بازی ایرانی (دفاع از آزادی) معرفی شد

rahyarpaul

کاربر سایت
باز هم عنوان دیگری از جنگ ایران و عراق ،اما با یک تفاوت بزرگ
اینبار پای موتور قدرتمند unreal engine از شرکت اپیک در میان است
معین حاجی زوار مدیر استارر گیم و مدیر پروژه میگوید گیم پلی بازی جذاب است و در بازی جنگ تن به تن و موتور سواری و ماشین سواری را نیز داریم
و در مورد داستان نیز گفته که بسیار جذاب است
در مورد گرافیک نیز با عنوان farcry 3 مقایسه میتوان کرد البته این سخن مدیر آنجاست
نکته:مدیران بازیسنتر این خبر نه در vg247 میزاره و نه euro gamer و نه ..... ،اینکه نمیشه چون این بازی ایرانیه و مرجع معتبر نداره اصلا اخبار بازی ایرانی گذاشته نشه مگه یه تریلر بیاد با مرجع سایت سازنده گذاشته باشه
تو این مورد از قوانینتون تجدید نظر کنید.تا زمانی که خبر بازی ایرانی تو سایت ایرانی بخاطر یه سری لجبازیها گذاشته نشه و مردم با اونها آشنا شن هیچوقت نمیشه توقع پیشرفت داشت
(دفاع از آزادی) در 5 فصل عرضه می شود که شما باید هر کدام را به صورت جداگانه تهیه کنید. این عنوان علاوه بر عرضه در ایران، در کشورهای آسیایی و اروپایی نیز عرضه میشود اگر این بازی را پیش خرید کنید، یک DLC رایگان دریافت خواهید کرد. همچنین در طول عرضه فصل ها، DLCهایی برای بازی عرضه می شوند. امید است که با حمایت شما عزیزان، این پروژه به اتمام برسد.
بازی در حال پیش فروش میباشد که با پیش خرید 2 عدد DLC به صورت رایگان به انتخاب شما بهتون داده میشه-5 مرحله اضافه به بازیتون اضافه میشه-5 اسلحه ویژه اضافه میشه-قاب دیسک زیبا و شیک اضافه میشه-کارت تخفیف DLC به شما داده میشه که اگر داشته باشید میتونید 2 DLC بازی رو با 50% تخفیف خریداری کنید
سایت رسمی بازی:www.defendfreedom.ir که البته هنوز باز نشده است

منبع:یک سایت ایرانی
Defa1.jpg
Defa2.jpg

آخرین ویرایش:
معنی حمایت رو اول باید اینجا معنی کرد!

یه چیز خوب درست کن، من میخرم حمایت میکنم! وقتی بازی ای ساخته میشه که حتی ادم رغبت نمیکنه 10 دقیقه بازیش کنه، بخرم که سازندشو حمایت کنم؟ این میشه پول یه جنس رو بدم ولی هیچی در ازاش نگیرم و این بازی یه چیزه نمادی باشه فقط! خوب از اول یه کاسه بگیره دستش بگه کمک کنید بهم دیگه! بازی هایی مثل دراکولا اورجینز رو اگه بازی کرده باشید، کلا چهارتا تصویره ولی انقدر بازیه خوبیه که ساعت ها حاظرید پشتش بشینید! اینا چسبیدن به FPS که یکی از سبک های تکنیکیه بازی سازیه امروزه! پیشرفت درسته یه شبه به دست نمیاد ولی باید پله پله و با برنامه ریزیه درست بهشه رسید! بعد ادعای FarCry 3 هم دارن! بازی ای که جزو بهترین بازی های هم دوره اش هست.
دقیقا باید حمایت رو دوباره برات معنی کنم.
حمایت این نیست که شما بری یه چیز خوب رو بخری!!! الان PS4 خیلی خوبه. بری بخری یعنی سونی رو حمایت کردی؟
وقتی یه چیزی که ارزش مادیش کمتر از اون چیزی که باید باشه هست، و شما بخریش یعنی حمایت کردی. حمایت یعنی کمک کردن.
بله. دقیقا ژاپنی سالها محصولات بی کیفیت و گرون ساخت وطنشون رو خریدند تا امروز که شدند ژآپن. انقدر با تعصب و حس میهن پرستی از تولید کننده گرونفروش خودشون حمایت کردن تا شدن ژاپن!
در ثانی باید دیدت رو بازتر کنی. در اقتصاد اول باید بازار مصرف کننده باشه تا عرضه کننده هم به وجود بیاد.
مثال میزنم:
اگر شما بری یه بازی آشغال ایرانی بخری اونم به قیمت گرون. چه اتفاقی میوفته؟ اون شرکت پول خوبی رو به جیب میزنه. ولی بعدش یه آقای سرمایه دار هم وقتی میبنه اون شرکت با یه بازی آشغال کلی پول به جیب زده، میاد سرمایه گذاری میکنه و یه بازی بهتر میسازه و عرضه میکنه. با همین معادله ساده یک صنعت رشد میکنه. در اصل هر صنعتی با رقابت پیشرفت میکنه. و این رقابت فقط زمانی به وجود میاد که من و شما با پول تو جیبی هامون به این بازار سرمایه تزریق کنیم. و کاری کنیم که این رقابت رو به وجود بیاریم.

آنریل انجین هست ینی خریدید انجین رو یا UDK ؟
بعدشم مدیر اونجا گفته داستان بازی خوبه ؟ ینی چی خوبه؟ این ملاک خوب بودن رو چه کسی تایین میکنه
؟
بعدشم چیزی که از عکس ها مشخصه گرافیک خیلی پایینه
البته به شخصه از مشکلات ساخت بازی خبر دارم و هر بازی ایرانی که ساخته میشه سعی میکنم تهیه کنم و به عبارتی دنبال اخبارش هستم ولی پیشرفتی نمیبینم در ضمن اغراق خوب نیست : من یه بازی خوب ایرانی دیدم اون هم شبان بود در سبک خودش!!
ر مورد گرافیک هم ارتش فرازمینی خوب بود!

حمایت از این طور بازی ها بزرگترین ظلم نسبت به بازی سازه.​
شما واقعا هم چین فکری میکنی!!!:|
عزیز من یکی مثل من تو باید از این بازی حمایت کنه که سازنده ای که جرعت داشته تو این صنعت پابذاره تشویق بشه نه باسر بخوره زمین ،ما باید از این کار حمایت کنیم که سازنده های ما بتونن تو کارای بعدی مشکلات برطرف کنن نه دیگه سراغ کارای بعدی نرن .

من نقل قول حرفهاشو میزارم
با سلام خدمت شما بنده معین حاجی زوار هستم مدیر شرکت استار گیم و مدیر پروؤه دفاع از آزادی در سوالی که گفتید حق استفاده از Unreal Engine رو چجوری گرفتید باید بگم EPIC این انجین رو به ایران نمیفروشه اما ما با فرستادن گروهی به خارج از کشور تونستیم توسط آنها این انجین رو خریداری کنیم و باید بگم گیم پلی بازی واقعا جذاب هست و دارای جنگ تن به تن و اتوموبیل سواری و موتور سواری هست همینطور داستان بازی فکر نکنید مانند دیگر بازی های ایران و عراق داستانی کم محتوا و بد دارد بلکه داستان بازی اینقدر جذاب هست که واقعا در آن گم میشوید سوالی بود در خدمتیم در جواب به این که گرافیک بازی در چه حده میتونم بازی FAR CRY3 رو نام ببرم که در اون حده

اگه کسی شک داره حرف خودش نیست pm بده آدرس سایت فارسی رو بهش میدم

مثال میزنم:
اگر شما بری یه بازی آشغال ایرانی بخری اونم به قیمت گرون. چه اتفاقی میوفته؟ اون شرکت پول خوبی رو به جیب میزنه. ولی بعدش یه آقای سرمایه دار هم وقتی میبنه اون شرکت با یه بازی آشغال کلی پول به جیب زده، میاد سرمایه گذاری میکنه و یه بازی بهتر میسازه و عرضه میکنه. با همین معادله ساده یک صنعت رشد میکنه. در اصل هر صنعتی با رقابت پیشرفت میکنه. و این رقابت فقط زمانی به وجود میاد که من و شما با پول تو جیبی هامون به این بازار سرمایه تزریق کنیم. و کاری کنیم که این رقابت رو به وجود بیاریم.

شما تو ایران زندگی میکنی دیگه نه؟ یکی یه چیز میسازه پول خوب به دست میاره بعد آقای سرمایه دار میاد میبینه پول در آوورده بهترش رو میسازه؟ اگه اینجوری بود الان خیلی چیز های تولید خوب داخلی داشتیم ، همین محصولات غذایی ، کدومش به این روال که شما می گی طی شده؟ اینجا یکی ببینه کسه دیگه سود کرده بدون اطلاعات می ره سمتش و هدفش رو همون سود می مونه نه کیفیتش که ساشد اطلاعی هم ازش نداشته باشه .
توی زمینه گیم ایران چند سال می خواد نوپا بمونه؟ هر بازی داره میاد ما میگیم تازه اولشه ، اما چندین ساله بازی ایرانی داره میاد اما کو پیشرفت ، خوب اگه اول حرکتی با دنده 1 برو ، از همون اول میزاری دنده آخر معلومه به مشکل می خوری .
در مورد مسخره کردن هم من تاپیک رو خوندم ، اما به نظرم خود سازندست که داره این کار رو می کنه با خودش ، 2 تا عکس می ده بعد می گه با فارکرای 3 قابل مقایسه هست که یکی از خوب های گرفیک بازی هاست ، این یعنی مسخره کردن بقیه ، معلومه هرکی ببینه خندش می گیره ازین حرف .
در مورد حمایت هم اصلا اینطور نیست ، وقتی از یه چیزی باید حمایت کرد که ارزشش رو داشته باشه ، اگه اونجوری که شما میگی باشه به نظرت یه معلم بیاد به یه دانش آموز که اصلا به درسش هیچ اهمیتی نمیده و بلد نیست همش نمره خوب و بالا بده یعنی حمایتش کرده؟ 2 روز دیگه اون طرف درسش بهتر می شه؟
در مورد داستان هم میهن پرستی ما فقط به همون 8 سال ختم میشه؟ موضوع و داستان و ادبیات کم داره کشور ما؟ فقط جنگ میهن پرستیه؟ گرشاسپ و بازی های دیگه ای ساخته شد ، کم هم حمایت نشد ، اما بازم لقمه های بزرگی برداشته بودن ، اگه از اول درست حرکت می کردن الان شاهد خیلی بازی های بهتری بودیم.
در مورد این بازی هم درسته علاقه جندین نفر به بازی سازی هست ، اما علاقه ای که از جایی دیگه جهت می گیره ، و حمایتش هم از جایی دیگه هست .

بچه ها من از سازندش چند تا سوال کردم
کامل میزارم سوال و جواب رو
امیدوارم تا حدودی قانع کننده باشه
1.چرا هنوز این بازی یک سایت نداره چجوری میخواهید پیش فروش کنید=در حال طراحی هست 20 روز دیگر باز میشود

2.عکسها به نظرتون قابل قیاس با far cry 3 هست=خیر به دو دلیل:1-این کیفیت اصلی نیست و فقط برای تست بوده 2-سایز تصاویر خیلی کم شده

من از ساخت بازی حمایت میکنم ولی واقعا در حد فار کرای هست=بله شک نکنید

و همچنین چرا موضوعی که بارها پرداخت شده که همان جنگ تحمیلی هست رو دوباره انتخاب کردید=شما داستان بازی رو نمیدونید صبر کنید در پیش نمایش بازی داستان رو میخونید فقط در همین حد میگم که داستان 50% مربوط به جنگ است و 50 % مربوط به انتقام از یک فرمانده عراقی

و آیا بزودی تریلر یا پیش نمایشی عرضه میکنید=بله حدود 1 ماه و نیم دیگر

اگه تریلر یک ماه بعد خوب بود میشه گفت بازیسنتر یه مصاحبه باهاش بکنه
اما کوچکتر شدن عکس باعث افت کیفیت نمیشه و بر عکس کیفیت رو بهتر میکنه

واقعا موندم اگر ما کارامون رو میزاشتیم تاپیک 3 سوت محو می شد حالا این بازی که باعث ابروریزی نام ایران هستش 2 تا بچه مدرسه ای یا دانشجو ذوق کردن گزاشتن اینجا سایتش هم که 2 روز نشده پریده رو نمیبندین؟؟؟

دوستان صنعت بازی سازی ایران برشکسته شده به خدا من هر هفته دوستان بازی ساز رو که محصول هم بیرون دادن میبینم که برشکسته شدن به دلیل عدم حمایت و نفرات برتر هم از ایران در حال رفتن هستن...

کسی خاست بهش ثابت کنم به من pm بده..........:bighug:

واقعا موندم اگر ما کارامون رو میزاشتیم تاپیک 3 سوت محو می شد حالا این بازی که باعث ابروریزی نام ایران هستش 2 تا بچه مدرسه ای یا دانشجو ذوق کردن گزاشتن اینجا سایتش هم که 2 روز نشده پریده رو نمیبندین؟؟؟

دوستان صنعت بازی سازی ایران برشکسته شده به خدا من هر هفته دوستان بازی ساز رو که محصول هم بیرون دادن میبینم که برشکسته شدن به دلیل عدم حمایت و نفرات برتر هم از ایران در حال رفتن هستن...

کسی خاست بهش ثابت کنم به من pm بده..........:bighug:
قربونت برم
من نه ذوق کردم ونه بچه مدرسه ای هستم فعلا بچه دانشگاهی هستم و سال آخر ارشد تغذیه هستم
ما هم نگفتیم شما ثابت کن که رفتن نمونه های واضحش به اندازه کافی هست از کردستانی ها گرفته تا پیر امیدیارها و ...
سایتش هم نیومد که بپره
روز اولم gta حرف زد اگه کسی قبول نمیکرد الان راک استار هیچی نبود
wasteland بازیی بود که من فقط 2 سالم بوده وقتی عرضه شده قطعا 90% بازیبازهای اون زمان الان بازی نمیکنن اما فقط با 2 تا عکس 3میلیون دلار برای ساخت بازی کمک شد
ما نه گفتیم پیش خرید کنید و نه گفتیم کسی بیاد حمایت کنه
گفتیم این بازی داره میاد ادعای رقابت با far cry 3 داره اگه اینطور بود حمایت کنید
نه ذوق مرگ شدم از گذاشتن خبر و نه ذوق مرگ برای ساخت بازی توسط ایرانیان
ولی شما قطعا از رفتن نخبه های ایرانی ذوق مرگ شده اید که اینقدر با افتخار سخن میگید

الان بازیهای ایرانی به نظر من فقط در بخش اندروید خوب کار کردن و تونستن بازیهای با کیفیت اگر چه با ایده های تکراری درست کنن اما در بخش PC واقعا داغونیم ! :دی
تنها امید من همین شبگرد و ارتش فرازمینی هست.

میگم جریان چیه شما کنسولی ها تو PC vs Console هی میگید گرافیک مهم نیست, ولی سر بازی های ایرانی که میرسه خواهر مادر بازی رو میارید جلو چشش که گرافیک نداره!:دی

میگم جریان چیه شما کنسولی ها تو PC vs Console هی میگید گرافیک مهم نیست, ولی سر بازی های ایرانی که میرسه خواهر مادر بازی رو میارید جلو چشش که گرافیک نداره!:دی

اونجا بحث ما بازی هایی مثل هیلو 4 و The Last of Us در مقابل کرایسسی که روی PC بسیار قوی گرافیک بهتری داره هستش!

نه اینکه حتی اویل 2 هم از این گرافیک بهتری داشت!

Defa2.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or