتی ، تلویزیون و موبایل و... این بازار مسخره رو رها کردن رفتن؟
کی ادم حسابمون میکنه؟
هروقت اونقدر توانمند شدید 4 مورد اول رو فیکس کردید زبونتون دراز باشه.
بازی همین الان 20 دلار بفروشه ( 440 هزار تومن با دلار 22 تومنی ) ودر استیم فروش کم 10 هزار نسخه ای هم داشته باشه 10000*20= 200.000 دلار حالا سهم استیم کم شه باز هم ارزش داره که کلا نادیده بگیره.
100 هزارتومنی که خیلی هاتون دوستدارید برای بازی بدید میشه : 4.4 دلار

آقا انقدر تگ قیمت 20 دلاری نگید! همین بازی ریجن روسیه 6.33 دلار هست! هم Interface روسی داره هم Subtitle روسی..
ترکیه 5.45 دلار تموم میشه دوباره مشابه قبل ساپورت میکنه زبان اون ها رو هم.
حرکت جالبی نیست سازنده ایرانی بازی بسازه، بعد زبان فارسی رو ساپورت نکنه.
صحبت شما اگر درست باشه چرا ترکیه و روسیه و برزیل و چین زبان خودشون رو دارند و قیمت های زیر 10 دلاری خوردند؟ هزینه اگر کمر شکن هست چرا این زبان ها رو ساپورت میکنه، قیمت 20 دلاری هم که برای اینا قرار نداده. چرا یک بازی AAA مثل Darksiders 3 زیر نویس فارسی داشته پس؟ یا خود Phil Spencer بیاد بگه کنفرانس امسالش دارند زیر نویس فارسی دارند اضافه می‌کنند (حالا این آخری رو نمیدونم آخر اضافه کردند یا نه).
دادگاه اینا هم ربطی نداره به این بحث، مشکلش از جای دیگه هست که باز نمیشه کرد چون بحث فرهنگی و سیاسی میشه ولی خوب آدم تاسف میخوره میبینه یک نفر بازی با کیفیت بسازه با مخاطب بین‎المللی این اتفاق بیفته براش...

اینکه یه بازیساز یا شرکت بازیسازی با هر ملیتی بازی بسازه و زبون و در درجه دوم زیرنویس خود اون کشور و قرار نده بنظرم صورت قشنگی نداره.
یه جور توهین به خودی و تف سر بالاست.
بازار ما کوچیک نیست و اگه محصول با کیفیت ببینه استقبال میکنه.
حتمن هم قرار نیست که 60 دلار قیمت بزنه براش که توجیه اقتصادی تو فروش داخل نداشته باشه , میتونه با قیمت معقول و احترام به مخاطب داخلی با ساپورت زبون یا زیرنویس! نشون بده برای مخاطب داخل هم ارزش قائله.

حرکت بسیار زشتیه و حتی از پولم بالا برم عمرا نمی خرمش.
عنوانی که زبان پارسی درش نیست ایرانی هم نیست من جای مدیرا بودم اصلا تاپیکشم قفل می کردم.

• Like
Reactions: masoud101
پیرو این بحث زیرنویس، مهدی نگهبان کارگردان بازی توی مصاحبش گفته بود چون آنریل انجین نسخه ای که باهاش بازیو میساختن حروف راست چین رو ساپورت نمیکرد نتونستن بهش اضافه کنن و قرار بود بزودی اضافه شه( بعد از انتشار) که با از دست دادن ناشر بعید میدونم دیگه همچین کاری بکنن
این بحث انتشار روی ریجن روسیه و برزیل که ارزونتره هم، وقتی ایران اصلا ریجنی نداره چطور میخواد ریجن گذاری منطقه ای کنه؟ میخواد بره بذاره آرژانتین بگه ایرانی های عزیز یه سفر برنید به اونجا بازیو بخرید؟ بعدشم با وجود تحریم ها و هزار تا چیز دیگه خیلی خیلی سخته بازی ایرانی رو با اسم و ملیت ایرانی روی مارکت بین الملل گذاشت.
برای عرضه در بازار داخل هم به همین عکس اکتفا میکنم
160259

حالا بهتر شد.
---
چه کنیم بنظر شما الان ؟
دو دستی خودمون و نابود کنیم شما راضی میشی؟
به بردگی دربیایم شما راضی میشی؟
اینکه با حرف اعصابت خورد میشه بهتره یه فکری براش بکنی و تو فروم خودتو خیلی درگیر نکنی.

تو شرایط فعلی که دنیا مارو به یه ورش حساب نمیکنه بنظرت چه کار باید بکنیم؟
خودمونم خودمونو ندید بگیریم و بگیم به پای اسب رستم؟
شما که خودتو مطلع میدونی یه راهکار بده ببینیم باید چه کنیم استاد.
اصلا بحث ندید گرفتن نیست. وقتی بازیی مثل CoM به خاطر استفاده از magic بهش گیر میدن یا همین کامنت بالایی که به خاطر مسخره ترین علت ممکن زحمات این همه رو نادیده میگیرن و از همه جا حذف میکنن شما چه انتظاری داری از بازیساز؟ خودش درگیر سانسور های عجیب و غریب اینها کنه؟ اینها دارن ایران کار میکنن بخوان بازیشون وارد بازار ایران کنن که فروش بره باید از هزار و یک فیلتر رد شن. تازه نخواستن این کار کنن هم دادگاهیشون کردن.
نمیشه آقا زمین هنر تو این ممکلت بایر این همه خواننده آهنگساز نقاش عکاس هنرمند فرار کردن بخاطر این که خودشون سانسور نکنن شما میخوای تقصیر بندازی گردن کسی باید گردن اون عزیزانی بندازی که این وضع درست کردن.

پیرو این بحث زیرنویس، مهدی نگهبان کارگردان بازی توی مصاحبش گفته بود چون آنریل انجین نسخه ای که باهاش بازیو میساختن حروف راست چین رو ساپورت نمیکرد نتونستن بهش اضافه کنن و قرار بود بزودی اضافه شه( بعد از انتشار) که با از دست دادن ناشر بعید میدونم دیگه همچین کاری بکنن
این بحث انتشار روی ریجن روسیه و برزیل که ارزونتره هم، وقتی ایران اصلا ریجنی نداره چطور میخواد ریجن گذاری منطقه ای کنه؟ میخواد بره بذاره آرژانتین بگه ایرانی های عزیز یه سفر برنید به اونجا بازیو بخرید؟ بعدشم با وجود تحریم ها و هزار تا چیز دیگه خیلی خیلی سخته بازی ایرانی رو با اسم و ملیت ایرانی روی مارکت بین الملل گذاشت.
برای عرضه در بازار داخل هم به همین عکس اکتفا میکنم
View attachment 160259
دقیقا اومدم همین عکس رو ریپلای کنم.
اینقدر طرز فکر ها پوچ و بچگانه است که ارزش جوابدادن هم نداره.
این یکی از دهها دلایلی ( علاوه بر ارزش پول و کپی رایت و... ) که اصلا بازار ایران برای هیچکس ارزش نداره. ( واردات بلااجبار رو اشتباه نکیرید با بازی قوی و.... سرتون گیج نره)

هر زمان انقدر توان داشتید ریجین ایران رو اضاقه کنید مثل روسیه توقع زبان و قیمت لوکال داشته باشید. الان ایران بشناشه بازی 60 دلاری کامل حساب میکنه و بازی این بازی بازهم تگ 20 دلاری پیشنهاد میده.

شما بازی بساز AAA برای داخل راه خب اینه! یا سیستمتون از ریشه عوض کنید که مغز ها فرار نکنند.....
این راه حل بقیش باد هواست....

• Like
Reactions: TeTration
اصلا بحث ندید گرفتن نیست. وقتی بازیی مثل CoM به خاطر استفاده از magic بهش گیر میدن یا همین کامنت بالایی که به خاطر مسخره ترین علت ممکن زحمات این همه رو نادیده میگیرن و از همه جا حذف میکنن شما چه انتظاری داری از بازیساز؟ خودش درگیر سانسور های عجیب و غریب اینها کنه؟ اینها دارن ایران کار میکنن بخوان بازیشون وارد بازار ایران کنن که فروش بره باید از هزار و یک فیلتر رد شن. تازه نخواستن این کار کنن هم دادگاهیشون کردن.
نمیشه آقا زمین هنر تو این ممکلت بایر این همه خواننده آهنگساز نقاش عکاس هنرمند فرار کردن بخاطر این که خودشون سانسور نکنن شما میخوای تقصیر بندازی گردن کسی باید گردن اون عزیزانی بندازی که این وضع درست کردن.

دوست عزیز دقت کن من بشخصه میگم قرار دادن حداقل یه زیرنویس واسه بازی کمترین حق منه که بخوام محصولی رو با این پیشفرض که ساخت کشور من تهیه کنم!
مگه من میگم بیاد کنار بنیاد بازی بفروشن! که شما سریع از مجوز و انتشار رسمی و ... میگی!
بحث های بی ربط هم تکلیفش معلوم و نمیشه واردشون شد.

آخرین ویرایش:
بازی در کشور شما ساخته میشه ولی برای شما ساخته نمیشه....
دیدتون به مسئله غلطه.
سالانه هزارن تن مشروبات الکلی ار ایران ترانزیت میشه! میره کشور های دیگه دلیل نمیشه چون ار خاک تو گذشته ادعا کنید. اگر مهم بود کالا بجای ترانزیت میومد داخل بازارت عرضه میشد. :))

آخرین ویرایش:
دوست عزیز دقت کن من بشخصه میگم قرار دادن حداقل یه زیرنویس واسه بازی کمترین حق منه که بخوام محصولی رو با این پیشفرض که ساخت کشور منه تهیه کنم!
مگه من میگم بیاد کنار بنیاد بازی بفروشن! که شما سریع از مجوز و انتشار رسمی و ... میگی!
بحث های بی ربط هم تکلیفش معلوم و نمیشه واردشون شد.
مگه حتما باید کنار بنیاد بازی بفروشن که نیاز به مجوز داشته باشه؟ هر بازیی تو ایران تولید میشه باید قوانین ارشاد رعایت کنه و الا غیرقانونی. اضافه کردن زبان فارسی به معنی انتشار محصول برای بازار ایران اینا ایران دارن بازی میسازن و احتمالا بخاطر این که بازی پابلیشر خارجی داره و برای بازار ایران نیست خودشون رو ملزم به اجرای قوانین وزارت ارشاد نکردن و برای همین زبان فارسی قرار ندادن. با این حال دادگاهیشون کردن شما چه انتظاری دارید ازینا؟

مگه حتما باید کنار بنیاد بازی بفروشن که نیاز به مجوز داشته باشه؟ هر بازیی تو ایران تولید میشه باید قوانین ارشاد رعایت کنه و الا غیرقانونی. اضافه کردن زبان فارسی به معنی انتشار محصول برای بازار ایران اینا ایران دارن بازی میسازن و احتمالا بخاطر این که بازی پابلیشر خارجی داره و برای بازار ایران نیست خودشون رو ملزم به اجرای قوانین وزارت ارشاد نکردن و برای همین زبان فارسی قرار ندادن. با این حال دادگاهیشون کردن شما چه انتظاری دارید ازینا؟
دقیقا در پست بالا نوشتم
وقتی میگم نظرات 4تا گیمر که به وصعیت بازار آکاه نیست یعنی همین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or