بازی ایرانی (دفاع از آزادی) معرفی شد

rahyarpaul

کاربر سایت
باز هم عنوان دیگری از جنگ ایران و عراق ،اما با یک تفاوت بزرگ
اینبار پای موتور قدرتمند unreal engine از شرکت اپیک در میان است
معین حاجی زوار مدیر استارر گیم و مدیر پروژه میگوید گیم پلی بازی جذاب است و در بازی جنگ تن به تن و موتور سواری و ماشین سواری را نیز داریم
و در مورد داستان نیز گفته که بسیار جذاب است
در مورد گرافیک نیز با عنوان farcry 3 مقایسه میتوان کرد البته این سخن مدیر آنجاست
نکته:مدیران بازیسنتر این خبر نه در vg247 میزاره و نه euro gamer و نه ..... ،اینکه نمیشه چون این بازی ایرانیه و مرجع معتبر نداره اصلا اخبار بازی ایرانی گذاشته نشه مگه یه تریلر بیاد با مرجع سایت سازنده گذاشته باشه
تو این مورد از قوانینتون تجدید نظر کنید.تا زمانی که خبر بازی ایرانی تو سایت ایرانی بخاطر یه سری لجبازیها گذاشته نشه و مردم با اونها آشنا شن هیچوقت نمیشه توقع پیشرفت داشت
(دفاع از آزادی) در 5 فصل عرضه می شود که شما باید هر کدام را به صورت جداگانه تهیه کنید. این عنوان علاوه بر عرضه در ایران، در کشورهای آسیایی و اروپایی نیز عرضه میشود اگر این بازی را پیش خرید کنید، یک DLC رایگان دریافت خواهید کرد. همچنین در طول عرضه فصل ها، DLCهایی برای بازی عرضه می شوند. امید است که با حمایت شما عزیزان، این پروژه به اتمام برسد.
بازی در حال پیش فروش میباشد که با پیش خرید 2 عدد DLC به صورت رایگان به انتخاب شما بهتون داده میشه-5 مرحله اضافه به بازیتون اضافه میشه-5 اسلحه ویژه اضافه میشه-قاب دیسک زیبا و شیک اضافه میشه-کارت تخفیف DLC به شما داده میشه که اگر داشته باشید میتونید 2 DLC بازی رو با 50% تخفیف خریداری کنید
سایت رسمی بازی:www.defendfreedom.ir که البته هنوز باز نشده است

منبع:یک سایت ایرانی
Defa1.jpg
Defa2.jpg

آخرین ویرایش:
اینا هم فقط بلدن ایران عراق و بازی ضد اسرائیل و آمریکا بسازن.چند روز پیش تو اخبار رادیو شنیدم میگفت بازی ضد رژیم صهیونیستی که ایران ساخته به زودی معرفی میشه.خداییش کی آخه ازتون این چیزا رو میخره؟ عزیزان تا وقتی چنین تفکراتی توی ذهن ایرانی هاست ما تو صنعت گیم نه تنها رو به جلو نخواهیم رفت بلکه فقط پس رفت می کنیم.

واقعا خنده ی دوستان رو درک نمی کنم:| تقریبا برای هر تاپیک بازی ایرانی یه همچین مسائلی هست ، بدون اینکه در نظر بگیرید صنعت بازی سازی ایران نوپاس، هیچ حمایت و پشتوانه ی مالی نداره واستودیو های محدود بازی سازی تو ایران مثل کمپانی ها ی بزرگ یه تیم 160-70 نفره هم ندارن که فقط 5 دقیقه نمایش اسمشون تو پایان بازی طول بکشه. بیشتر این بازی ها از روی عشق و علاقه ی چند تا جوون ساخته میشه تا هم این صنعت نو پارو دستخوش تغییر کنن هم به تجربشون اضافه کنن و فکر پول درآوردن از بازی رو هم باید از سرشون بیرون کنن چون نه حمایتی است و نه چیزی. مگر اینکه سایت تبیان یا جاهای دیگه از یه سری بازی خاص با مضامین خاص حمایت کنن. باز هم جای تقدیر دارن بازی سازای ایرانی که با این همه محدویدیت دست به همچین کارایی میزنن . به هر حال هر کاری که یک نقطه ی شروعی داره ، نقطه ی شروع صنعت بازی سازی ما هم اینجاست ، بدون حمایت ما هم از این بیشتر پیشرفت نمی کنه
پ.ن: ایده ی بازی البته به شدت تکراریه ، صحبت های بالا کلی بود.

واقعا خنده ی دوستان رو درک نمی کنم:| تقریبا برای هر تاپیک بازی ایرانی یه همچین مسائلی هست ، بدون اینکه در نظر بگیرید صنعت بازی سازی ایران نوپاس، هیچ حمایت و پشتوانه ی مالی نداره واستودیو های محدود بازی سازی تو ایران مثل کمپانی ها ی بزرگ یه تیم 160-70 نفره هم ندارن که فقط 5 دقیقه نمایش اسمشون تو پایان بازی طول بکشه. بیشتر این بازی ها از روی عشق و علاقه ی چند تا جوون ساخته میشه تا هم این صنعت نو پارو دستخوش تغییر کنن هم به تجربشون اضافه کنن و فکر پول درآوردن از بازی رو هم باید از سرشون بیرون کنن چون نه حمایتی است و نه چیزی. مگر اینکه سایت تبیان یا جاهای دیگه از یه سری بازی خاص با مضامین خاص حمایت کنن. باز هم جای تقدیر دارن بازی سازای ایرانی که با این همه محدویدیت دست به همچین کارایی میزنن . به هر حال هر کاری که یک نقطه ی شروعی داره ، نقطه ی شروع صنعت بازی سازی ما هم اینجاست ، بدون حمایت ما هم از این بیشتر پیشرفت نمی کنه

من هیچوقت و ابدا از چنین بازیهایی با مضامین کاملا هدف دار حمایت نمیکنم!

چندتا جوون از روی عشق و علاقه هیچ وقت نمیان همچین موضوعی رو برای بازیشون انتخاب کنه! این همه بازی هست که تیم کوچیکی پشتشون بودن و خرج کمی هم براشون شد! مثل Angry Birds! از موفقیتشون هم که اطلاع دارید؟

آخه برادر من مگه کسیو مجبور کردن همه چیزو تو ایران بومی سازی کنن و به قول معروف چرخ رو از ابتدا اختراع کنن. صنعت بازیسازی تو ایران به دلیل بودجه یا دانش ناکافی ناشی از انزوا یا هر مساله دیگه ای در حد مقایسه ای هم حتی نیست چه برسه آدم به خاطر جذابیت نسبیش پول خرج کنه. فقط یه صنعت مسخره هست که باعث میشه داخل کشور یه گردش مالی ایجاد بشه (شاید) وگرنه هیچ خاصیت دیگه ای نداره.
بازی میسازن یه عکس میدن بیرون ملت کف می کنن در مقابلشون یه سری آدم میگن این عکس رندر شده هست و مشخص نیست گرافیک اصلی بازی واقعا این باشه ، حالا این 2 تا عکس مسخره رو گذاشتن باید به خودمون امیدواری بدیم شاید بازی اصلی بهتر باشه گرافیکش. بعد هم میگن با farcry 3 میشه مقایسش کرد!
یا کلا برن سراغ بازی ای که فاکتور اصلیش ایده اش باشه نه گرافیک و گیم پلی و دیگر مسائل

آخرین ویرایش:

البته خیلی از بازی های غربی هم هدف دار هستند و هدفشون را در این فروم نمیشه بیان کرد، (به دلیل مسائل امنیتی!!!)
------------------------------------------------------------------------------------

ولی کلا مشکل بازی ها و فیلم های ایرانی عدم (سوای گیم پلی برای بازی ها و گرافیک و بودجه و امکانات و ...) داستان هست که ندارن، یعنی متاسفانه ما داستان نویس های خوبی و در واقع ذهن های خلاق کم داریم. فیلم ها و بازی های ایرانی کاملا تکراری هستن و مگه این که معجزه ای اتفاق بیوفته یه فیلم با داستانی خوب پیدا بشه! تا حالا چندتا از این شوترها ساخته شده همه شون عین هم. ! حمایت جای خود را دارد ولی متاسفانه کسی گوشش پی حرف نمیره که لااقل چهارتا داستان نویس خوب برای این گونه صنایع پردرآمد تربیت کنیم واسه یه همچین روزهایی!

بله بازی باید فاکتور اصلیش ایدش باشه ولی فعلا با این فضا ایده های کمی مجوز می گیرن. باز هم میگم متن من برای این بازی نبود ، متن کلی بود.... فعلا تمرکز تیم ها و استودیو ها روی این موضوعاته شاید چون بیشترین حمایت مالی رو سازمان های وابسته از این موضوعات بکنن. اینا رو هم باید در نظر گرفت ، تا وقتی حمایت نباشه ، ایده ی خوب به جایی نمی رسه... همون angry birds که مثال زدید فقط 140/000$ دلار یا به عبارتی 420/000/000 میلیون تومن هزینه ساخت و آپدیتش شده ، به کدوم یکی از بازی سازای داخلی همچین بودجه ای دادن که حالا بیان ایده هاشونو عملی کنن؟؟ و باز هم میگم تو مملکت ما اون جو آزاد یا باز وجود نداره که هر داستانی و بشه نوشت ، از یک شیلتری عبور می کنه، بهش میگن خیر سرشون صنعت ملی، حالا حالا ها باید از نماد ملی استفاده کنن تا حمایت بشن. بهتره این بحثو بیشتر کشش ندم چون وارد مسائل جالی نمیشه:) فقط اینو میشه گفت که فعلا چیزی به جز بازی هدف دار نمیشه انتظار داشت به 2 دلیل: 1- همون شیلتر یا مجوز 2- سازمان حمایت کننده

آخرین ویرایش:
کاری با گرافیکش نداریم ولی خدایی کال آف دیوتی هم از جنگ جهانی بیرون اومده و دیگه بیخیال شده ولی هنوز بازی ساز های ما دارن توی جنگ ایران و عراق سیر میکنن. آخه نمیشه درباره یه موضوع دیگه حتما باید اگر سالی 10 تا بازی میاد همه اکشن بعد هم 9 تاش جنگ ایران عراق باشه. جوون های این نسل اصلا مگه چقدر میتونن ارتباط برقرا کنن با این نوع داستان سرایی . پول خرید تجهیزات و منابع ندارن قبول حداقل میتونن که داستان مستقل خوب بنویسن . خدایی حیف هست الکی این قدر وقت و هزینه میکنن. مگه تلتا گیم نیست که walking dead رو ساخت . محشر بود این بازی حالا هم بازی جدیدش اومده و بازخورد ها خوب بوده. ما نمیگیم گرافیک در حد فار کرای میخواییم ولی یه موضوع خوب رو میتونن که روایت کنن. ولی حیف ...

نکنه شما فکر می کنی بازی های غربی بی هدف بازی می سازن ؟ اینکه همه قهرمان های بازی یه آمریکایی و داره جون مارو نجات میده یعنی چی ؟ یا مثلاً BF3 میان ایران همه رو رنده می کنن ؟ نکنه فکر می کنید دور هم میشن یه داستان واسه خنده می نویسن ؟ از همین بازی ها برای تبلیغ افکار و سیاستشون استفاده میکنن ! حالا اینا با این همه محدودیت و بخاطر همین محدودیت مجبور میشن یه بازی بسازن که بتونه مجوز بگیره شما خوشت نمیاد نگیر !!! مگه مشکلی داره در مورد ایران و عراق بازی بسازن ؟ همین کار باعث میشه یادت بمونه که چقدر آدم کشته شدن !!
همین آمریکا چند تا بازی در مورد ویتنام ساخته ؟! یا مثلا دوست دارید بازی بسازه که ما جهان رو نجات میدیم ؟

نه عزیزم اینطوری نیست اینکه بازی سازهای ایرانی نمیان بازی بسازن که بگن ما خوبیم ما کل جهان نجات میدیم نشان از شعور ماست و بی شعوری اونا که فکر می کنن قهرمان همه داستان های یه آمریکایی ِ !! شما جماعت دوست دارید همون اول بهتون Kill Zone تحویل بدن اصلا نمی گید بودجه اینا چقدر اونا چقدر ! و اینکه همین حمایت ها باعث میشه بازی سازهای ایران تلاش کنن تا بهتر بشن و همین حمایت ها باعث میشه پیشرفت کنن ! بودجه همین بازی رو به EA هم بده نمی تونه اینطوری بازی رو در بیاره ! اگه 5 میلیارد هم بودجه داشته باشه میشه حدود 2 میلیون دلار !!!

من کاری به سیاست این حرفا ندارم فقط دارم از دیدگاه بی طرف صحبت می کنم

آخرین ویرایش:
نکنه شما فکر می کنی بازی های غربی بی هدف بازی می سازن ؟ اینکه همه قهرمان های بازی یه آمریکایی و داره جون مارو نجات میده یعنی چی ؟ یا مثلاً BF3 میان ایران همه رو رنده می کنن ؟ نکنه فکر می کنید دور هم میشن یه داستان واسه خنده می نویسن ؟ از همین بازی ها برای تبلیغ افکار و سیاستشون استفاده میکنن ! حالا اینا با این همه محدودیت و بخاطر همین محدودیت مجبور میشن یه بازی بسازن که بتونه مجوز بگیره شما خوشت نمیاد نگیر !!! مگه مشکلی داره در مورد ایران و عراق بازی بسازن ؟ همین کار باعث میشه یادت بمونه که چقدر آدم کشته شدن !!
همین آمریکا چند تا بازی در مورد ویتنام ساخته ؟! یا مثلا دوست دارید بازی بسازه که ما جهان رو نجات میدیم ؟

نه عزیزم اینطوری نیست اینکه بازی سازهای ایرانی نمیان بازی بسازن که بگن ما خوبیم ما کل جهان نجات میدیم نشان از شعور ماست و بی شعوری اونا که فکر می کنن قهرمان همه داستان های یه آمریکایی ِ !!

بله، به یه قسمت از اون اهداف اشاره کردین، چیزهای دیگری هم هست! ولی فکر کنم منظور دوستان اینه که دیگه این نوع بازی ها خز شده، که به نظر من همونطور که گفتم به خاطر ایده و خلاقیت در داستان پردازی هستش!

نه عزیزم اینطوری نیست اینکه بازی سازهای ایرانی نمیان بازی بسازن که بگن ما خوبیم ما کل جهان نجات میدیم نشان از شعور ماست و بی شعوری اونا که فکر می کنن قهرمان همه داستان های یه آمریکایی ِ !!

عزیز من هر کشوری دوست داره خودشو بهتر جلوه بده! چه تو فیلم سازی و چه تو بازی سازی و ... ولی اینکه بتلفیلد 3 رو تو ایران اجازه فروشش رو نمیدن مایه تاسفه! مثلا COD تو یه قسمتش میرن روسیه رو تصرف میکنن، روسیه باید فروش بازی رو ممنوع کنه؟ یا بتلفیلد 4 که توی چین قراره اتفاق بیوفته و تمام بازی های FPS دیگه؟

آخه وقتی توان ساخت بازی با بودجه بالا وجود نداره و دوست هم ندارن بازی رو برای پلتفرم های کم خرج تر مثل اندروید و iOS بسازن! و بلندپروازی بدون هیچ تجربه ای رو میکنن، چه اجباری هست این وسط که کارشون رو ادامه بدن؟

قضیه حمایت هم که میکشید وسط! پراید این همه حمایت شد، وضعش بهتر شد؟ این همه محصول که مردم به اجبار میخرن و حمایت محسوب میشه، باعش پیشرفتی شده؟ عزیز اینجا همه چی برعکسه! چیتوز میبینه فروشش زیاد شده میگیره چیپس توی بسته رو کمتر میکنه بیشتر پول بیاره بعد شما حرف از حمایت میزنید؟

عزیز من هر کشوری دوست داره خودشو بهتر جلوه بده! چه تو فیلم سازی و چه تو بازی سازی و ... ولی اینکه بتلفیلد 3 رو تو ایران اجازه فروشش رو نمیدن مایه تاسفه! مثلا COD تو یه قسمتش میرن روسیه رو تصرف میکنن، روسیه باید فروش بازی رو ممنوع کنه؟ یا بتلفیلد 4 که توی چین قراره اتفاق بیوفته و تمام بازی های FPS دیگه؟

آخه وقتی توان ساخت بازی با بودجه بالا وجود نداره و دوست هم ندارن بازی رو برای پلتفرم های کم خرج تر مثل اندروید و iOS بسازن! و بلندپروازی بدون هیچ تجربه ای رو میکنن، چه اجباری هست این وسط که کارشون رو ادامه بدن؟

قضیه حمایت هم که میکشید وسط! پراید این همه حمایت شد، وضعش بهتر شد؟ این همه محصول که مردم به اجبار میخرن و حمایت محسوب میشه، باعش پیشرفتی شده؟ عزیز اینجا همه چی برعکسه! چیتوز میبینه فروشش زیاد شده میگیره چیپس توی بسته رو کمتر میکنه بیشتر پول بیاره بعد شما حرف از حمایت میزنید؟

نمی دونم شما اطلاع دارید یا نه اما خیلی از کشورها خیلی از بازی ها رو ممنوع کردن بخاطر خیلی از مسائل

هر کاری از یه جایی شروع میشه و با ادامشه که پیشرفت می کنه و وقتی کسی حمایت نکنه و بازخورد داشته باشه کار متوقف میشه همین ژاپن چطوری به اینجا رسید ؟

چیپس و پراید با بازی سازی فرق می کنه ! پراید چه ربطی داره آخه ؟ مگه ماشین هم پیشرفت می کنه ! اگه اینطوری باشه بعدش سمند اومد !!!!

من نمی خوام نظر شما رو عوض کنم اما هر کسی خوشش نمیاد نخره ! بازی رو تخریب نکنید ! من حمایت می کنم شما نکن ! اما کسی نباید فکت صادر کن آی نخرید حمایت نکنید. دیگه ام در این مورد حرفی نمی زنم چون می دونم به جایی نمی کشه، نظرات شماست و قابل احترامه

نه عزیزم اینطوری نیست اینکه بازی سازهای ایرانی نمیان بازی بسازن که بگن ما خوبیم ما کل جهان نجات میدیم نشان از شعور ماست و بی شعوری اونا که فکر می کنن قهرمان همه داستان های یه آمریکایی ِ !! شما جماعت دوست دارید همون اول بهتون Kill Zone تحویل بدن اصلا نمی گید بودجه اینا چقدر اونا چقدر ! و اینکه همین حمایت ها باعث میشه بازی سازهای ایران تلاش کنن تا بهتر بشن و همین حمایت ها باعث میشه پیشرفت کنن ! بودجه همین بازی رو به EA هم بده نمی تونه اینطوری بازی رو در بیاره ! اگه 5 میلیارد هم بودجه داشته باشه میشه حدود 2 میلیون دلار !!!

الان روی منبر نشستی؟به اندازه کافی از این حرفا شنیدیم لطفا بازی سنتر رو هم با این حرفا خراب نکنید.

نمی دونم شما اطلاع دارید یا نه اما خیلی از کشورها خیلی از بازی ها رو ممنوع کردن بخاطر خیلی از مسائل

هر کاری از یه جایی شروع میشه و با ادامشه که پیشرفت می کنه و وقتی کسی حمایت نکنه و بازخورد داشته باشه کار متوقف میشه همین ژاپن چطوری به اینجا رسید ؟

چیپس و پراید با بازی سازی فرق می کنه !

من نمی خوام نظر شما رو عوض کنم اما هر کسی خوشش نمیاد نخره ! بازی رو تخریب نکنید ! من حمایت می کنم شما نکن ! اما کسی نباید فکت صادر کن آی نخرید حمایت نکنید. دیگه ام در این مورد حرفی نمی زنم چون می دونم به جایی نمی کشه، نظرات شماست و قابل احترامه
دادا خوب باشه من الان از این گیم حمایت می کنم فردا سازنده ی بازی شاد و شنگول از این که ملت از بازیش راضی ان (مثلا) تصمیم می گیره یه بازی دیگه اینطوری بسازه، تا انتقاد نباشه پیشرفتی هم نخواهد بود تعریف الکی هم بزرگترین ضربه رو به این صنعت میزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or